- 28 Mayıs 2009
- 11.309
- 137
- 413
canım benim tebrik ederim çok sevindim maşallah rüyalarında malum olmuş evet bende hissedildiğine inanıyorum inşallah canım bende kendi başıma 4444 okumadım okumayı planlıyorum inşallah yer gök dua ile Rabbim kabul etsin hepimizn dualarını inşallah sıkıntısız atlatırsın gebeliğin tadını çıkar inşallah sağlıklı-hayırlı evladını kucağına almak nasip olsun inşallahben hissetmiştim test yapmadan 1 gece evvel ruyamda gördüm ben çok istiyodum bebeğimin olmasını cok dualar etmiştim hatta ogun dr. gidicektik bebek olmuyo diye testler yapılcaktı gece ruyamda allahım çok şükür diyorum banada bi evlat nasip ettin diyorum ben tefriciye duasına başlamıştım ruyamdada diyorumki allahım hep dua sayesinde oldu duam kabul oldu dıyorum sabah kalktım adet olmam gerekti olmadım ablama söyledim ruya gördüm diye oda bekle bi kaç gun test yapalım dedi ama dayanamamış test almış gelmiş yaptık hafif çıktı ben dedim kesin yok dr. gittik hemen kan testi yaptırdık ki 4 haftalık çıkmştı :) allahım olmayan herkese nasip etsin inş. gercekten cok zor...