• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLE OLANLAR, HAMİLELİK BELİRTİLERİNİZ NELERDİRR ? ( Kasıkta ağrı ve pıt pıt hissi )

bebelercee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2021
499
190
53
31
Merhaba arkadaşlar. 3 senelik evliyim. Artık bir evladımız olsun üc kişi olalım istiyoruzz.Aralık ayında 16-22 arasında yumurtlama döneminde 4 kere ilişki yaşadık. 2-3 gündür göğüslerine şişme hassasiyet var. Sol kasigimda ağrı var. Ve bunu söylerken çok utanıyorum ama, vajina ile kasık arasındaki bölümde pit pit nabiz gibi , sanki kelebek kanat cirparmis gibi birseyler oluyor. Bazende titreşim oluyor. Bu belirtileri yaşarken Henuz adet olmama 10 gun vardi. Şimdi 8 gun kaldı. Bugün goguslerimde hassasiyet var. Ancak yukarıda söylediğim şeyler azaldı. Sadece yurudugumde çok çabuk yorulduğumu hissediyorum. Belim agriyor. Dinlenince geciyor.Ocak 4 de adet dönemimin başlaması gerek. Bu kadar kısa sürede hamilelik yaşanır mı ve belirti çıkar mı

Merhaba arkadaşlar. 3 senelik evliyim. Artık bir evladımız olsun üc kişi olalım istiyoruzz.Aralık ayında 16-22 arasında yumurtlama döneminde 4 kere ilişki yaşadık. 2-3 gündür göğüslerine şişme hassasiyet var. Sol kasigimda ağrı var. Ve bunu söylerken çok utanıyorum ama, vajina ile kasık arasındaki bölümde pit pit nabiz gibi , sanki kelebek kanat cirparmis gibi birseyler oluyor. Bazende titreşim oluyor. Bu belirtileri yaşarken Henuz adet olmama 10 gun vardi. Şimdi 8 gun kaldı. Bugün goguslerimde hassasiyet var. Ancak yukarıda söylediğim şeyler azaldı. Sadece yurudugumde çok çabuk yorulduğumu hissediyorum. Belim agriyor. Dinlenince geciyor.Ocak 4 de adet dönemimin başlaması gerek. Bu kadar kısa sürede hamilelik yaşanır mı ve belirti çıkar mı
Çıkar canim en iyisi bekle adet gunun geçsin bi hafta sonra test yap cunku bende her belirti oluyordu ve test yapiyodum heycanla ama hayal kırıklığına ugruyodum en iyisi beklemek suan mesela benim adetime 12 gun var bende kahverengi akintim var kasik ağrisi adet olacakmisim gibi sanci var Kısmet

Bizler bir ay denedikten sonra hemen sonuç almak istiyoruz ama bazen süreç uzatabiliyor. Ben klomen kullandığım dönemlerde böyle oluyordum acaba diyordum bu ay bişeyler mi oldu bir kıpırtı var kasıklarımda diye ama bazen olumsuz sonuç alınıyor. Siz başka şeylere odaklanın adet gününe dek düşünmemeye çalışın yoksa işin içinden çıkılmıyor.

Merhaba, Adet dönemimiz aynı tarihe denk geliyor, yumurtlama tarihiyle beraber ilişki dönemlerimiz de aynı 🤗 bizimde bebeğimiz yok 3 yıldır geçen aylarda catlatma iğnesi yaptık tutmadı. Yalnız insan piskolojik olarak herşeyi gebeliğe bağlıyor. Malesef dediginiz gibi kasiktaki pıt pıt hissini bile. Bende de aynı durum var yalnız bütün bunlar kendimizi biraz fazla dinliyoruz galiba..

Çıkar canim en iyisi bekle adet gunun geçsin bi hafta sonra test yap cunku bende her belirti oluyordu ve test yapiyodum heycanla ama hayal kırıklığına ugruyodum en iyisi beklemek suan mesela benim adetime 12 gun var bende kahverengi akintim var kasik ağrisi adet olacakmisim gibi sanci var Kısmet
Nasıl bi akıntınız oldu ??

Nasıl bi akıntınız oldu ??
Açık kahve tonu renginde🤎 tam da bu kalp renginde canim

Bizler bir ay denedikten sonra hemen sonuç almak istiyoruz ama bazen süreç uzatabiliyor. Ben klomen kullandığım dönemlerde 8böyle oluyordum acaba diyordum bu ay bişeyler mi oldu bir kıpırtı var kasıklarımda diye ama bazen olumsuz sonuç alınıyor. Siz başka şeylere odaklanın adet gününe dek düşünmemeye çalışın yoksa işin içinden çıkılmıyor.
[/QUOTE
Açık kahve tonu renginde🤎 tam da bu kalp renginde canim
3 yildir evliyim hatta 4 oldu bebek istiyoruz ama olmadi. Ilk defa bu ay lekelenme geldi. Tamda o kalp renginden biraz daha koyu hiç bi anlam veremedim 🙄

Canım ins vardir Allah gönlüne gore versin ama bekle biraz daha kan testi ver ins cikar dualarım seninle

Merhaba canım benimde göğsümde aşırı hassasiyet vardı ben gebe olacağımı hiç düşünmüyordum miğde ağrısı ve yanması şikayetiyle gittim adetime 8-10 gün arası vardı betahgcgm 108 çıktı idrarda da ikinci çizgi çok silik çıktı. Kahverengi leke geldi birkere birdaha da gelmedi canım 7 haftalık hamileyim şuan. Ama bel ağrısı göğüs hassasiyeti kaşık ağrısı bende de mevcut sanırım normal . Bir hafta önce keseyi gördüm haftaya kalp atışlarını dinleyeceğim nasipse.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Kahverengi akıntı gebelik belirtisi olduğunu okumuştum. Insallah hayirlisi olsun. Sanırım ilk defa korunmasız ilişki yaşadığım için heyecanlıyım.... kasiktaki nabiz hissi dışındaki tüm belirtileri adet oncesi de hissediyordum. Ancak benim.kafami karistiran şey, adetten çok önce bu hisleri.yasamakti. kasiklarim bu kadar erken ağrımazdi... belkide vücut ilk.defa sperm hücresi ile tanıştığı için bu şekilde vücut tepki mi veriyor diye dusundum şimdi de :))

Bizler bir ay denedikten sonra hemen sonuç almak istiyoruz ama bazen süreç uzatabiliyor. Ben klomen kullandığım dönemlerde böyle oluyordum acaba diyordum bu ay bişeyler mi oldu bir kıpırtı var kasıklarımda diye ama bazen olumsuz sonuç alınıyor. Siz başka şeylere odaklanın adet gününe dek düşünmemeye çalışın yoksa işin içinden çıkılmıyor.
Evet çok haklısınız. Ama kendimi tutamiyorum:) nedense hep bu konuları okurken buluyorum kendimi :)

Merhaba canım benimde göğsümde aşırı hassasiyet vardı ben gebe olacağımı hiç düşünmüyordum miğde ağrısı ve yanması şikayetiyle gittim adetime 8-10 gün arası vardı betahgcgm 108 çıktı idrarda da ikinci çizgi çok silik çıktı. Kahverengi leke geldi birkere birdaha da gelmedi canım 7 haftalık hamileyim şuan. Ama bel ağrısı göğüs hassasiyeti kaşık ağrısı bende de mevcut sanırım normal . Bir hafta önce keseyi gördüm haftaya kalp atışlarını dinleyeceğim nasipse.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Masallahhh rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayada nasip etsin inşallah . O kadar güzel anlatmışsınız ki adetime tam da 8 gün kala kahverengi leke geldi göğüslerim aşırı dolgun belim ağrıdan çatlıyor mide yanmasi nedir bilmezdim hem yanıyor hem ekşiyor ama umudum hiç yok. 4 yıldır olmadı şimdi neden olsun ki ..

Cevap verdiğiniz.icin çok teşekkür ederim. Hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıklı sıhhatli güzel doğum nasip etsin :))

Masallahhh rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayada nasip etsin inşallah . O kadar güzel anlatmışsınız ki adetime tam da 8 gün kala kahverengi leke geldi göğüslerim aşırı dolgun belim ağrıdan çatlıyor mide yanmasi nedir bilmezdim hem yanıyor hem ekşiyor ama umudum hiç yok. 4 yıldır olmadı şimdi neden olsun ki ..
Allahtan umut kesilmez. Eminim en beklemediğin anda bebeğin seni bulacaktır. İnşallah Rabbım.nasip etsin isteyen herkese :)

Back