• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olabilirmiyim

detii

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2016
245
71
18
Evet kafayı yedim
Mrb kızlar ilişkiden sonra sırtım da yastıkla beklerken karnıma bi ağrı girdi birden öksürdüğüm sırada yarım saat 1 saat bekledikten sonra kalktım tekrar uyumaya gittiğimde karnım ağrıda kısa bi süre olsada ertesi gün tekrar ilişki olfuğunda vajinamda hafif bi ağrı oldu böle bi ağırlık gibi ve idrarımda koku var sizde hamile olabilirmiyim daha 1 5 hafta var adetime

Evet kafayı yedim
Mrb kızlar ilişkiden sonra sırtım da yastıkla beklerken karnıma bi ağrı girdi birden öksürdüğüm sırada yarım saat 1 saat bekledikten sonra kalktım tekrar uyumaya gittiğimde karnım ağrıda kısa bi süre olsada ertesi gün tekrar ilişki olfuğunda vajinamda hafif bi ağrı oldu böle bi ağırlık gibi ve idrarımda koku var sizde hamile olabilirmiyim daha 1 5 hafta var adetime
yemediysen bile yakındır o kadar taktın ki deticim

öyle anında hamile kaldığın nerden anlaşılsın ki geçsin bakalım adetine kadar süre sonra test yaparsın

Enfeksiyon da olablir canım en doğrusu adet gününü bekle

Bir ara dalga geciyorduk iliskiden hemen sonra gelip konu acacaklar neredeyse hamilemiyim diye onuda gördu bu gozler :KK53:

Kusura bakmayin ama ciddi yorum yapamayacagim. Biz nereden bilelim hamilemisiniz degil misiniz? Doktorlar bile adetinize bu kadar zaman varken kesin birsey soyleyemez.

Biraz sabredin adet gununuz gecince idrar testiyapin iki cizgi gorurseniz gider kan testi yaptirirsiniz. Onda da hamilelik cikarsa doktora gidersiniz. Bu kadar basit.

Bu şekilde hamile kalma olasılığını ciddi şekilde düşürüyorsun. Olacağı varsa da olmaz.

Yazdiklarinizdan bu konuyu ne kadar kafaya taktiginiz belli oluyor. Bence biraz relax olun. Ne kadar stres o kadar hayalkirikligi oluyor cünkü. Adet gününüz gecince bi test yapin.

Umarim hamilesinizdir. Ama lütfen kendinizi yipratmayin bu kadar.

bak arkadaşım takma bu kadar benim kistim vardı dr çocuğun ya olur ya olmaz dedi eşimde 6. ayda başladı çocuk
istemeye 10. ayda dr nin dediğini dikkate aldığım için korunmayı bıraktım nasıl olsa dr öyle dedi
bi iki yıl daha sallarız dedim bıraktıktan kısa bi süre sonra şak diye diye hamile kaldım allah var dr yede saydırdım baya içimden ben buna güvendimde saldım diye ama sonradan farkettim ben hiç stres yapmadım allah var şimdi erken olduğunu düşündüğüm için rekaxtım işime bile gelmişti ciddi ciddi bende isteyince tedavi oluum dedim ama sonuç ortada

Evet kafayı yedim
idrarinda koku ve iliski sirasinda aci varsa buyuk ihtimal enfeksiyon var

Evet kafayı yedim
Ciddi ciddi bunalım esigindesin bilesin. Ayrıca enfeksiyon varsa hiç hamile kalamazsin.
Diyelim ki yumurtlama ilişkinin olduğu gün olsa bile önce dollenen yumurta 24 saat içinde ikiye boluncek sonraki gün 4 sonraki gün 8 yada 10 hücreli olacak. Ondan sonra follop tuplerinden Rahime yolculuk başlayacak bu da 5 günü bulur. Sonra Rahime gelen dollenmis yumurta rahime yerleşmeye çalışacak ondan sonra hamilelik hormonu denilen betahcg hormonu yükselmeye başlayacak vs vs bu da en erken adetine yakın zamanda ortaya çıkar. Ha hamile kalınca da şak diye bütün belirtiler görülmez. Kanda hormon seviyesi yükseldikçe çıkar. Bu demek değil ki herkeste aynı belirtiler olacak.
KISACA KENDİNİ DİNLEMEYİ BIRAK. HERŞEYİ AKIŞINA BIRAK. BÖYLE OLURSA OLACAĞI VARSA DA OLMAZ.

Back