Cigerim sen bi forum ayarlarından şu bebeğimin doğum tarihini sıfırlasan. 2. bebeğinde tekrar ayarlarsın insallah.Tırnaklarınız uzun mu? İçeriyi tahriş ediyor olabilirsiniz. Mutlaka elinizi güzel temizleyin ve tırnağınız uzunsa en dipten kesin öyle takın fitili
Sebep?Cigerim sen bi forum ayarlarından şu bebeğimin doğum tarihini sıfırlasan. 2. bebeğinde tekrar ayarlarsın insallah.
Sen mutluysan kalsın.Sebep?
Eyvallah izin verdiğin içinSen mutluysan kalsın.
Bence dokroruna danış inşallah bebekle ilgili değildir. Tahriş oluyor olabilir.saglikla doğsun.Kızlar tüp bebekle hamile kaldım 8 haftalık hamileyim progestan fitil ve iğne kullanıyorum fitil kullanırken veya özel bölgeme peçeteyle temizleyince akıntının içinde koyu renkli kılcal damarlar gibi şeyler geliyor peçeteye bazen koyu renkli küçük noktalar şeklinde oluyor akıntıda yok ama peçeteyle silince geliyor bide fitil kullanırken geliyor ele sizdede böyle durumlar oluyormu geçen hafta doktordaydım bişey yok dedi korkuyorum bebekle ilgilimi diye
Bi öneri olarak yazdım abartmak istiyorsan buyur abart. Biraz da söv rahatla dilersen.Eyvallah izin verdiğin içinbiraz ileri gitmiyor musunuz sizcede?
Bu bir öneri değil emrivakiyle karışık hadsizlik. Durduk yere ne alaka sordum mu ne yapayım diye?Cigerim sen bi forum ayarlarından şu bebeğimin doğum tarihini sıfırlasan. 2. bebeğinde tekrar ayarlarsın insallah.
Sövmem ama sövecek kadar sinirlendim. Abartmıyorum çünkü hiç hoş değil. Yani üstüne hiç münasebet olmayan konuyu durduk yere başka birinin sorusu altında bana çocuğunun doğum tarihini sil diyorsun? Ne alaka yani? Çocuk benim çocuğum kayıp benim kaybım. İster siler ister silmem zaten acısı kalbimi dağlıyor ne alaka sil demek durduk yere. Herkes kendi çocuğuyla ilgilensin.Bi öneri olarak yazdım abartmak istiyorsan buyur abart. Biraz da söv rahatla dilersen.
Yok tırnağım uzun değil ama acıyor fitil kullanıncaTırnaklarınız uzun mu? İçeriyi tahriş ediyor olabilirsiniz. Mutlaka elinizi güzel temizleyin ve tırnağınız uzunsa en dipten kesin öyle takın fitili
İnşallah öyledir yaYerleşme kanamasına dair bir kaç pıhtıdır. Korkma. Sen önlemini alıyorsun.
İnşallah 4 gün sonra kontrolüm bekleyemiyorumBence dokroruna danış inşallah bebekle ilgili değildir. Tahriş oluyor olabilir.saglikla doğsun.