yemediysen bile yakındır o kadar taktın ki deticimEvet kafayı yedim
Mrb kızlar ilişkiden sonra sırtım da yastıkla beklerken karnıma bi ağrı girdi birden öksürdüğüm sırada yarım saat 1 saat bekledikten sonra kalktım tekrar uyumaya gittiğimde karnım ağrıda kısa bi süre olsada ertesi gün tekrar ilişki olfuğunda vajinamda hafif bi ağrı oldu böle bi ağırlık gibi ve idrarımda koku var sizde hamile olabilirmiyim daha 1 5 hafta var adetime
Oluyo ara ara mevsimsel heralde ruzgar getiriyo ayni seyleri :)Bu konuyu okumuştum ben sanki.
idrarinda koku ve iliski sirasinda aci varsa buyuk ihtimal enfeksiyon varEvet kafayı yedim
Mrb kızlar ilişkiden sonra sırtım da yastıkla beklerken karnıma bi ağrı girdi birden öksürdüğüm sırada yarım saat 1 saat bekledikten sonra kalktım tekrar uyumaya gittiğimde karnım ağrıda kısa bi süre olsada ertesi gün tekrar ilişki olfuğunda vajinamda hafif bi ağrı oldu böle bi ağırlık gibi ve idrarımda koku var sizde hamile olabilirmiyim daha 1 5 hafta var adetime
1.5 haftada kaç konu daha gelir acaba, idrarda koku benim favorim
aynen ben de hamile miyim diye düşünmeye başladım korunuyoz ama adetim iki gün gecikti bi acayip oldum iyice konuları okudukçaHani kimi insanlara bit dersin de kaşınmaya başlar ya bende şu an lan acaba ben de mi hamileyim moduna girdim tövbeler tövbesi
Ciddi ciddi bunalım esigindesin bilesin. Ayrıca enfeksiyon varsa hiç hamile kalamazsin.Evet kafayı yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?