- 22 Ekim 2018
- 9
- 3
- 36
- Konu Sahibi wishne_ksk
-
Teşekkür ederim yarın doktorumuzda olumlu konuşur inşallahBende ogluma hamileyken dis icin rontgen cektirmistim lazer epilasyon yaptirmistim Allaha sukurler olsun saglikli doktorada sormustum o zaman sorun olmaz demisti zaten gebeligi bilmeden yapilan seyler bebege zarar vermez derler yani Allah korusun birsey olsa adet seklimde atilirmis vucuttan gebelik devam ediyosa sagliklidir derler sen yuregini ferah tut canim
Teşekkür ederim,umarım olumlu olur.adet tarihin geçene kadar içtiğin ilaçlar filmler röntgenlerin hiç biri bebeğe zarar vermiyormuş
allahın korumasında yani günümüz geçmediği için bilmiyoruz allahım koruyor oluyormuş
dr bana antideprasan vermişti o zaman o söylemişti adet gününe kadar iç test yap sonucu ögren öyle devam et demişti,
allahın izniyle hiç birşey olmaz,
sağlıkla dogsun inşallah bebegin
Doktorunuza göründünüz mü ne dedi acabaTeşekkür ederim yarın doktorumuzda olumlu konuşur inşallah
Evet kadın doğum doktorum sıkıntı olmayacağını,bu tarz durumlarda”ya hep ya hiç” kuralının işlediğini söyledi. Ama içimizin rahat etmesi için Ege üniversitesi radyaloji anabilim dalından profesörle görüştük bize ne kadar radyasyon aldığımı zararları neler anlattı.4 kez karından hamilelikte çekilebilirmiş.4 ile 40 arası çekim yapıldıysa bebeği aldırmak anne ve babanın kararı ;40 üstü doktorlar akınsın diyormuş. Benim boyundan ve teksefer olması risk yaratmıyor dedi. Tabi ilk 3 ay hamilelikte hep risk var bunu unutma diye de ekledi.Doktorunuza göründünüz mü ne dedi acaba
İnşallah bi sıkıntı olmaz Sağlıkla kavuşmanızı temenni ederimEvet kadın doğum doktorum sıkıntı olmayacağını,bu tarz durumlarda”ya hep ya hiç” kuralının işlediğini söyledi. Ama içimizin rahat etmesi için Ege üniversitesi radyaloji anabilim dalından profesörle görüştük bize ne kadar radyasyon aldığımı zararları neler anlattı.4 kez karından hamilelikte çekilebilirmiş.4 ile 40 arası çekim yapıldıysa bebeği aldırmak anne ve babanın kararı ;40 üstü doktorlar akınsın diyormuş. Benim boyundan ve teksefer olması risk yaratmıyor dedi. Tabi ilk 3 ay hamilelikte hep risk var bunu unutma diye de ekledi.
Meraba doktora gittiniz mi bende 9+3 hamileyim öğrenmeden önce tomografi odasına girdim oğlum düşmüştü onun yanında bulundum acaba bilgi verir misiniz kadın doğum doktorum riskli dedi fakülteye gönderdiEvet kadın doğum doktorum sıkıntı olmayacağını,bu tarz durumlarda”ya hep ya hiç” kuralının işlediğini söyledi. Ama içimizin rahat etmesi için Ege üniversitesi radyaloji anabilim dalından profesörle görüştük bize ne kadar radyasyon aldığımı zararları neler anlattı.4 kez karından hamilelikte çekilebilirmiş.4 ile 40 arası çekim yapıldıysa bebeği aldırmak anne ve babanın kararı ;40 üstü doktorlar akınsın diyormuş. Benim boyundan ve teksefer olması risk yaratmıyor dedi. Tabi ilk 3 ay hamilelikte hep risk var bunu unutma diye de ekledi.
Evet gittim. Üst tarafta detayları yazmıştım,profesörle görüştük direk.şuan 8+3 haftadayım. Kalp atışlarını duyduk. Bir sıkıntı yok şimdilik. Umarım olmaz da. Doktorum bana ya hep ya hiç kuralı işler demişti eğer bebek zarar görürse düşer demişti. Bakalım inşallah sağlıkla tamamlar kucağıma alırım.Siz de içinizi ferah tutun inşallah birler olmaz ama bir daha bulunmayın radyasyon yerlerinde. Sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle.Meraba doktora gittiniz mi bende 9+3 hamileyim öğrenmeden önce tomografi odasına girdim oğlum düşmüştü onun yanında bulundum acaba bilgi verir misiniz kadın doğum doktorum riskli dedi fakülteye gönderdi
Bende gittim aynı ya hep ya hiç dedi eğer zarar görseydi düşükle sonuçlanirdı dedi çok küçük olduğu için bir sorun olmayacağını söyledi inşallah birşey olmaz Allaha emanetlerEvet gittim. Üst tarafta detayları yazmıştım,profesörle görüştük direk.şuan 8+3 haftadayım. Kalp atışlarını duyduk. Bir sıkıntı yok şimdilik. Umarım olmaz da. Doktorum bana ya hep ya hiç kuralı işler demişti eğer bebek zarar görürse düşer demişti. Bakalım inşallah sağlıkla tamamlar kucağıma alırım.Siz de içinizi ferah tutun inşallah birler olmaz ama bir daha bulunmayın radyasyon yerlerinde. Sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle.
Merhaba doğum yaptinizmi bebeğinizin durumu nedirEvet kadın doğum doktorum sıkıntı olmayacağını,bu tarz durumlarda”ya hep ya hiç” kuralının işlediğini söyledi. Ama içimizin rahat etmesi için Ege üniversitesi radyaloji anabilim dalından profesörle görüştük bize ne kadar radyasyon aldığımı zararları neler anlattı.4 kez karından hamilelikte çekilebilirmiş.4 ile 40 arası çekim yapıldıysa bebeği aldırmak anne ve babanın kararı ;40 üstü doktorlar akınsın diyormuş. Benim boyundan ve teksefer olması risk yaratmıyor dedi. Tabi ilk 3 ay hamilelikte hep risk var bunu unutma diye de ekledi.
Merhabalar bebekleriniz iyi mi? Bende bilmeden tomografi ve mr a girdimBende gittim aynı ya hep ya hiç dedi eğer zarar görseydi düşükle sonuçlanirdı dedi çok küçük olduğu için bir sorun olmayacağını söyledi inşallah birşey olmaz Allaha emanetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?