• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olduğu içine doğup hamile çıkan var mı?

Teraziiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2019
424
253
53
31
Arkadaşlar merhaba 6 aydır bebiş için uğraşıyoruz 2 yılı geçik evliyim. Merak ettiğim şu hamile olduğunu sadece hisseden var mı? Mesela ben bu ay çok tuhaf bi şekilde örneğin tost makinesi alırken uzanmamam gerek bebek var diye düşündüm yeğenimi kucağıma alırken acaba kaldırsam bişi olur mu diye düşündüm böyle birkaç örnek var saçma geliyor bir yandan ama ilk defa böyle hissediyorum bata 4 gün var ama içimde değişik bi umut bir de normalfe adet öncesi hiç belirti yaşamam aprıymış göğüs şişmesi vs bu ay 5 gün önce başlayan hani böyle ergenlikte göğüsler çıkarken acır ya öyle bi acı başladı yürürken falan ya da çamaşırsız acıyor dokununca sızlıyor deneyimli olanlarınız varsa özellijle bu his konusunda yaşayıp hamile olan varsa paylaşabilir mi? Rabbim isteyen herkese evlat versin aratmasın inşallah🤲

Arkadaşlar merhaba 6 aydır bebiş için uğraşıyoruz 2 yılı geçik evliyim. Merak ettiğim şu hamile olduğunu sadece hisseden var mı? Mesela ben bu ay çok tuhaf bi şekilde örneğin tost makinesi alırken uzanmamam gerek bebek var diye düşündüm yeğenimi kucağıma alırken acaba kaldırsam bişi olur mu diye düşündüm böyle birkaç örnek var saçma geliyor bir yandan ama ilk defa böyle hissediyorum bata 4 gün var ama içimde değişik bi umut bir de normalfe adet öncesi hiç belirti yaşamam aprıymış göğüs şişmesi vs bu ay 5 gün önce başlayan hani böyle ergenlikte göğüsler çıkarken acır ya öyle bi acı başladı yürürken falan ya da çamaşırsız acıyor dokununca sızlıyor deneyimli olanlarınız varsa özellijle bu his konusunda yaşayıp hamile olan varsa paylaşabilir mi? Rabbim isteyen herkese evlat versin aratmasın inşallah🤲
Ben düşen bebeğinde içime doğmuştu 15gun sonra test yaptığımda hamile olduğunu öğrenmiştim . Amin inşallah bizleri mahrum birakmasn

Ben düşen bebeğinde içime doğmuştu 15gun sonra test yaptığımda hamile olduğunu öğrenmiştim . Amin inşallah bizleri mahrum birakmasn
Çok geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda hayırlı ve sağlıklı bebiş nasip etsin sana da bana da en azından hamile kalmışsın bit kere yine olur yaradanın izniyle senin nasıl içine doğdu benim gibi böyle saçma sapan düşünceler mi geldi :)

Çok geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda hayırlı ve sağlıklı bebiş nasip etsin sana da bana da en azından hamile kalmışsın bit kere yine olur yaradanın izniyle senin nasıl içine doğdu benim gibi böyle saçma sapan düşünceler mi geldi :)
Bilmiyorum benim 2nciydi böyle elim karnıma giderdi istemsizce ara sıra karnımı okşardım böyle farkli bi duygu oluşurdu içimde birgün eşime ben hamileyim galiba dedim 15 gun sonra test yaptım + cikti

Ben varim.gecen sene aralikta burgundu. Daha birliktelik oncesi kendime dedimki bugece hamile kalcam.Ve 9aylik ewliydim.Korunmaktan, ovulasyon testen anlamiyodum ,bilmiyodum bile.Gercektende o gece hamile kaldim.dr.nin gebelik haftadini soyledigi anda gozlerim financial gibi acildi. Yanlis bilmek, karistirmak gibi bi imkanda yok.cunku, oncesinde,sonrasinda yskinlarda birliktelik yoktu.

Genel olarak hisleri çıkan biriyseniz içinize doğan şey doğrudur. Bu biraz da kendini tanımakla alakalı. Umarım hamilesinizdir gönlünüzden geçen olmuştur🤗

Sizde böyle benim gibi saçma sapan fikirlerle mi hissettiniz acaba 😊
Bir gün uykuya hazırlandım, tam yatağımdaki yorganı açıp içine girecekken, birde hamile olduğum doğdu içime. Bebek geldi gözümün önüne, hatta noluyor dedim o an. Ondan önce hiç kuşkum yoktu. Düşünmüyordum haliyle. Ama o andan sonra düşünmeye başladım. Sonra araştırmalar yaptım burada. Belirtilere falan baktım. Ama herkesin belirtisi farklı olur demişler, haklılar da, mantıklı buldum. Nasıl ki adet olacakken hepimizin farklı yerleri ağrıyorsa, bu belirtiler de farklı olmalıydı. En iyisi test yapmak dedim. Benim tek belirtim göğüslerimin dolgunlaşmasıydı adetime 10 gün kala. Sonra adetime bir gün varken, akşam test yaptım. Hem idrarı fazla damlatmıştım, hem de bir saat sonra ikinci çizgi çıkmıştı. Ben yok dedim, eşim yarın yine yapalım dedi. Bu sefer de o hissetti sanırım. Tam adet günümde, sabah ilk idrar ile yaptığım testte öğrendim miniğimi. Kıpkırmızı iki çizgi de çıkmıştı. Ama ben onu 8 9 gün önceden hissetmiştim🌸

Ben varim.. Hissetmiştim en başından miniğimi..🙏🏻🥰
Sizde böyle benim gibi saçma sapan fikirlerle mi hissettiniz acaba
Genel olarak hisleri çıkan biriyseniz içinize doğan şey doğrudur. Bu biraz da kendini tanımakla alakalı. Umarım hamilesinizdir gönlünüzden geçen olmuştur🤗
Valla çıkıyor sanırım bu ay işten çıkarılcam dedim pazartesi çıkarıldım inşallah teşekkür ederim😊

Merak ettim canım hislerin doğru çıktı mı

Back