• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olabilirmiyim

Ben bile 8 haftalik hamileyim hic boyle seyler basima gelipte hamilelige yormadim llgnc yataktan kalkmadan acaba hamile kaldimmi diye dusunmek tuhaf:63:

Evet kafayı yedim
Mrb kızlar ilişkiden sonra sırtım da yastıkla beklerken karnıma bi ağrı girdi birden öksürdüğüm sırada yarım saat 1 saat bekledikten sonra kalktım tekrar uyumaya gittiğimde karnım ağrıda kısa bi süre olsada ertesi gün tekrar ilişki olfuğunda vajinamda hafif bi ağrı oldu böle bi ağırlık gibi ve idrarımda koku var sizde hamile olabilirmiyim daha 1 5 hafta var adetime
Idrarda koku idrar yolu enfeksiyonudur.ama ben hamilelik isteyip istemedigini anlamadim??

Ben bile 8 haftalik hamileyim hic boyle seyler basima gelipte hamilelige yormadim llgnc yataktan kalkmadan acaba hamile kaldimmi diye dusunmek tuhaf:63:

Keske hamile oldugunuzu vurgulamasaydiniz.

Belli ki konu sahibi dertli bu konuda. Bunalimda belki. Sondaki ifade de hos olmamis ayrica.

Keske hamile oldugunuzu vurgulamasaydiniz.

Belli ki konu sahibi dertli bu konuda. Bunalimda belki. Sondaki ifade de hos olmamis ayrica.
Ben sadece yorumumu yaptim size cevap vermedim konu sahibi siz degilsiniz boyle seyleri hemen hamilelikle adlandirilmasi tuhaf dahaki adetine 1..5 hafta var

Evet kafayı yedim
Mrb kızlar ilişkiden sonra sırtım da yastıkla beklerken karnıma bi ağrı girdi birden öksürdüğüm sırada yarım saat 1 saat bekledikten sonra kalktım tekrar uyumaya gittiğimde karnım ağrıda kısa bi süre olsada ertesi gün tekrar ilişki olfuğunda vajinamda hafif bi ağrı oldu böle bi ağırlık gibi ve idrarımda koku var sizde hamile olabilirmiyim daha 1 5 hafta var adetime

Idrar yolu enfeksiyonu olabilir.

İdrar kokması gebeliğin son dönemlerinde başlar. Adet Zaman'ını beklemen en iyisi zaten adetine bu kdr Zaman varken belirtiler olmaz diye düşünüyorum.

Evet kafayı yedim
Olabilirsin de olmayabilirsin de kan testi yaptı 1 günlük bile olsa belli olur

Evet kafayı yedim
Canm ben de agri olmustu meger hamileymisim biraz sabir bekle. Sonra test yaptir

Ya ne bilsin insanlar? Ne bilelim? Herkes herşey bir mi? Bekle biraz çık her eczaneden bulursun hamilelik testi 5tl 15 tl var al yap sanki atla deve. Sürekli oram aktı buram koktu hamile miyim konusu.

Hay agzina saglik ,test yapmak o kadar zor degil ki uzaktan ne bilsin insanlar

Kızlar geçen hafta regl bi hafta geçikti
33 günde olmam gerekiyordu bu ay 4 gün geçikti bugün 37. Gün test aldım eczandn negatif çıktı hiç bi regl belirtisi de halan yok 35 günü geçince sakıntı olduğu söyledi arkadasım hiç bir Ağrı'm yok ara ara kasıklarım da gaz bulutu varmıs gibi oluyor bu durumu yaşayan var mı

Back