hamile olabilirmiyim???

Hadi ya, ben kaldirirmiyim bilmiyorum. Hep zor hamileliklerim oldu. Bulanti istifra, 3-4 hastanede kalmalar
valla benim hamileliklerim kanama dışında rahattı ama bu kötü.. yinede şükür.. zor olan okadar çocuğa bakmak.. heleki küçük varsa oğlum bir yaşını doldurmuştu hamile olduğumu öğrendiğim de üzüldüm hala alışamadığım anlar oluyor.. ama şükür tabiki.. dikkat gözünü seveyim inşallah değilsindir.. bende bilmiyorum nasıl korunacağım doğumdan sonra.. o_O

Birkaç aylık iğneler filan var diye duymuştum.
Alakam olmadığı için bilmiyorum ama condom falan fistan tam koruma sağlamıyor bizim memlekette.
KK'daki yırtılma oranlarına bakarsak..:KK53:

Birkaç aylık iğneler filan var diye duymuştum.
Alakam olmadığı için bilmiyorum ama condom falan fistan tam koruma sağlamıyor bizim memlekette.
KK'daki yırtılma oranlarına bakarsak..:KK53:
Hormonsuz olan korunma yontemi kondom. Yada baglatmak lazim oda ciddi bir karar iyi düsünmek lzm

Hormonsuz olan korunma yontemi kondom. Yada baglatmak lazim oda ciddi bir karar iyi düsünmek lzm

Yaa kondomu biliyorum da o iğne ile koruma filan onları inan bilmiyorum.
Spiral yöntemi de var hem..bunu düşünün bence.
Bağlatmak ise sonradan pişmanlıkla sonuçlanabilir..Ciddi bir karar.

Eşiniz kondom kullanmadan birlikte olduysanız hamile olma ihtimaliniz var. Lakin eşiniz korunuyorsa hamile değilsinizdir. Her bayanın yaşayabileceği gecikmeli bir adet dönemi geçiriyorsunuzdur. iyice stres yapıp daha da geciktirmeyin.

Bacım bu kadar stres yapacağına bi test yapıversen olabilirsin de olmayabilirsin de.

güzel yanından bak en azından hamileysen kışın doğacak çocuğun ne çekiyoruz bi bilsen :KK66:

Eşiniz kondom kullanmadan birlikte olduysanız hamile olma ihtimaliniz var. Lakin eşiniz korunuyorsa hamile değilsinizdir. Her bayanın yaşayabileceği gecikmeli bir adet dönemi geçiriyorsunuzdur. iyice stres yapıp daha da geciktirmeyin.
Yok korunmadan hayatta iliskiye girmem. Insallah strestendir, ve dedigniz gibidir

Eczaneden bir teste bakar. Bir hafta geçmiş ise varsa öyle bir durum idrarda çıkar. Bence hemen en yakin eczaneden bir test alin.

X