• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olduğu anlaşılıp belirti hissetmeyenler

Eyluldeniz18

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2015
405
385
103
Selam kızlar. 5 +4 günlük tüp bebek gebesiyim. En son geçen hafta çarşamba hcg değerim 670 ti doktor artık bakmayalım haftaya çarşamba kese bakmaya gel dedi. Ben huzursuzum rüyamda hcg değerinin 125 e düştüğünü gördüm. Hamile oldugnu unutacak kadar hiç belirti olmaması normal mi? Şu an benimle aynı durumda olan var mı? Açılmış konu aradım bulamadım. Teşekkürler :KK73::KK3:

İnşallah tüm surecinizi böyle geçsin inanın belirtilerle yaşamak çok zor . Belirtisiz yaşayan çok insan var içiniz rahat olsun isterseniz içiniz rahat etsin diye aile hekimliğinde de kan baktırabilirsiniz.Rabbim saglikla sıhhatle meleginizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Canim hic merak etme belirtilerin 1 hafta sonra baslar herkezin erken baslamiyo benimgoguslerim bile 7 haftalikken dolgunlasmaya basladi

Canim hepsi bilinc altı ve stresten kaynaklanıyor maalesef lutfen kendine be bebegine stres yasatma.

Bende hamile olduğumu öğrendiğimde hic belirti yaşamamıştım 3 4 gun sonra kasık bel göğüs ağrılarım oldu. Hersey cok guzel gidecek Allah'ın izni ile kalbini gönlünü ferah tut iyi düşün iyi olsun inşallah arkadaşım.
Rabbim hepimize sağ sağlıklı kavuşmalar nasip etsin inşallah.

Selam kızlar. 5 +4 günlük tüp bebek gebesiyim. En son geçen hafta çarşamba hcg değerim 670 ti doktor artık bakmayalım haftaya çarşamba kese bakmaya gel dedi. Ben huzursuzum rüyamda hcg değerinin 125 e düştüğünü gördüm. Hamile oldugnu unutacak kadar hiç belirti olmaması normal mi? Şu an benimle aynı durumda olan var mı? Açılmış konu aradım bulamadım. Teşekkürler :KK73::KK3:
Sen olumsuz bişey olur korkusu yaşadığın için rüyana giriyor canım, ben regl olduğumu görürdüm, hatta ölü doğum yapıyordum. Şükür bişey olmadı. Rahat bırak kendini, keyfini çıkar gebeliğinin😉💕

Back