canım bence bi his olmuş gibi adet günü test yapmana iten bi his
bence sende hissettin yaa dikkatli hareketleri her zaman yapmıyoruz ki
kızlar ikinizide tebrik ederim inşallah sıkıntısız gebelik yaşayıp hayırlı ve sağlıklı bebklerinizi kucaklarınıza almakta nasip olur inşallah
o güzel dualarınız için aminn diyorum inşş mucize bebeğimi gerçekten hissetmişimdir
inşallah canım inşallah o güzel duana kocamannn aminnnnn diyorummminşallah önce sen yazarsın kızlar hislerim doğru çıktı diye :))9
rabbim tüm anne olmak isteyenlere yaşatsın bu duyguyu
canımm heyecanıma verCanım ben doğum yaptım bileBenimki planlamadan olmuş bir hamilelikti, buna rağmen o kadar emindim ki hamile kaldığıma..Bu anlatılacak bir his değil aslında..Ama ben hislerime güvenirim..Umarım sende hamilesindir ve en kısa zamanda bunu öğrenirsin..Ama iyi dileklerin ikinci bebeğim için olsun çünkü inşallah ikinci bir bebek istiyorum..Tabi zamanı gelince ve bu sefer planlı
işte bu bebenımde hıcbır belırtım olmadı.Sadece durduk yere ıcıme bır hıs dogdu bı kosu eczaneye gıdıp test aldım pozıtıf cıktı. :)
işte bu beben inanıyorum hissettiklerimize tebrikler canım benimmm , sıkıntısız gebelik yaşayıp hayırlı sağlıklı evladını kucağına alırsın inşallah
amin canım benim inşallahAmin canım inşallah.RABBİM hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder.
hiçbir belirtim olmadı benim sadece kendimi şartlamıştım adet günüm gelince test yapıcam diye yaptım ve çıktı
ama hiçbişey hissetmedim belki yoğunlaşmadığım içindir bilmiyorum
ama ben hamile kalacığımı hiç düşünmediğim ay hamile kalmıştım
canım benim geçmiş olsuninşallah Rabbim çok bekletmeden bebeğini nasip etsin kucağına almayı sağlıklıca evet bende bu hisse çok inanıyorum ve bunu kanıtlamak için açtım konuyu inşallah hepimiz hislerimizde yanılmayız
aminn canım benimmm amin o güzel duana kocamnn amin inşallah diyorum canım oyun arkadaşım çok sağol desteğin içinHerşey gönlünce olsun oyun arkadaşımm..
Allah isteyen herkese evlat sevgisini tattırsın inşaallah..
tebrikler canımAynen benim de öyle hiç bir belirtim olmamıştı,reglim gününü şaşmaz çünkü..
Reglim gecikirse test yaparım dedim,2.gün bir baktım ki çift çizgi..
Şok olmuştum..Çünkü 2.ay tutacağı aklımın ucundan bile geçmemişti,ben kendime en az 1 sene vermiştim çünkü..
O yüzden kafaya takmamak en iyisi bence de..
aminnnnn kaderdaşımmm hoş geldininşallah Allah'ım kimseyi bekletmesin benim 7 sene oldu bekliyorum meleğimi sebepte bulamıyor doktorlar
tebrikler canıminşallah sıkıntısız devam etsin gebeliğin hayırlı-sağlıklı evladını kucağına laırsın inşallah
rica ederim canım benimmmÇoook teşekkür ederim canım benim güzel dileklerim için,aminn..
Allah'ım seninde gönlüne göre versin,en yakın zamanda bebişine kavuşman dileğiyle...
canım benim çok çok sağol desteğin içinCanım ya..Çok üzüldüm..Fmf'ye şimdi internetten baktım, bilmiyordum çünkü ne olduğunu..Ama gördüğüm kadarıyla tedavisi varmış..Sıkma canını, herşey düzelir..Bu ay olmamış olması hamile olmayacağın anlamına gelmiyor ki..Öbür aya inşallah..Sakın moralini bozma..Çünkü inanmak herşeyin başı, inancını kaybetme..Umarım en kısa zamanda güzel haberlerini alırız..
canım benim çok çok sağol desteğin içintedavisi ilaç ömür boyu kullanarak şu şokumu halaa atlatamadım :44: Rabbim dermansız dert vermesin kimseye sonuçta tedavisi ilaç işte Rabbim sağlık versin inşallah müjdemi kısa zamanda veririm
süper işte bueveeeeet ben hissederek pozitifi gördüm...hatta eşimle iddaya bile girecektim:)
canım benimmm evet malesef bir hayalden ibaretmiş bizimkisibu ay ben de hissettiğimi sandım evet dedim kesin gebeyim ama bu gün bat günüm düne kadar gebeliğe yorduğum belirtilerim de vardı üstelik ama bugun ne belirti ne adet var. dün test yaptım negatif. bakalım bi dahaki aylarda hissederiz gebe olduğumuzu inşallah
ilaç atakları bi nebze olsun azaltıyor canım , sanada geçmiş olsun Rabbim dediğin gibi dermansız dert vermesin başta sağlığımız yerinde olsun inşşştatlım hastalığın ne olduğu hakkında bi bilgim yok ama ilaçla düzelecekse bi sorun yok Rabbim dermensız dert vermesin. ben de ömür boyu ilaç kullanmak zorundayım tiroidlerden dolayı. önemli olan ilacını aksakma gerisi kolay.Allah şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?