- 10 Ekim 2019
- 118
- 46
- 30
- Konu Sahibi loveinsect
İnşallah güzel haberler alırız canım senın ne zamsn belli olacak sonuçlarınelnett
harika çok sevindim çünkü dr çok önemli dr a güvenmek de öyle. bende çok memnunum doktorumdan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah güzel haberler alırız canım senın ne zamsn belli olacak sonuçlarınelnett
harika çok sevindim çünkü dr çok önemli dr a güvenmek de öyle. bende çok memnunum doktorumdan
iğneden sonra 2 gün geçti daha çok var 10 kasım gb belli olur canımİnşallah güzel haberler alırız canım senın ne zamsn belli olacak sonuçların
Hıııı hadi hayırlısı bakalım haberdar et bizi de bakalom benım ne olacak yumurtalar ne durumdaiğneden sonra 2 gün geçti daha çok var 10 kasım gb belli olur canım
bu fiyatlar raporlu fiyatları mı raporsuz mu hanımlarbende çok sordum biri 720 dedi biri 600 dedi biri 650 dedi biri 500 olur diyince hemen almıştım. umarım tekrar almamıza gerek kalmaz
inşallah kaliteli harika yumurtaların olur canımiğneden sonra 2 gün geçti daha çok var 10 kasım gb belli olur canım
maraştayım ben ve özele gidiyorum doçent bir doktor ve memnunum aslında, bir yandan da acaba tüp bebe doktorlarına mı gitsem diyorum onlar daha ayrıntılı tahliller yapıyorlarmış sanırımnereye gidiyorsun dr undan memnunmusun. ist damısın. ben inanıyorum bu defa olucak sende inan lütfen
bu fiyatlar raporlu fiyatları mı raporsuz mu hanımlar
maraştayım ben ve özele gidiyorum doçent bir doktor ve memnunum aslında, bir yandan da acaba tüp bebe doktorlarına mı gitsem diyorum onlar daha ayrıntılı tahliller yapıyorlarmış sanırım
çekilmedim, bende pco var onu bir halletsek yumurtalar büyüse ona göre yol izlenecek aslında da inat ettiler büyümem diyorlarevet canım hsg rahim filmi çekildinmi mesela
Günaydın canım :) ya ben 2000 TL leri duydum o nasıl oluyorgünaydınn canımm
bu rakamlar raporsuz fiyatları
canım bu sadece gonal f 450 nin fiyatı bunun 900 lüğü var tüm ilaçlar toplamı olabilir kişiye göre değişir tedavideki dozlar ilaçlar. ama duyduğun rakam özellerdeki aşılama fiyatı olabilir bilmiyorum. ilaçlar ekstra çünküGünaydın canım :) ya ben 2000 TL leri duydum o nasıl oluyor
Benım doktorumun dediğine göre bu ilaclar icin rapor yazdırmak için tüp bebek ünitesi olan bir hastanede yazılıyormusGünaydın canım :) ya ben 2000 TL leri duydum o nasıl oluyor
İnşallah canım sende mi kullanıyorsun gonal fDemek ki dediğiniz gibi hepsinin fiyatı olabilir,Allah hepimize şifa versin tez vakitte inşallah bebiş haberi alalım
ayrıca raporun belli şartları var canım evlilik süresi vs gb.Benım doktorumun dediğine göre bu ilaclar icin rapor yazdırmak için tüp bebek ünitesi olan bir hastanede yazılıyormus
Doğrudur canım zaten özele gitcm muayane parası vs derken astarı yüzünü geçer inşallah ilk sefer de olur da ne bılım sanki yarın iyi bir haber alamıcakmısım gibi hissediyorumayrıca raporun belli şartları var canım evlilik süresi vs gb.
canım bu gün kontrol dimi haber ver bizeDoğrudur canım zaten özele gitcm muayane parası vs derken astarı yüzünü geçer inşallah ilk sefer de olur da ne bılım sanki yarın iyi bir haber alamıcakmısım gibi hissediyorum
Cıktım canım iğneye devam et daha büyümemiş dedi cumartesi tekrar gel dedi birde şey sorcam sen iğneyi pen şeklinde mi şırınga seklinde mi kullanmıştın doktor pen al dedi bama ilk normal almıstımcanım bu gün kontrol dimi haber ver bize
ben pen şeklinde almadım canım şırınga ile yaptım.doktorumda o konuda birşey demedi bana. pen olanı al vs gb. bir fark oldupunu sanmıyorum ve başladıktan sonra 6. gün ilk kontroldü.Cıktım canım iğneye devam et daha büyümemiş dedi cumartesi tekrar gel dedi birde şey sorcam sen iğneyi pen şeklinde mi şırınga seklinde mi kullanmıştın doktor pen al dedi bama ilk normal almıstım