• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

!!!! hamile olan arkadaşlar acill yardımmm!!!!!

slm:))) ya bende aynı sorun yaşiorum.. adetim zaten hep duzensizdi.. ama busefer baya zaman geçti... 1.5 ay.. doktora gitmiorum.. bilerek testde almiorum.. çunku korkuyorum.... git gide şişmey başladım.. meme uçlarım çok ağario... bazi yemekleri görunce kusmemek için kendimi zor tutiorum...bazen başim donio... belimde ağri girio... gunduz gecemi kariştirdim.. am amaleef bunu kimseye anlatamiorum.... evli değilim.. nişanliğim.. am abelki bu nişan bitecek.. nolur bana biri bişey soilesin.. nolurrrrrrrrrr

idrar testi alıp yapsana. 1,5 ay olmuş ... nekadar bekliceksin 9 ay mıııı
bir an önce al yap testi belki değilsindir hamile . ozaman doktora gidersin adet olmadım diye. bence hemen bi test yap . hakkında hayırlısı

daha ne bekliyorsun bir an önce yaptestini ve nişanlına da söyle evliliği hızlandırın

günaydın kızlar adetimin 2. günü bugün ve ben bugün de adet olmadım ve sağ kasığımda ara ara hafif batmalar oluyo inşallah :CüvCüv:hamileyimdir kızlar dua edin bana :Saruboceq: adet olmadığım için hamile olduğuma daha çok inanasım geliyo ama bi hafta beklemek istiyorum ne olur neolmaz diye bugün olmadım ama ya yarın olursam ama inşallah olmam allah isteyen herkese versin:Saruboceq:

slm:))) ya bende aynı sorun yaşiorum.. adetim zaten hep duzensizdi.. ama busefer baya zaman geçti... 1.5 ay.. doktora gitmiorum.. bilerek testde almiorum.. çunku korkuyorum.... git gide şişmey başladım.. meme uçlarım çok ağario... bazi yemekleri görunce kusmemek için kendimi zor tutiorum...bazen başim donio... belimde ağri girio... gunduz gecemi kariştirdim.. am amaleef bunu kimseye anlatamiorum.... evli değilim.. nişanliğim.. am abelki bu nişan bitecek.. nolur bana biri bişey soilesin.. nolurrrrrrrrrr

belirtilerin hamilelik belirtileri madem nisan bitecek diyosun neden bukadar bekliyorsun eger hamileysin aldiramazsin da biran once test yap veya yaptir ama hic bekleme bence elinden geldigi kadar cabuk olmaya calis

merhaba sevinç hanım benim sorumu cevaplarsanız çok sevinirim.. eşim ve ben 10 aydır çocuk istiyoruz ama bi türlü olmadı acaba bu sefer hamile mi kaldımmm

benim buğün adet olmam lazım 28 günde bir oluyorum ama bende adet belirtisi yok ne ağrım nede sancım hiçbişi yok ama süt beyazı şeklinde akıntım geliyo çok değil ama genede akıyo biraz, adet öncesi kuruluk olurdu ama bu sefer olmadı ? akıntım dün rakı beyazı şeklindeydi, bugünde süt beyazı gibi geliyo , 2 gün öncede sol kasığımda batma oldu akşama kadar bu batma sürdü hatta yürümekte zoluk çektim ama o akşam geçti birde bende son bir haftadır uyku yoğunluğu başladı uykuyu pek sevmem ama gece gündüz sürekli uyuyasım geliyo gündüzleri kendimi uyumamak için zor tutuyorum akşamları saat 21:30 yatıyorum bu saate kadar bile zor tutuyorum kendimi eşim de farkında bendeki değişikliğin hamile olabiir miyim sevinç hanım bana bu konuda bilgi verir misiniz eğer pazartesiye kadar da adet olmazsam kan testi için hastaneye gitcez sizce hamile miyim......

ayrıca adet olacak kişilerde kuruluk olur demi bende akıntı devam eiyo bu konuda da bilgi verirseniz çok mutlu olurum şimdiden çok çok teşekkür ederim sevgiler.....

hocam bi saat önce de bende sağ kasığımda batma başladı bunuda söylemek istedim
cevapppp

Gönderim Zamany: Dün Saat 20:28
Evet hamıle olabılırsınızç kesınlıkle kanda testle gebelıgınızı kesınlestırın.
Sevgi ve saglikla kalin.
Emb. Dr. Sevinc Ege
JinePOL Kadin Sagligi ve Tupbebek Merkezi
Jinepol Kadın Sağlığı ve Tüp Bebek Kliniği
sevinc.ege@gmail.com

senın anlatımına cok benzıyor bagggg hamıle olabılırmısın dr un cevabı alttakı hersey gonlune gore versın rabbım...:

hepinizin hayırlı we gzl haberlerinizi bekliyouz inşş....:Saruboceq:

Kızlarmerhaba aranıza yeni katıldım.
Benm SAT 6 şubat. ve bugün oldu hala regl olamadım, 10 gündür hergün tamam bugün olacağım diyorum. 3 kere test yaptım ama negatif çıktı. Bellim inanılmaz ağrıyor, midem de bir problem yok çok sık acıkmam dışında. Su gibi akıntım var hastalandım sanıyorum sürekli. Başımda ağrı oluyor, burnumda akıntı alıyor su gibi farketmeden geliyor. Akşam uyku problemi çekyorum gündüz yataktan çıkmak istemiyorum. Hafif baş dönmeleri oluyor saniyelik yer altımdan kayacakmış gibi.
Testler negatif çıktığı için içimi korku sardı acaba rahatsızlık bir hastalık olabilir mi? Korkuyorum çok.

inşallah canım sende hamilesindir gelişmeleri burdan haber verelim birbirimize sende kuruluk var mı yoksa akıntı devam ediyor mu?:uhm:

canım daha adetime 2 gün var ve ben dayanamadım bugün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı bilmiyorum konuda açtım arkadaşlar hamile olabileceğimi söyledi ama dediğim gibi daha adet günüm değil biraz daha sabredip beklicem...:uhm:

Sol kasığımda batma ve yanma var ayağa kalkınca gerilme gibi bişiler oluyo adım atarken zorlanıyorum bu normalmidir :uhm:

baby idrar testi yaptın mı?ben 10 martta yaptım ama negatif..ya ne güzel adetine 3 gün kala filan testte pozitif çıkanlar var.çok imreniyorum yani..
2 tane almıştım test..şimdi ikinciyi yapmamak için kendimle mücadele ediyorum valla..yine negatif çıkar diye kendimi durduruyorum..

baby idrar testi yaptın mı?ben 10 martta yaptım ama negatif..ya ne güzel adetine 3 gün kala filan testte pozitif çıkanlar var.çok imreniyorum yani..
2 tane almıştım test..şimdi ikinciyi yapmamak için kendimle mücadele ediyorum valla..yine negatif çıkar diye kendimi durduruyorum..

yok canım test yapmadım henüz 2 gün geçti adetim ama test yapmaya korkuyorum ya negatif çıkarsa diye ama salı sabahı yada çarşamba günü kesin idrar testi yaptırcam canım inşallah hamileyimdir sol kasığımda ağrı var benim ve buğün sarı akıntımı gördüm inşallah hamileyimdirr:CüvCüv:

ben de öyle çok akıntı var denemez..az miktarda..göğsüm de ne ağrı var ,ne de bir şişme..adet olacağıma yakın çok acırdı.şimdi acı filan yok...ama çok aşırı bir şekilde sıcak basıyor beni,terletecek kadar..hani normalde de elim ayağım buz gibi olur benim..

ben salıya kadar adet olmazsam dayanamayıp yine test yaparım kesin..bu arada eşimden gizliyorum artık testlerimi..umutlanıp üzülüyorum diye alma dedi ama dayanamadım aldım yine..

ben salıya kadar adet olmazsam dayanamayıp yine test yaparım kesin..bu arada eşimden gizliyorum artık testlerimi..umutlanıp üzülüyorum diye alma dedi ama dayanamadım aldım yine..

inşallah canım hamileyizdir bnde çarşambaya kadar edet olmazsam yaptırcam tatlım

Back