Gebeliğe Hazırlık Hamile olanlar veya anne olanlar; gebe kaldığınız ay neler yaptınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yani ben düşük sırasonda gittim kadına doğuma.
Ama benden test istemedi...
ya da kontrol etmedi bahsettiğin gibi.
Düşükten sonra da çok gittim. Hep alttan vajinadan muayene etti.
Tüplerde sıkıntı yok falan dedi.
O testleri mi yapmasını istiyim ?
Ben bu ay yumurtlama dönemime yakın gitmek istiyorum. Ya da adetimin 2.3.günleri gidim diyorum doktora.
Belki yapması gereken testler vardır.

bence de yumurtlama dönemi ve regl döneminde yeniden gitmelisin canım. Altta yatan bir neden olabilir en azından sen de rahat edersin hiçbir şeyin çıkmazsa stresin de azalır

Bende okuyorum canım...
Bakalım hayorlısı ile umarım bende kalıfım
Bugün adet günüm.
Ama olmak istemiyorım
olmazsin insallahhh furkan suresinin 74.ayetinide oku. ramazanda mustafa karatasa sordular bebek icin onerdi okumustum bende ama sayiyla okumadim.ay ins guzel.haberler yazarsin buraya

Merhaba size tavsiye edebileceğim seyler ilişkiden 1-2 saat önce eşinize sadece kahve ve bitter çikolata yedirmeniz ve siz iliski sırasında ya da ilişkiden 5 dk sonra filan yüzüstü yatip bi ayağınızı karniniza cekip oyle uyumaniz 5 aydir deniyodum normal sekilde olmuyodu gecen ay oyle denedim suan hamileyim Rabbim kimsenin kucagni boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…