• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

!!!! hamile olan arkadaşlar acill yardımmm!!!!!

olmadı yine dün regl oldum sinirlerim çok bozuk inşallah nisan ayına hamile kalırımm:(((

olmadı yine dün regl oldum sinirlerim çok bozuk inşallah nisan ayına hamile kalırımm:(((

üzülme canım bende 2 gün gecikmeli adet oldum napalım eşimi razı ettim sperm ttesti için hayırlısı hepimiz için Rabbim bebişlerimizi tez zamanda versin inşallahhh :Saruboceq:

inşallah canım ben klomene başlıcam yumurtalık paroblemim olduğu için hamiş kalamıyorum:(((senağlama

arkadaslar eğer belirtileriniz çok değilse erkenden test yapıp moralinizi bozmayın .benim geciken adetten 9 gün sonra bile idrar testi negatifti.hatta ultrasonda bile baktık yoktu doktor adet söktürücü verdi.ama kullanmak gelmedi içimde.hiç hamilelik belirtimde yoktu.kan testi yaptırdım kanda çıktı 2 gün sonra tekrar yaptırdım değerim yükselmişti.10 gün sonra kontrolum var herşeyin hayırlısı

haklısın piril dayanamayıp erkenden test yapıyoruz.sonuçta negatif olduğunda da büyük üzüntü yaşıyoruz..
baby üzüldüm canım senin adına..hayırlısı herşeyin..adet miktarın çok mu?üstüne görme durumları oluyor ya canım..belli olmaz..inşallah o güzel haberi alacağın günlerde gelir..
bu arada ben adet olmadım daha..ama dayanamadım dün test yaptım..tabiki negatif..tutamıyorum kendimi..yani benim kide bile bile lades..sabret diyorum kendime.ama yok..kendimi üzmeyi seviyorum ya..bende de pek ümit yok.hiçbir hamilelik belirtisi yok bende.galiba benimde gelecek aya kaldı yine..

haklısın piril dayanamayıp erkenden test yapıyoruz.sonuçta negatif olduğunda da büyük üzüntü yaşıyoruz..
baby üzüldüm canım senin adına..hayırlısı herşeyin..adet miktarın çok mu?üstüne görme durumları oluyor ya canım..belli olmaz..inşallah o güzel haberi alacağın günlerde gelir..
bu arada ben adet olmadım daha..ama dayanamadım dün test yaptım..tabiki negatif..tutamıyorum kendimi..yani benim kide bile bile lades..sabret diyorum kendime.ama yok..kendimi üzmeyi seviyorum ya..bende de pek ümit yok.hiçbir hamilelik belirtisi yok bende.galiba benimde gelecek aya kaldı yine..

saol canım nasip değilmiş demekki ama benim edetim bu sefer çok farklı ben bile inanamıyorum rengi çok koyu bordo renginde ve parçalı geliyo ama adetim dün ilk gün olduğu için yoğun ama bugün çok az geldi pedimde bir iki damla var ama tuvalete çıtığım zaman da biraz akıyo bende anlayamadım neden öyle oldu ama ben adet olmadan önce muhakkak karnım ağrırdı hiç ağrı falan hissetmeden kanama geldi acaba stresten mi oldu dün cadı kaynanamla alsanaalsanasmilekavga etmiştim acaba o mu etkiledi bilmiyorum ki üstüne görmek nasıl oluyo canım...

2010 da acilmis konu ama belki cevap alabilirim :) soyleki benm evlenmeden once hic adet duzensizligm olmazdi 30 da 30 bazen bi iki gun sarkardi. Evlendikten sonra bu durum degisti. Temmuz ayindaki darbeden dolay buyuk stres yasadim esim polis ve 17 gunluk bir geckme. Ve 2 Agustosda adet oldum. Agustos 25 den beri goguslerm sis ve aciyor ve idin garibi ilk krz nu kadar erken adet belirtisi yasiyorum. Oldum saniyorum ama yok git gidede şiddeti artti. 2 gun gecti regl hala bsy yok ara ara kasik agrisi. Ozelliklede sol kasik. Hamile olsbilir miyim sunattan beri istiyorum. :( 10 aylik evliyim

Back