Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Idrarda koku idrar yolu enfeksiyonudur.ama ben hamilelik isteyip istemedigini anlamadim??Evet kafayı yedim
Mrb kızlar ilişkiden sonra sırtım da yastıkla beklerken karnıma bi ağrı girdi birden öksürdüğüm sırada yarım saat 1 saat bekledikten sonra kalktım tekrar uyumaya gittiğimde karnım ağrıda kısa bi süre olsada ertesi gün tekrar ilişki olfuğunda vajinamda hafif bi ağrı oldu böle bi ağırlık gibi ve idrarımda koku var sizde hamile olabilirmiyim daha 1 5 hafta var adetime
Ben bile 8 haftalik hamileyim hic boyle seyler basima gelipte hamilelige yormadim llgnc yataktan kalkmadan acaba hamile kaldimmi diye dusunmek tuhaf
Ben sadece yorumumu yaptim size cevap vermedim konu sahibi siz degilsiniz boyle seyleri hemen hamilelikle adlandirilmasi tuhaf dahaki adetine 1..5 hafta varKeske hamile oldugunuzu vurgulamasaydiniz.
Belli ki konu sahibi dertli bu konuda. Bunalimda belki. Sondaki ifade de hos olmamis ayrica.
Evet kafayı yedim
Mrb kızlar ilişkiden sonra sırtım da yastıkla beklerken karnıma bi ağrı girdi birden öksürdüğüm sırada yarım saat 1 saat bekledikten sonra kalktım tekrar uyumaya gittiğimde karnım ağrıda kısa bi süre olsada ertesi gün tekrar ilişki olfuğunda vajinamda hafif bi ağrı oldu böle bi ağırlık gibi ve idrarımda koku var sizde hamile olabilirmiyim daha 1 5 hafta var adetime
Olabilirsin de olmayabilirsin de kan testi yaptı 1 günlük bile olsa belli olurEvet kafayı yedim
Canm ben de agri olmustu meger hamileymisim biraz sabir bekle. Sonra test yaptirEvet kafayı yedim
Ya ne bilsin insanlar? Ne bilelim? Herkes herşey bir mi? Bekle biraz çık her eczaneden bulursun hamilelik testi 5tl 15 tl var al yap sanki atla deve. Sürekli oram aktı buram koktu hamile miyim konusu.