Hamile olan ya da kalmak isteyenler

Merhaba kizlar ben de 1 sene 2 aylik evliyim hic korunmadik. Ben de adet duzensizligi var. Ilac kullanmadan adet olmadigim zamanlarda oluyo bi iki damlayla kendiliginden oldugu da. Adet duzensizligi olup dogal yollardan duzenleyen var mi? Hangi doktora gitsem sorun yok stresten diyo ama allah icin bi kere iki kere stres olursun sonra gecer. Ilac kullanmak istemiyorum. Onerilerinizi bekliyorum.

Tatlım benim bir arkadaşım civanperçemi ve hayıt otu ekstresi kullanıyor düzenleme için işede baya yarıyormuş oda hamile kalmak için çaba içinde Allah hepinize gönlününüzdekini nasip etsin inşallah güzeller:dua:

Ben çoğul istiyorumm inşallah bende adete kalmadan öğrenirim çok ümitliyim pozitifi görücem hayırlısıyla

Güzelim inşallah ama önce sağlıklı olsun kesesi kalbi inşallah. Bende çok evhamlıyım aman oldu mu olmadı vs. Derken Allahın izniyle dün ilk hareketlerini gördük aman Allahım nasıl bir his anlatamam Allah tez zamanda sizede yaşatsın kızlar inşallah

Güzelim inşallah ama önce sağlıklı olsun kesesi kalbi inşallah. Bende çok evhamlıyım aman oldu mu olmadı vs. Derken Allahın izniyle dün ilk hareketlerini gördük aman Allahım nasıl bir his anlatamam Allah tez zamanda sizede yaşatsın kızlar inşallah
Aminnn inşallah bende çok merak ediyorum nasıl birşey içinde nasıl hareket edicek büyicek onu dört gözle beklicez

Merhaba kizlar ben de 1 sene 2 aylik evliyim hic korunmadik. Ben de adet duzensizligi var. Ilac kullanmadan adet olmadigim zamanlarda oluyo bi iki damlayla kendiliginden oldugu da. Adet duzensizligi olup dogal yollardan duzenleyen var mi? Hangi doktora gitsem sorun yok stresten diyo ama allah icin bi kere iki kere stres olursun sonra gecer. Ilac kullanmak istemiyorum. Onerilerinizi bekliyorum.
canım pko var mı

Selam arkadaşlar, bir çok konu var ayrı ayrı. Bir o konuya bakıyorum bir bu konuya. Her şeyi tek bir başlık altında konuşmak daha keyifli olucak bence..:super:

Kızlar şuanda 10+5 teyim ilk gebeliğim. Benden daha erken ve daha ileri gebe arkadaşlarımla konuşmak bir şeyler danışmak ve öğrenmek çok isterim.:cool:Etrafımda çok hamile kalmak isteyen ve bir çok şey deneyen arkadaşım var o sebeple bu konudada belki size bir faydam olabilir. Sizleri seviyorum güzel anneler ve adayları:oops:
Merhaba, hamileliğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah. Ben de 12+5 günlük hamileyim. Bu hafta ikili test sonucu alacağız :)

Merhaba, hamileliğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah. Ben de 12+5 günlük hamileyim. Bu hafta ikili test sonucu alacağız :)

Maşallah canım benim Allah bir an önce kavuşmayı nasip etsin bizlere. Bende Cuma günü ikili yaptırıcam inşallah bakalım sonuç ne çıkıcak:KK17:
Cinsiyet belli mi kuzucuğun:KK54:

Maşallah canım benim Allah bir an önce kavuşmayı nasip etsin bizlere. Bende Cuma günü ikili yaptırıcam inşallah bakalım sonuç ne çıkıcak:KK17:
Cinsiyet belli mi kuzucuğun:KK54:

Doktor erkeğe benzetti, ben de erkek hissediyorum aslında erken diyorlar öğrenmek için ama ben inanmıyorum bu kontrolde gösterir belki :) geçen resmen ayağa kalktı sıpa :)
İkili test sonucu hemen çıksa keşke, insan beklerken yoruluyor.

Doktor erkeğe benzetti, ben de erkek hissediyorum aslında erken diyorlar öğrenmek için ama ben inanmıyorum bu kontrolde gösterir belki :) geçen resmen ayağa kalktı sıpa :)
İkili test sonucu hemen çıksa keşke, insan beklerken yoruluyor.

Aynen öyle bende cuma yı beklerken yaşlandım resmen bakalım hakkımızda hayırlısı

Günaydın kızlar adetten hemen sonra ilişkiye girip hamile kalan var mııı

X