- 13 Nisan 2020
- 499
- 328
- 18
- Konu Sahibi Annesevgisi
-
Hayirli olsun bebegin cnm sna abir sorun olacak agrin olurken sivilcelenmende oldu muHe bir de hormonlardan hamileligimi ogrenmeden once durup durup aglayasım geliyordu
Her adet zamanı tek tük olurdu canımHayirli olsun bebegin cnm sna abir sorun olacak agrin olurken sivilcelenmende oldu mu
Hamileligi ogrendigin zaman varmiydi cnm bende bu aydan umitliyim 13 aydir deniyorum kendimce birseyler ariyorum deli gibiHer adet zamanı tek tük olurdu canım
İnan o ayda varmıydı hatırlayamıyorum canim ama adet zamanı illa olurdu o zaman da vardı sanırım ama hamileliği ogrendikten sonra oldu sivilcelenmeHamileligi ogrendigin zaman varmiydi cnm bende bu aydan umitliyim 13 aydir deniyorum kendimce birseyler ariyorum deli gibi
Cnm insallah bende hamileyimdir su mübarek gunde benim icin dua edermisin cok üzülüyorumİnan o ayda varmıydı hatırlayamıyorum canim ama adet zamanı illa olurdu o zaman da vardı sanırım ama hamileliği ogrendikten sonra oldu sivilcelenme
kızlar belirti aramayın çok net söylüyorum,hamile kalmaya karar verdiğimin 2.ayında tutmuştu şükür ki çok bekletmedi bizi hikayeyi anlatıyorum.İlk ay bebiş bekliyoruz 0 korunma ilk defa.Ay sonu bi baktım adet oluyorum şok oldum üzüldüm hemen hamile kalınır sanmıştımHayirli olsun bebegin cnm sna abir sorun olacak agrin olurken sivilcelenmende oldu mu
Aaa bilmiyordumen son 10+1 haftalıkken gitmiştim anlasilirmi ulturason kagidindan?Bebegin kesesi uzun muz gibiyse erkek yuvarlak balon gibiyse kiz diyorlar bu sitede okumustum
Cnm benm 13 aydir olmuyor keske tutsa belirti aramadigim zamanlada oldu ama iste nasipkızlar belirti aramayın çok net söylüyorum,hamile kalmaya karar verdiğimin 2.ayında tutmuştu şükür ki çok bekletmedi bizi hikayeyi anlatıyorum.İlk ay bebiş bekliyoruz 0 korunma ilk defa.Ay sonu bi baktım adet oluyorum şok oldum üzüldüm hemen hamile kalınır sanmıştım2.ayın başlangıcında yani adetimin bittiği 2.gün ilişki oldu 3.günde ve o ayın ovulasyon zamanımda hep oldu ilişki.Ama bende ne belirti ne de his vardı yani bu ayda beklemiyorum diyodum.Ağır Temizlk yapar dans eder hoplar zıplardım normalde regl zamanıda acı çekmem o sebeple yerleşme sancısıda çekmedim.Üstüne görme de olmadı.Gel git zaman benim yüzümde kocaman 3 tane sivilce.Alnımın ortası yanağım ve çenem.Bana bakan sivilcemle konuşuyordu fark ettim vücududmda bişeyler değişiyordu ama hamileliğe yormuyordum.Sonra göğüslere geldi sıra hafif ağrım oluyordu tamam dedim kesin bişiler var dedim ya regl zamanı hiç sancı acı çekmem rahat geçer.Test yaptm anında 2 çizgi,ertesi gün kan erdim 6 haftalık,şuan 21+3 hamileyim.Hiç belirtim yoktu yani ilk zaman ama belirti diye bedenim bana sadece sivilce vermişti Allah isteyen herkese nasip etsin ❤
Evet anlasilir sanirim hatta bunun icin topik actilar ama unuttum malesefAaa bilmiyordumen son 10+1 haftalıkken gitmiştim anlasilirmi ulturason kagidindan?
Boyle canımBebegin kesesi uzun muz gibiyse erkek yuvarlak balon gibiyse kiz diyorlar bu sitede okumustum
Bende oyle valla uyusam da yine uykum geliyorKesinlikle uyku halsizlik 7/24 uyusam da doyamıyorum resmen
Resmen hiçbir etkinliğim yok gün içinde sadece uyku istiyorumBende oyle valla uyusam da yine uykum geliyor
Virüs olmasa yine cikar gezeriz de viruste olunca hepten uykuya veriyoruz kendimiziResmen hiçbir etkinliğim yok gün içinde sadece uyku istiyorum
O konular derin yaramVirüs olmasa yine cikar gezeriz de viruste olunca hepten uykuya veriyoruz kendimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?