cicekci29 Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2024 3 1 1 30 3 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi zynpnur11 #21 zynpnur11 .!.: Yapar yapmaz anında iki çizgi çıktııı Genişletmek için tıkla... Tebrik ederim kaç gün geçmişti birde kasıklarınız renk ağrısına benzer miydi acaba?
zynpnur11 .!.: Yapar yapmaz anında iki çizgi çıktııı Genişletmek için tıkla... Tebrik ederim kaç gün geçmişti birde kasıklarınız renk ağrısına benzer miydi acaba?
birsenpk Her şey zamanına esir Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Şubat 2024 896 1.265 33 28 3 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi zynpnur11 #22 Aaaayyyyçok sevindim. Hayırlı olsun. Allah hayırlısıyla kurtarsın inşallah
Z zynpnur11 Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Mart 2024 68 -10 3 24 3 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi zynpnur11 #23 birsenpk .!.: Aaaayyyyçok sevindim. Hayırlı olsun. Allah hayırlısıyla kurtarsın inşallah Genişletmek için tıkla... Yarın kan vericem inşallah bakalım kaç haftalıkmış birde test bozuk olamaz değilmi ya
birsenpk .!.: Aaaayyyyçok sevindim. Hayırlı olsun. Allah hayırlısıyla kurtarsın inşallah Genişletmek için tıkla... Yarın kan vericem inşallah bakalım kaç haftalıkmış birde test bozuk olamaz değilmi ya
Z zynpnur11 Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Mart 2024 68 -10 3 24 3 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi zynpnur11 #24 cicekci29 .!.: Tebrik ederim kaç gün geçmişti birde kasıklarınız renk ağrısına benzer miydi acaba? Genişletmek için tıkla... 1 ay gecikti evet bazen ağrılar oluyordu hasta olcam sanmıştım
cicekci29 .!.: Tebrik ederim kaç gün geçmişti birde kasıklarınız renk ağrısına benzer miydi acaba? Genişletmek için tıkla... 1 ay gecikti evet bazen ağrılar oluyordu hasta olcam sanmıştım
birsenpk Her şey zamanına esir Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Şubat 2024 896 1.265 33 28 3 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi zynpnur11 #25 zynpnur11 .!.: Yarın kan vericem inşallah bakalım kaç haftalıkmış birde test bozuk olamaz değilmi ya Genişletmek için tıkla... Yarın cumartesi ya hastanede mi vereceksin kan? Yok canım değildir yani inşallah değildir
zynpnur11 .!.: Yarın kan vericem inşallah bakalım kaç haftalıkmış birde test bozuk olamaz değilmi ya Genişletmek için tıkla... Yarın cumartesi ya hastanede mi vereceksin kan? Yok canım değildir yani inşallah değildir
Z zynpnur11 Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Mart 2024 68 -10 3 24 3 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi zynpnur11 #26 birsenpk .!.: Yarın cumartesi ya hastanede mi vereceksin kan? Yok canım değildir yani inşallah değildir Genişletmek için tıkla... Evet özel tıp merkezinde vericem bekleyemicem hiç
birsenpk .!.: Yarın cumartesi ya hastanede mi vereceksin kan? Yok canım değildir yani inşallah değildir Genişletmek için tıkla... Evet özel tıp merkezinde vericem bekleyemicem hiç
birsenpk Her şey zamanına esir Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Şubat 2024 896 1.265 33 28 3 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi zynpnur11 #27 zynpnur11 .!.: Evet özel tıp merkezinde vericem bekleyemicem hiç Genişletmek için tıkla... Pekala, sonucu bizimle de paylaş
zynpnur11 .!.: Evet özel tıp merkezinde vericem bekleyemicem hiç Genişletmek için tıkla... Pekala, sonucu bizimle de paylaş
morciveert e ben ne yapayım şimdi? Kayıtlı Üye 24 Kasım 2023 1.198 300 43 6 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi zynpnur11 #28 zynpnur11 .!.: Evet özel tıp merkezinde vericem bekleyemicem hiç Genişletmek için tıkla... hayırlı olsun verdiniz mi kan
zynpnur11 .!.: Evet özel tıp merkezinde vericem bekleyemicem hiç Genişletmek için tıkla... hayırlı olsun verdiniz mi kan
P pandaca Üye Kayıtlı Üye 14 Nisan 2024 105 25 13 24 7 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi zynpnur11 #29 zynpnur11 .!.: Bugün alacağım inaşşlah vardır birde sürekli az az idrar geliyor idrar yolu enfeksiyonu mu die düşündüm ama yanma yok Genişletmek için tıkla... Bişey sorabilir miyim size
zynpnur11 .!.: Bugün alacağım inaşşlah vardır birde sürekli az az idrar geliyor idrar yolu enfeksiyonu mu die düşündüm ama yanma yok Genişletmek için tıkla... Bişey sorabilir miyim size
P pandaca Üye Kayıtlı Üye 14 Nisan 2024 105 25 13 24 7 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi zynpnur11 #30 zynpnur11 .!.: Bugün alacağım inaşşlah vardır birde sürekli az az idrar geliyor idrar yolu enfeksiyonu mu die düşündüm ama yanma yok Genişletmek için tıkla... Aynı durum bende de oluyor adetime 8 gün var 2 gün oldu böyle olalı tuvaletim geliyor ama idrsrırımı az az yapıyorum sanki kasılıyor gibi sizin de mi aynıydı bende enfeksiyondan şüphelendim
zynpnur11 .!.: Bugün alacağım inaşşlah vardır birde sürekli az az idrar geliyor idrar yolu enfeksiyonu mu die düşündüm ama yanma yok Genişletmek için tıkla... Aynı durum bende de oluyor adetime 8 gün var 2 gün oldu böyle olalı tuvaletim geliyor ama idrsrırımı az az yapıyorum sanki kasılıyor gibi sizin de mi aynıydı bende enfeksiyondan şüphelendim