3 çocuğun var ve sen korunmuyorsun nasıl bir cesaret buDüsündükce sıkınti basiyor beni. 9 aylik bebegim var simdiye kdr duzenli adet oluyordum. Simdi ama geciktim biraz. En son 21 haziran ilk adet gunum baslamisti. Adetim 5-6 gun suruyor. Ve 4 haftada bir oluyordum aslinda. Korkuyorum acikcasi hamile olmaktan. Uc cocugum var ztn. Esim korunuyordu hep ben korunmuyorum. Dogum kontrol haplarini kaldiramiyorum.
Ucuncu cocugum spirale ragmen dogdu, korunmuyor degildim. Ama cok sıkıntılar cektim ve azcikta erkekler dusunsun istedim.3 çocuğun var ve sen korunmuyorsun nasıl bir cesaret bu
KondomlaEsin nasil korunuyor?
erkeklere bırakırsan böyle bir sorumluluğu 3 tane de doğurursun 5 tane deUcuncu cocugum spirale ragmen dogdu, korunmuyor degildim. Ama cok sıkıntılar cektim ve azcikta erkekler dusunsun istedim.
Erkekler düşünmez canım o an hiç bişey gelmez aklına koyverirler gider afedersinUcuncu cocugum spirale ragmen dogdu, korunmuyor degildim. Ama cok sıkıntılar cektim ve azcikta erkekler dusunsun istedim.
Hadi ya, ben kaldirirmiyim bilmiyorum. Hep zor hamileliklerim oldu. Bulanti istifra, 3-4 hastanede kalmalarOFFFFFFFFFFF.. Valla or bir durum ben hem korunuyordum hemde doğum sonrası adet bile olmamıştım hamile kaldım.. inşallah değilsindir.
Canim benim ucuncu cocugum spirale ragmen oldu zaten. Ama bu gidisle yine taktircam galiba hamile degilsem insallah.Benim Abim koruna koruna beşincisi yaptılar üç tanesi kaza. Emin olmak istiyorsan sprail ttaktırabilirsin. Abimler gibi olma.
delik falan mıydı acaba? keşke eşine bırakmasaydın.Kondomla