- Konu Sahibi canxoxzxuxmm
a.s.benim adetime 8 gün var ama ilk hamile oldugumuzu anlayabilecegimiz bi durum varmi acaba ben bu ay cok merak ediyorum karin agrim ve akintim var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canözüm stres yapma canim,biliyorum beklemek cok zordur ama baska yapacak bisey yok mecbur adetin gecmesini bekliceksin....insallah hamilesindir canim...guzel haberlerini bekliyoruz.
Güzelim senin yazılarını takip ediyorum nedense ben bu heyecanı yaşıyor gibi meraklıyım inşallah hamişsindir canım içten dua ediyorum.İçimede hep hamile olduğun doğuyor çünkü belirtilerin benimki gibi.Tabi şu negatif çıkan test biraz kafamı karıştırdı.İnşallah kanda çıkar eğer güzel haberi alırsan kocaman bi başlık atarak bize müjdeyi ver.Bende düşük yaşadım.Şimdi korunmuyoz iki aydır olmuyo inşallah bende temmuzda müjde veririm size.kızlar benmde adetim 1 gün geçti..adet gelicek gibi oluyor ara ara kasık ağrısı var ama adet yok sadece beyaz bi akıntı geliyor..ama hamilemiyim bilmiyorm yarın kısmetse kanda yaptırcm..