- 15 Aralık 2015
- 690
- 666
- 38
-
- Konu Sahibi pistachio_27
Siz ne düşünüyorsunuz?Amcasıoğlu, erkek kardeşi ve kendisi evde kalıyorlar. Yanlarında çalışan bir çocuk daha kalıyormuş onlarda.
O an sevgilim evde yoktu. Aklıma önce kötü seyler gelmedi. Gülerek siz burda ne yaşıyorsunuz bu peruklar ne dedim. Çocuk defalarca aciklama geregi duydu abla gecen bana zorla peruk giydirdiler bende intikam almak icin bunlari kuaförden aldim ama giydiremedim dedi. Düsününce aciklama çok sacma geldi. Neden cok cesit? Perun almanyada öyle cok ucuz birsey degil. Ayrica gönüllü takmayacaklarini bilmiyormuydu?
Sonra dediki bende intikam almak icin gecen birisinin üzerine duşta gizlice girip soğuk su döktüm. Dedim sizin evinizde killt diye birsey yokmu? Dediki ben acabiliyorum kilidi.
Benmi yanlis düsünüyorum??
Ben de hiç hissetmedim ya,kaos heyecanı vermedi.Aahaha, gidiş yolundan puan veriyorum. Başarılı bir çalışma. Ama duygu eksik kalmış. O şaşkınlığı, şok olmuşluğu hissedemedim. Geçmedi bana.
Cocuk 20lerde birsey kardeside öyle ama amcaoglu ve kendisi 35 ve 38. Cocuk degiller yaniSalak salak şeyler yapıyorlar heralde kaç yaşındalar
Güler misin ağlar mısınCocuguna harika bir baba secmissin tebrikler
Siz ne düşünüyorsunuz
gay olabilirler miBen cocuga peruk giydirip kullandiklarini düsünüyorum artik en iyi ihtimalle
Hamilelik ortaya ciktiktan sonra türlü türlü yalanlarini ögrendim. Cocuk istemiyorum dedi ayrica. Aldirmak zorunda kalacagim ve nu sebebden ayrildim... bir haftadir bebegime aglamaktan bu olay yeni geldi aklimaPeruk ucuz bir şey değil vardır illa bir şey belki sosyal medyaya parodi çekmeyi düşünüyorlar vs diye saf bi düşünce geldi aklımadaha kötüsünü düşünmek istemiyorum. Ayrıca hamile olduğunuzu söylemişsiniz lütfen nikahsız çocuk doğurup çocuğunuzu zor durumlarda bırakmayın nikah kadını ve çocuğu korumak içindir çocuğun soyunu ve maddi haklarını korumak için . Bu kısmı biraz özel olabilir ama bundan yıllar sonra nikahsız ilişkiden dünyaya gelen çocuklar analarını babalarını aramak için televizyon programınlarına çıkıyorlar .
Gay olsalar peruk neden taksınlar ki erkek erkeğe yaparlargay olabilirler mi
Gay olsa çocuk da yapmaz adam değil miGay olsalar peruk neden taksınlar ki erkek erkeğe yaparlar
Bir hafta oturup ağlamayın karar verin yasal süresi var çocuk aldırmanın daHamilelik ortaya ciktiktan sonra türlü türlü yalanlarini ögrendim. Cocuk istemiyorum dedi ayrica. Aldirmak zorunda kalacagim ve nu sebebden ayrildim... bir haftadir bebegime aglamaktan bu olay yeni geldi aklima
En ucuzu 30 Euro Internette... sosyal medyalari yok ama bu aciklama mantikli mesela cocuk bunu söylese gayet ok. Neden baska seyler sacmaladi?Peruk ucuz bir şey değil vardır illa bir şey belki sosyal medyaya parodi çekmeyi düşünüyorlar vs diye saf bi düşünce geldi aklımadaha kötüsünü düşünmek istemiyorum. Ayrıca hamile olduğunuzu söylemişsiniz lütfen nikahsız çocuk doğurup çocuğunuzu zor durumlarda bırakmayın nikah kadını ve çocuğu korumak içindir çocuğun soyunu ve maddi haklarını korumak için . Bu kısmı biraz özel olabilir ama bundan yıllar sonra nikahsız ilişkiden dünyaya gelen çocuklar analarını babalarını aramak için televizyon programınlarına çıkıyorlar .
O da varGay olsa çocuk da yapmaz adam değil mi
Belki yeni bi hesap açacaklar çekindiler tutar mı tutmaz mı diyeEn ucuzu 30 Euro Internette... sosyal medyalari yok ama bu aciklama mantikli mesela cocuk bunu söylese gayet ok. Neden baska seyler sacmaladi?