- 2 Mayıs 2024
- 3
- 1
- 30
Tebrik ederim kaç gün geçmişti birde kasıklarınız renk ağrısına benzer miydi acaba?Yapar yapmaz anında iki çizgi çıktııı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederim kaç gün geçmişti birde kasıklarınız renk ağrısına benzer miydi acaba?Yapar yapmaz anında iki çizgi çıktııı
Yarın kan vericem inşallah bakalım kaç haftalıkmış birde test bozuk olamaz değilmi yaAaaayyyyçok sevindim. Hayırlı olsun. Allah hayırlısıyla kurtarsın inşallah
1 ay gecikti evet bazen ağrılar oluyordu hasta olcam sanmıştımTebrik ederim kaç gün geçmişti birde kasıklarınız renk ağrısına benzer miydi acaba?
Yarın cumartesi ya hastanede mi vereceksin kan?Yarın kan vericem inşallah bakalım kaç haftalıkmış birde test bozuk olamaz değilmi ya
Evet özel tıp merkezinde vericem bekleyemicem hiçYarın cumartesi ya hastanede mi vereceksin kan?
Yok canım değildir yani inşallah değildir
Pekala, sonucu bizimle de paylaşEvet özel tıp merkezinde vericem bekleyemicem hiç
hayırlı olsun verdiniz mi kanEvet özel tıp merkezinde vericem bekleyemicem hiç
Bişey sorabilir miyim sizeBugün alacağım inaşşlah vardır birde sürekli az az idrar geliyor idrar yolu enfeksiyonu mu die düşündüm ama yanma yok
Aynı durum bende de oluyor adetime 8 gün var 2 gün oldu böyle olalı tuvaletim geliyor ama idrsrırımı az az yapıyorum sanki kasılıyor gibi sizin de mi aynıydı bende enfeksiyondan şüphelendimBugün alacağım inaşşlah vardır birde sürekli az az idrar geliyor idrar yolu enfeksiyonu mu die düşündüm ama yanma yok