HAMiLE OLANLAR

Bulantı ilacm var pek fayda etmyor

Zofer adı ilacımın
O ilacı biliyorum. Doktorlar veriyor ama ilacın kendi prospektüsünde gebelikte kullanım tavsiye edilmez yazıyor. Hatta ilacım bittiğinde eczane satmak istedi almadım. Ben prilam kullanıyorum. Özellikşe hamileler için üretilen bir ilaç.

Evet onu bende okumustum ama ne bilym dpktor verdi diye icyorum

Merhaba arkadaşlar .Sat 3 nisan . adetlerim düzensiz olduğundan biraz bekleyip 4 mayısta ilk kanımı verdim 71 , iki gün sonra da 245 çıktı.bir daha kan istemedi. Doktorum 10 gün sonda gel dedi . 3 gündür günde bir kez hafif kahverengi lekelenme oluyor. Bugün muayene olmaya gittiğimde kese ve kalp atışı bekliyordum sadece keseyi gördü ama şekli yuvarlak değil oval ( bana göre görüntü fasulye gibiydi ) içinde yolk kesesi var . Doktorum Şuan bir şey diyemem dedi kesenin şekli hoşuma gitmedi yuvarlak olsa net bir şey söylerim dedi. 10 gün sonra tekrar çağırdı. Başımdan 1 boş gebelik ,3 kimyasal ,1 dış ve 1 tüp bebek deneyimi geçti . Çok endişeliyim. Kese hakkında bilginiz var mı? Kese fasulye gibi olup Sağlıklı gebelik olan duydunuz mu?

Canım bnce hiç kafana takma benimkide oval gibi nokta gibi bişey kalp atışını 8. Haftada duydum yerleşme kanaman olmus bence benimde oldu icini ferah tut

Canım bnce hiç kafana takma benimkide oval gibi nokta gibi bişey kalp atışını 8. Haftada duydum yerleşme kanaman olmus bence benimde oldu icini ferah tut
İnşallah bende duyarım rahatlayacağım en azından . Doktorumun hoşuma gitmedi demesi endişelendirdi . Umarım hakkımızda hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…