Hamile olanlar ya da önceden olmuşlar belirtileri yazalım bilmek isteyenler faydalansın.

Oo sende hepsi varmış ben ilk haftalarda mide bulantısı cok cektim yemek yiyemiyordum sonra düzeldim tabii

Ya bennnnim yaa en sevdigim iftara gitmek şöyle hazır ve nazır sofraya oturmak hamilelikte en cok ihtiyacım olan sey virusten dolayı evde yap ye
Hamileliğim birazdaha ilerlesin bu virüs bitmezse artık yemekleri eşime yaptırcam midem bulanıyor diye

Hamileliğim birazdaha ilerlesin bu virüs bitmezse artık yemekleri eşime yaptırcam midem bulanıyor diye
Yaptır yaptır, benim eşim yapıyor cok sukur ama iftar sofrası kalabalık boyle gezmeye gidip yemek gibi olmuyor degisik ortam felan sart yani

Oo sende hepsi varmış ben ilk haftalarda mide bulantısı cok cektim yemek yiyemiyordum sonra düzeldim tabii
İlk zamanlar hiç belirtim yoktu 8 hafta olunca başladı bende aman şükür bulantı yok ya gerisi önemli değil en korkutugum bulantı yaşamaktı

Ben bulantı herkes gibi hic sevmezdim ama cok zorladı beni mutfaktaki en ufak koku midemi bulandiriyordu
Yok şuan sadece Kıyma pişirince kokuyor bana ondan da bişey olmaz sabah kalkar kalkmaz bulantı yaşayanlar var öyle olmasın da ufak tefek bulantı hiç

Oo ben sabah kalkınca cok cektim bulantı su icsem midem bulanıyordu
Yok işte hiç yaşamadım onu aslında ben çok rahat geçiriyorum bu dönemi yani belirtim çok ama hiç öyle aşırı rahatsızlık veren birşey yok bizde genetik galiba ablam da sorunsuz geçirirdi hamileliklerini

Bendede suan yok kuzum ilk zamanlardı cok sukur geçti suan sadece arada istahim kesiliyor o kadar

Bebegin kesesi uzun muz gibiyse erkek yuvarlak balon gibiyse kiz diyorlar bu sitede okumustum
Ben onu doktoruma sordum alakası yok dedi biraz bastırınca kese muz az bastırınca karına kese yuvarlak oluyordu bide genelde kese yuvarlak olur tam aksi olursa kese bozukluğundan düşük yaşanabilir dedi

Ben onu doktoruma sordum alakası yok dedi biraz bastırınca kese muz az bastırınca karına kese yuvarlak oluyordu bide genelde kese yuvarlak olur tam aksi olursa kese bozukluğundan düşük yaşanabilir dedi
Bende bi topikte okuduydum Kadinlar ultrasonlari gosterip dogru tahminlerde bulunmuslardi ilgimi cekti sadece

Bende reglim 1 gün geçti. Üşüme sivilce bende de var. Arada regl olacağım zannediyorum bişey yok ortada 4 yıldır bekliyorum inşallah hayırlısıyla olur bu sefer

Bende reglim 1 gün geçti. Üşüme sivilce bende de var. Arada regl olacağım zannediyorum bişey yok ortada 4 yıldır bekliyorum inşallah hayırlısıyla olur bu sefer
Insallah cnm vardir benimde 14 di idi 15 o test yaptim negatif bekliyorum sancilar var ama bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…