• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMiLE OLANLAR

Kızlar akıntınız varmı azda olsa benim arada beyaz akıntım oluyor normalim açaba

Inşallah bende sizin araniza katilabilirim. Adet oncesi sivilce çıkarıp yinede gebe olan var mi

Inşallah bende sizin araniza katilabilirim. Adet oncesi sivilce çıkarıp yinede gebe olan var mi
Canım asla pes etme ve asla isyan etme rabbim ne zaman isterse ozaman verir ben üç yıl öncesine kadar burda ne yapsam bebeğim olur konularını okuyordum şimdi ise ikinci bebeğimi beklerken konularını okuyorum çok şükür istemekten asla vazgecmedim rabim büyük

Canım asla pes etme ve asla isyan etme rabbim ne zaman isterse ozaman verir ben üç yıl öncesine kadar burda ne yapsam bebeğim olur konularını okuyordum şimdi ise ikinci bebeğimi beklerken konularını okuyorum çok şükür istemekten asla vazgecmedim rabim büyük
Hayirlisi cnm cok saol yanitladigin icin

Arkadaşlar midem cok fazla kazınıyor ve kazındığında bulantı geliyor çok kötüyüm 5 kilo verdim siz neler yapıyorsunuz böyle durumda olanlar var mı

Allah isteyen herkese güzel hamilelik versin ama ben çok yükendim 😭 uykum yok yemek yok allahın gücüne gitmesin valla bebegimede bişey olmasın ama cok ağır geçiryorum
Cnm inş biran önce geçer bende geldm.buraya şimdi bende 5+5gunlugum 2hafta sinra gidicm kalp atışma inş ama ben bişe dicem ben ilk kızıma hamileyken 5ay senin gibiydim acayip zor bı gebelik gecrdm hiç bişey fayda etmedi kusmama engel olmadı yani yasicagimiz var demkkki artk doğuma giderken toplamda 7kilo almistm düşün yani doktor bile nasıl bu kadar az aldın dedi 3 buçuk kızım.dogdu yani diyeceğim oki benim bulantılarım hicbisey geçirmemistu 5asy sürmüştü inş senin okadar sürmez biran önce geçer cnm
.Allah bebislerimiz ki saglikla. Kucağımıza almayi nasip etsin inşallah 🤲💜

Cnm inş biran önce geçer bende geldm.buraya şimdi bende 5+5gunlugum 2hafta sinra gidicm kalp atışma inş ama ben bişe dicem ben ilk kızıma hamileyken 5ay senin gibiydim acayip zor bı gebelik gecrdm hiç bişey fayda etmedi kusmama engel olmadı yani yasicagimiz var demkkki artk doğuma giderken toplamda 7kilo almistm düşün yani doktor bile nasıl bu kadar az aldın dedi 3 buçuk kızım.dogdu yani diyeceğim oki benim bulantılarım hicbisey geçirmemistu 5asy sürmüştü inş senin okadar sürmez biran önce geçer cnm
.Allah bebislerimiz ki saglikla. Kucağımıza almayi nasip etsin inşallah 🤲💜
İns geçer allahm benim ilk gebeligm cok zorlandım ağlyorm hep allah sağlkla aldırsın kucaklarmza ins

Arkadaşlar midem cok fazla kazınıyor ve kazındığında bulantı geliyor çok kötüyüm 5 kilo verdim siz neler yapıyorsunuz böyle durumda olanlar var mı
Ben ilk hamileliğimde doğuma kadar sürekli istifra ettim. Hiç çözümünü bulamadım maalesef. Ama 8-9 haftalarda başlamıştı. Bunda 5 haftalıkken başladı. Şuan bulantı için ilaç kullanıyorum. Bitmese de baya azalttı. Doktorunla görüşüp sende kullanırsan mubtemelen çok faydasını görürsün. Bu arada sürekli istifra edip deli gibi kilo alanda tek benimdir heralde 😂

Back