- 21 Kasım 2017
- 167
- 57
- 13
Bu siteyi yıllardır biliyorum umarım bana da bi faydası dokunur konuyu yanlış yere açıyorsam da özür dilerim . 20 yaşındayım ve sevgilimle tek seferlik bir şey yaşadık ne kadar pişman olduğumu anlatmamın bi faydası olmayacak ama size üzüntüden her gece ağlayıp dua ettiğimi ve bi ayda 7 kilo verdiğimi söyleyebilirim 45 kiloyum şuan . Sizde lütfen bana bu yaşta yaptığımın yanlış olduğunu zina yaptığımı falan söylemeyin farkındayım hepsinin . Annemin yüzüne bile bakamıyorum . Ama asıl sorum şu adet günümde 5 gün boyunca günlük ped kullandım adet oldum sandım ama üstüne görme denen şeyi öğrendim . Ve bende kasık bel sırt ve göğüs ağrıması var şuan . İlişkiden 1 ay geçti . 5 tane gebelik testi yaptım negatif ama emin olamıyorum kan testi yaptırmak istiyorum ama ailemle aynı şehirde üniversite okuyorum . Zonguldaktayım . Zonguldakta özel laboratuvar var mı test yaptırabileceğim? Yada zonguldak çevresinde ankarada vs? Fiyatları neler? Özel hastanede yaptırırsam ailem bunu öğrenebilir mi yada başka şehirde özel hastanede yaptırsam da aileme mesaj gider mi? Lütfen yardımcı olun test yaptırmam gerek