slm:))) ya bende aynı sorun yaşiorum.. adetim zaten hep duzensizdi.. ama busefer baya zaman geçti... 1.5 ay.. doktora gitmiorum.. bilerek testde almiorum.. çunku korkuyorum.... git gide şişmey başladım.. meme uçlarım çok ağario... bazi yemekleri görunce kusmemek için kendimi zor tutiorum...bazen başim donio... belimde ağri girio... gunduz gecemi kariştirdim.. am amaleef bunu kimseye anlatamiorum.... evli değilim.. nişanliğim.. am abelki bu nişan bitecek.. nolur bana biri bişey soilesin.. nolurrrrrrrrrr
slm:))) ya bende aynı sorun yaşiorum.. adetim zaten hep duzensizdi.. ama busefer baya zaman geçti... 1.5 ay.. doktora gitmiorum.. bilerek testde almiorum.. çunku korkuyorum.... git gide şişmey başladım.. meme uçlarım çok ağario... bazi yemekleri görunce kusmemek için kendimi zor tutiorum...bazen başim donio... belimde ağri girio... gunduz gecemi kariştirdim.. am amaleef bunu kimseye anlatamiorum.... evli değilim.. nişanliğim.. am abelki bu nişan bitecek.. nolur bana biri bişey soilesin.. nolurrrrrrrrrr
senın anlatımına cok benzıyor bagggg hamıle olabılırmısın dr un cevabı alttakı hersey gonlune gore versın rabbım...:
seni tebrik etmem lazım bravoo!!!! zaten o benim yazım ben sordum dün doktora bugün yazmış cevabı gördüm canım :teytey:
inşallah canım sende hamilesindir gelişmeleri burdan haber verelim birbirimize sende kuruluk var mı yoksa akıntı devam ediyor mu?:uhm:
baby idrar testi yaptın mı?ben 10 martta yaptım ama negatif..ya ne güzel adetine 3 gün kala filan testte pozitif çıkanlar var.çok imreniyorum yani..
2 tane almıştım test..şimdi ikinciyi yapmamak için kendimle mücadele ediyorum valla..yine negatif çıkar diye kendimi durduruyorum..
Sol kasığımda batma ve yanma var ayağa kalkınca gerilme gibi bişiler oluyo adım atarken zorlanıyorum bu normalmidir :uhm:
teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz alsanaalsanasmile
ben salıya kadar adet olmazsam dayanamayıp yine test yaparım kesin..bu arada eşimden gizliyorum artık testlerimi..umutlanıp üzülüyorum diye alma dedi ama dayanamadım aldım yine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?