Hamile olanlar ve daha önce hamile olanlar yardımmm🥺🥺

azlazer

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2023
180
476
22
Kızlar tüp bebekle hamile kaldım 8 haftalık hamileyim progestan fitil ve iğne kullanıyorum fitil kullanırken veya özel bölgeme peçeteyle temizleyince akıntının içinde koyu renkli kılcal damarlar gibi şeyler geliyor peçeteye bazen koyu renkli küçük noktalar şeklinde oluyor akıntıda yok ama peçeteyle silince geliyor bide fitil kullanırken geliyor ele sizdede böyle durumlar oluyormu geçen hafta doktordaydım bişey yok dedi korkuyorum bebekle ilgilimi diye

Tırnaklarınız uzun mu? İçeriyi tahriş ediyor olabilirsiniz. Mutlaka elinizi güzel temizleyin ve tırnağınız uzunsa en dipten kesin öyle takın fitili

Yerleşme kanamasına dair bir kaç pıhtıdır. Korkma. Sen önlemini alıyorsun.

Tırnaklarınız uzun mu? İçeriyi tahriş ediyor olabilirsiniz. Mutlaka elinizi güzel temizleyin ve tırnağınız uzunsa en dipten kesin öyle takın fitili
Cigerim sen bi forum ayarlarından şu bebeğimin doğum tarihini sıfırlasan. 2. bebeğinde tekrar ayarlarsın insallah.

Bence dokroruna danış inşallah bebekle ilgili değildir. Tahriş oluyor olabilir.saglikla doğsun.

Cigerim sen bi forum ayarlarından şu bebeğimin doğum tarihini sıfırlasan. 2. bebeğinde tekrar ayarlarsın insallah.
Bu bir öneri değil emrivakiyle karışık hadsizlik. Durduk yere ne alaka sordum mu ne yapayım diye?
Bi öneri olarak yazdım abartmak istiyorsan buyur abart. Biraz da söv rahatla dilersen.
Sövmem ama sövecek kadar sinirlendim. Abartmıyorum çünkü hiç hoş değil. Yani üstüne hiç münasebet olmayan konuyu durduk yere başka birinin sorusu altında bana çocuğunun doğum tarihini sil diyorsun? Ne alaka yani? Çocuk benim çocuğum kayıp benim kaybım. İster siler ister silmem zaten acısı kalbimi dağlıyor ne alaka sil demek durduk yere. Herkes kendi çocuğuyla ilgilensin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…