- 13 Nisan 2020
- 499
- 328
- 18
- Konu Sahibi Annesevgisi
Ya bennnnim yaa en sevdigim iftara gitmek şöyle hazır ve nazır sofraya oturmak hamilelikte en cok ihtiyacım olan sey virusten dolayı evde yap yeO konular derin yaram![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bennnnim yaa en sevdigim iftara gitmek şöyle hazır ve nazır sofraya oturmak hamilelikte en cok ihtiyacım olan sey virusten dolayı evde yap yeO konular derin yaram![]()
Oo sende hepsi varmış ben ilk haftalarda mide bulantısı cok cektim yemek yiyemiyordum sonra düzeldim tabiiAşırı uyku hali ve hiç dinlenemiyorum ne kadar uyusam da aynı halsizlik., gögüs ucu koyulaşma ve aşırı şekilde kaşınma hissi.,koku hassasiyeti., gaz problemi midede şişlik hissi,., iştah kesilmesi.,ayaklarda yanma hissi arada gelen üşüme hissi ne kadar kalın giyersen giy fayda etmiyor öyle bir his.. şuan durum bu benim 8 haftaya kadar hiç belirtim olmadı sonradan başlayan belirtilerim de bu şekilde
Hamileliğim birazdaha ilerlesin bu virüs bitmezse artık yemekleri eşime yaptırcam midem bulanıyor diyeYa bennnnim yaa en sevdigim iftara gitmek şöyle hazır ve nazır sofraya oturmak hamilelikte en cok ihtiyacım olan sey virusten dolayı evde yap ye![]()
Yaptır yaptır, benim eşim yapıyor cok sukur ama iftar sofrası kalabalık boyle gezmeye gidip yemek gibi olmuyor degisik ortam felan sart yaniHamileliğim birazdaha ilerlesin bu virüs bitmezse artık yemekleri eşime yaptırcam midem bulanıyor diye![]()
İlk zamanlar hiç belirtim yoktu 8 hafta olunca başladı bende aman şükür bulantı yok ya gerisi önemli değil en korkutugum bulantı yaşamaktıOo sende hepsi varmış ben ilk haftalarda mide bulantısı cok cektim yemek yiyemiyordum sonra düzeldim tabii
Ahhh ahh bu sene olmaz artık umudumuz diğer seneye kucağımda bebeğimle iftar davetlerine gitmekYaptır yaptır, benim eşim yapıyor cok sukur ama iftar sofrası kalabalık boyle gezmeye gidip yemek gibi olmuyor degisik ortam felan sart yani![]()
Ben bulantı herkes gibi hic sevmezdim ama cok zorladı beni mutfaktaki en ufak koku midemi bulandiriyorduİlk zamanlar hiç belirtim yoktu 8 hafta olunca başladı bende aman şükür bulantı yok ya gerisi önemli değil en korkutugum bulantı yaşamaktı
Amin canım inşallahhAhhh ahh bu sene olmaz artık umudumuz diğer seneye kucağımda bebeğimle iftar davetlerine gitmek
Yok şuan sadece Kıyma pişirince kokuyor bana ondan da bişey olmaz sabah kalkar kalkmaz bulantı yaşayanlar var öyle olmasın da ufak tefek bulantı hiçBen bulantı herkes gibi hic sevmezdim ama cok zorladı beni mutfaktaki en ufak koku midemi bulandiriyordu
Oo ben sabah kalkınca cok cektim bulantı su icsem midem bulanıyorduYok şuan sadece Kıyma pişirince kokuyor bana ondan da bişey olmaz sabah kalkar kalkmaz bulantı yaşayanlar var öyle olmasın da ufak tefek bulantı hiç
Yok işte hiç yaşamadım onu aslında ben çok rahat geçiriyorum bu dönemi yani belirtim çok ama hiç öyle aşırı rahatsızlık veren birşey yok bizde genetik galiba ablam da sorunsuz geçirirdi hamilelikleriniOo ben sabah kalkınca cok cektim bulantı su icsem midem bulanıyordu
Bendede suan yok kuzum ilk zamanlardı cok sukur geçti suan sadece arada istahim kesiliyor o kadarYok işte hiç yaşamadım onu aslında ben çok rahat geçiriyorum bu dönemi yani belirtim çok ama hiç öyle aşırı rahatsızlık veren birşey yok bizde genetik galiba ablam da sorunsuz geçirirdi hamileliklerini
Ben onu doktoruma sordum alakası yok dedi biraz bastırınca kese muz az bastırınca karına kese yuvarlak oluyordu bide genelde kese yuvarlak olur tam aksi olursa kese bozukluğundan düşük yaşanabilir dediBebegin kesesi uzun muz gibiyse erkek yuvarlak balon gibiyse kiz diyorlar bu sitede okumustum
Ne güzel işte benim de iştahım kesildi ya pek bişey yiyesim gelmiyorBendede suan yok kuzum ilk zamanlardı cok sukur geçti suan sadece arada istahim kesiliyor o kadar
Bana gore yuvarlak balon gibi duruyor sanirim kizBoyle canım
Bende bi topikte okuduydum Kadinlar ultrasonlari gosterip dogru tahminlerde bulunmuslardi ilgimi cekti sadeceBen onu doktoruma sordum alakası yok dedi biraz bastırınca kese muz az bastırınca karına kese yuvarlak oluyordu bide genelde kese yuvarlak olur tam aksi olursa kese bozukluğundan düşük yaşanabilir dedi
Bende gördüm onu birkaç kişide de tuttu hala ama doktorum böyle dedi :)Bende bi topikte okuduydum Kadinlar ultrasonlari gosterip dogru tahminlerde bulunmuslardi ilgimi cekti sadece
Ben başlayım;
Benim son adetim ocak 16 idi, şubat ayında yani 16 şubata 1 hafta kala adet sancısı çektim cok sancılı bir şekil de bir de uyku arasında gerilirken kasık batması oluyordu, ha oldum ha olcam derken adetimden 1 2 gün önce beyaz kremsi akıntı geldi, adet günüm de yani 16 şubatta yine kremsi beyaz akıntı geldi ama adet olmadım bekliyim dedim 18. De sabah bulantım oldu şüphelendim tabi test aldırdım ve akşam saat 17:00 de test yaptım anında koyu şekil de çift çizgiyi gördüm ilk bebişim ki elim ayağım birbirine girmiştiErtesi gün kan testi yaptırdım 5446 çıktı ve 1 hafta da cok sancı çektim yerleşiyormuş sanırım, suan 16+6 günlük henüz cinsiyet öğrenemedim virusten dolayı beklemedeyim. Evliligimin 5. Ayın da hamile kaldm.. Bu güzel duyguları Rabbim herkese nasip etsin inşallah tez zaman da
Testim de aşağı da
[/
Merhaba sorum olacaktı. Adetimden bir hafta sonra, 11 gün sonra ve yumurtlama gününde ilişki yaşadım eşimle. Belim iki gündür adet ağrısı gibi ağrıyor. Hamile kalma ihtimalim var mı. Belirti böyle hemen belli olur mu. Akıntımda var
Insallah cnm vardir benimde 14 di idi 15 o test yaptim negatif bekliyorum sancilar var ama bekliyorumBende reglim 1 gün geçti. Üşüme sivilce bende de var. Arada regl olacağım zannediyorum bişey yok ortada 4 yıldır bekliyorum inşallah hayırlısıyla olur bu sefer