- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
Yok kondomla hamile kalmazsin bence stresten vs dis faktorle gecmistir gunun. Emin olmak istiyosan test yapKondomla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kondomla hamile kalmazsin bence stresten vs dis faktorle gecmistir gunun. Emin olmak istiyosan test yapKondomla
Insallah degildir:)Ama kondomla Olmazkiucu delik değilse tabi
valla benim hamileliklerim kanama dışında rahattı ama bu kötü.. yinede şükür.. zor olan okadar çocuğa bakmak.. heleki küçük varsa oğlum bir yaşını doldurmuştu hamile olduğumu öğrendiğim de üzüldüm hala alışamadığım anlar oluyor.. ama şükür tabiki.. dikkat gözünü seveyim inşallah değilsindir.. bende bilmiyorum nasıl korunacağım doğumdan sonra..Hadi ya, ben kaldirirmiyim bilmiyorum. Hep zor hamileliklerim oldu. Bulanti istifra, 3-4 hastanede kalmalar
Bir hafta tam. Dogru haklisinErkekler düşünmez canım o an hiç bişey gelmez aklına koyverirler gider afedersinkaç günün geçti.
Hormonsuz olan korunma yontemi kondom. Yada baglatmak lazim oda ciddi bir karar iyi düsünmek lzmBirkaç aylık iğneler filan var diye duymuştum.
Alakam olmadığı için bilmiyorum ama condom falan fistan tam koruma sağlamıyor bizim memlekette.
KK'daki yırtılma oranlarına bakarsak..
Hormonsuz olan korunma yontemi kondom. Yada baglatmak lazim oda ciddi bir karar iyi düsünmek lzm
Insallah oyle degildir4. geliyor
Yok korunmadan hayatta iliskiye girmem. Insallah strestendir, ve dedigniz gibidirEşiniz kondom kullanmadan birlikte olduysanız hamile olma ihtimaliniz var. Lakin eşiniz korunuyorsa hamile değilsinizdir. Her bayanın yaşayabileceği gecikmeli bir adet dönemi geçiriyorsunuzdur. iyice stres yapıp daha da geciktirmeyin.
Canim bende anlamiyorum oluyor amaMillet nasil yanlislikla hamile kaliyor ya 2 yil evliyim tık yok
Aynen kesinlikleVazektomi kesin çözüm ama erkekler kabul etmez
Aynen canım yaa bende 1tane olsun diye uğraşıyorum olmuyo millet korunduğu halde oluyoMillet nasil yanlislikla hamile kaliyor ya 2 yil evliyim tık yok