Hamile olanlar ya da önceden olmuşlar belirtileri yazalım bilmek isteyenler faydalansın.

Annesevgisi

👪
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2020
499
328
18
Ben başlayım;

Benim son adetim ocak 16 idi, şubat ayında yani 16 şubata 1 hafta kala adet sancısı çektim cok sancılı bir şekil de bir de uyku arasında gerilirken kasık batması oluyordu, ha oldum ha olcam derken adetimden 1 2 gün önce beyaz kremsi akıntı geldi, adet günüm de yani 16 şubatta yine kremsi beyaz akıntı geldi ama adet olmadım bekliyim dedim 18. De sabah bulantım oldu şüphelendim tabi test aldırdım ve akşam saat 17:00 de test yaptım anında koyu şekil de çift çizgiyi gördüm ilk bebişim ki elim ayağım birbirine girmişti Ertesi gün kan testi yaptırdım 5446 çıktı ve 1 hafta da cok sancı çektim yerleşiyormuş sanırım, suan 16+6 günlük henüz cinsiyet öğrenemedim virusten dolayı beklemedeyim. Evliligimin 5. Ayın da hamile kaldm.. Bu güzel duyguları Rabbim herkese nasip etsin inşallah tez zaman da

Son düzenleme:
Hamileligi ogrendigin zaman varmiydi cnm bende bu aydan umitliyim 13 aydir deniyorum kendimce birseyler ariyorum deli gibi
İnan o ayda varmıydı hatırlayamıyorum canim ama adet zamanı illa olurdu o zaman da vardı sanırım ama hamileliği ogrendikten sonra oldu sivilcelenme

Bebegin kesesi uzun muz gibiyse erkek yuvarlak balon gibiyse kiz diyorlar bu sitede okumustum

İnan o ayda varmıydı hatırlayamıyorum canim ama adet zamanı illa olurdu o zaman da vardı sanırım ama hamileliği ogrendikten sonra oldu sivilcelenme
Cnm insallah bende hamileyimdir su mübarek gunde benim icin dua edermisin cok üzülüyorum

Hayirli olsun bebegin cnm sna abir sorun olacak agrin olurken sivilcelenmende oldu mu
kızlar belirti aramayın çok net söylüyorum,hamile kalmaya karar verdiğimin 2.ayında tutmuştu şükür ki çok bekletmedi bizi hikayeyi anlatıyorum.İlk ay bebiş bekliyoruz 0 korunma ilk defa.Ay sonu bi baktım adet oluyorum şok oldum üzüldüm hemen hamile kalınır sanmıştım 2.ayın başlangıcında yani adetimin bittiği 2.gün ilişki oldu 3.günde ve o ayın ovulasyon zamanımda hep oldu ilişki.Ama bende ne belirti ne de his vardı yani bu ayda beklemiyorum diyodum.Ağır Temizlk yapar dans eder hoplar zıplardım normalde regl zamanıda acı çekmem o sebeple yerleşme sancısıda çekmedim.Üstüne görme de olmadı.Gel git zaman benim yüzümde kocaman 3 tane sivilce.Alnımın ortası yanağım ve çenem.Bana bakan sivilcemle konuşuyordu fark ettim vücududmda bişeyler değişiyordu ama hamileliğe yormuyordum.Sonra göğüslere geldi sıra hafif ağrım oluyordu tamam dedim kesin bişiler var dedim ya regl zamanı hiç sancı acı çekmem rahat geçer.Test yaptm anında 2 çizgi,ertesi gün kan erdim 6 haftalık,şuan 21+3 hamileyim.Hiç belirtim yoktu yani ilk zaman ama belirti diye bedenim bana sadece sivilce vermişti Allah isteyen herkese nasip etsin

Bende bı belirti olmadı yada ben anlayamadım sadece adet olmadım bir hafta geçince test yapmıştım iki cocugumdada olmadı.

Cnm benm 13 aydir olmuyor keske tutsa belirti aramadigim zamanlada oldu ama iste nasip

Kesinlikle uyku halsizlik 7/24 uyusam da doyamıyorum resmen

Aşırı uyku hali ve hiç dinlenemiyorum ne kadar uyusam da aynı halsizlik., gögüs ucu koyulaşma ve aşırı şekilde kaşınma hissi.,koku hassasiyeti., gaz problemi midede şişlik hissi,., iştah kesilmesi.,ayaklarda yanma hissi arada gelen üşüme hissi ne kadar kalın giyersen giy fayda etmiyor öyle bir his.. şuan durum bu benim 8 haftaya kadar hiç belirtim olmadı sonradan başlayan belirtilerim de bu şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…