Hamile olanlar bakabilir mii🙏🏻

isimsizbirkullanici

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2025
13
0
1
Kızlar merhaba erken hamilelik belirtilerinizi söyler misiniz bir buçuk yıldır bebek bekliyorum adetim normalde düzenlidir 7 gün olurum ama bu ay iki gün gecikti ve sonra koyu kahverengi geldi üç gün sürdü ve üç günde sadece iki tampon kullandım çok olmadı üçüncü gün tamamen kesildi 4. Gün hiç yoktu ama 5. Ve 6. Gün sadece peçeteye kahve pembe gibi çok açık renk akıntım oldu sonra tamamen bitti normalde bu kadar az kanaması olan biri değilim 4 gündür aşırı iştahsızlığım oldu ve afedersiniz bağırsaklarım bozuldu test yapmak istiyorum ama hayal kırıklığına da uğramaktan korkuyorum ne zaman yapmam gerek testi bilmiyorum erken olur mu sizin ne gibi belirtileriniz oldu paylaşırsanız sevinirim

bir kaç ay öncesinde de idrar testi yaptım çift çizgi çıktı iki kez ama yanlış sonuç gösterdi kan verdiğimde hayal kırıklığı yaşadım bu yüzden korkuyorum bilgilerinizi paylaşır mısınız ne zaman test yapmalıyım veya belirtileriniz neydi

Merhaba umarım hamilesinizdir 2 gün adetiniz geçmiş bence test alıp bir deneyin bu arada lekelenmeye bende çok takıldım aynısını yaşıyorum günüm geçmediği için test yapamıyorum beklemedeyim

Merhaba umarım hamilesinizdir 2 gün adetiniz geçmiş bence test alıp bir deneyin bu arada lekelenmeye bende çok takıldım aynısını yaşıyorum günüm geçmediği için test yapamıyorum beklemedeyim
Çok umutluyum bu ay psikolojik olmasından korkuyorum negatif görmek beni çok üzdüğü için çekiniyorum biraz ama belirtilerim de var gibi aylarca adet olup kandan 5 aylık hamile olduğunu öğrenen tanıdıklarım var umutlanıyorum ama boşa çıkması beni çok üzer siz de mi bebek bekliyorsunuzz

Şuan sizin durumunuzdayım çok iyi anlıyorum sizi 2 yıldır bekliyorum bebek Testler hep negatif benimde şuan lekelenme ve aşırı uyku hali dışında birşey yok adet günüme 2 hafta var düzensiz birde bu arada doktora gittim kesin olarak hamile değilsin dedi adet söktürücü verdi lekelenmeyi de strese bağlı dedi ama benim günüm geçmeden hamile olmamı nasıl söylüyor güvenemedim belki de kalbim böyle söylediği için kullanmıyorum bekliyorum

Merhaba benim belirtim regliden 10 gun once basladi kasik bel karin agrisi koku hassasiyeti ben yerlesme kanamasi lekelenme tarzi hic bir sey yasamadm belirtiler oyle cok ve yogundu regle 6 gun kala test yaptim positif cikti sunan 10+6 gunluk hamileyim kan testi vet varsa zaten cikar

Çok zor bir süreç bizim için psikolojik olarak aşırı etkiliyor adetimiz gecikiyor hamile sanıyoruz kendimizi ama stresten dolayı olduğunu öğreniyoruz mesela Allah kimseye evlat aratmasın hepimize nasip etsin gerçekten insan ya gebeysem diyerek ilaç kullanmaya bile korkuyor güzel haberleriniz olursa bize de umut olmak için haber verin olur mu ben bir umuda tutunuyorum sadece

Bende şuan sadece adet düzensizliği bel ağrısı iştahsızlık ve lekelenme var biraz da psikolojik olarak hassaslaştım belki umut ettiğim için olabilir test vermekten korkuyorum olumsuz sonuç almak beni çok üzer bir sonraki adetimi beklemek istiyorum açıkçası test vermek için çok yıpranıyorum her ay. Hamile olanlar hissediyormuş bu doğru mu acaba bir de kasık ağrısı yaşadınız mı? allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah size

Yani bunun için net birşey söylüyemem. Mesela ben ilk hamileliğimde hiç bir belirti hissetmedim düşün beş aylıkken öğrendim. Ama ikinci hamileliğimde kasık ağrısı kabız belde ağrı batma hissi herşeyi hissettim daha beş haftalıkken öğrendim yani bunun için belirtilerden çok bence adet gecikmesine dikkat etmelisiniz. Ki belirtiler kişiden kişiye çok değişiyor

Evet bazı arkadaşlarım da sizin durumunuzu yaşadı hiç belirti olmadı hatta aylarca normal adet gördü karın şişliği diye gittiği hastaneden bebeğinin cinsiyetini öğrenip çıktı benim ailemde bütün kadınlar yerleşme kanaması yaşamış ben de ondan şüphelendim ama strese bağlı da yaşamış olabilirim bilemiyorum iki gün gecikme üstüne hafif kısa süreli kanamam olunca lekelenmelerim olunca şüphelendim

Bir de benim lekelenmelerim biteli 4 gün oldu ve bulantım var bir kaç gündür yemek yiyemiyorum psikolojik mi bilemiyorum ama ilk kez böyle bulantı hissediyorum bu belirtiler için erken mi acaba

Tabiki Amin inşallah Gerçekten çok zor bütün belirtiler psikolojik olabiliyor biz bebek istediğimiz için beynimiz yönlendiriyor ama yanılıyoruz İnşallah Rabbim kucağınızı boş bırakmasın en kısa zamanda sizede bu duyguyu yaşatsın sizinde haberinizi bekliyorum test yapın bence siz

Evet canim kasik agrisi yasadim tabikide hissettim kesin var dedim kokudan tiksinme oldu birde keskin idrar kokusu vardi bnm idrarim Normalde fazla kokmaz test yaptim cikti beklemek zor olumsuz sonuc gormek yipratiyor ama bence yapmalisin var yok ogren

Şimdi nöbetçi eczaneden test alacağım inşallah pozitif çıkar erken değilse eğer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…