• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilirmiyim?

yok cnm bunaltma degil sana yardimci olmak istiyorum suzgecin icine naneyi koy uzerine sicak suyu bosalt suyuni ic bide karnini sicak yapicak biseyler yap sicak su torbasi flan o yoksa bi kola sisesnin icine sicak su koy agzini sikica kapat giysilerinin uzerinden karnina koy
Sıcak duş aldım, şimdide senin dediklerini yapıcam. Dün sıcak su torbası koydum kasıklarımın ağrısı geçti idrara da fazla çıkmadım bugün. Naneyide yapıyım inşallah sökülür. Dualarını eksik etmezsen sen de inşallah... Çok saolun inanın sizler olmasanız daha kötü kafama takıodum geçen hafta

Sıcak duş aldım, şimdide senin dediklerini yapıcam. Dün sıcak su torbası koydum kasıklarımın ağrısı geçti idrara da fazla çıkmadım bugün. Naneyide yapıyım inşallah sökülür. Dualarını eksik etmezsen sen de inşallah... Çok saolun inanın sizler olmasanız daha kötü kafama takıodum geçen hafta
sen idrar yollarini usutmus iltihap kapmista olabilirsin bidaha boyle biseyi yasamazssin inslah cnm dikkatli ol arkadaslarin dedigi gibi bebek okdar kolay tutmuyo bn 3 ay ugrasmistim başkaları senelerce guzel düşün guzel olur inslah

sen idrar yollarini usutmus iltihap kapmista olabilirsin bidaha boyle biseyi yasamazssin inslah cnm dikkatli ol arkadaslarin dedigi gibi bebek okdar kolay tutmuyo bn 3 ay ugrasmistim başkaları senelerce guzel düşün guzel olur inslah

Bu kadar sıkıntıdan sonra daha tevbe ettim. Allah tüm isteyenlere versin inşallah. Ben şimdi Allah korusun pozitif çıksa o bebeğe kıyıp bi de katil olmak istemiyorum. Öleyim daha iyi :(
Güzel düşünmeye çalışıcam inşallah, yarın belki gitmem bu aile hekimi kafamı karıştırdı. Olmazsa haftaya kadar bekleyip yine idrar testi alır yaparım, o zaman sanırım kesin sonuç olur. Yukarda da sordum adet söktürücü içsem hamile olsam ilaç bitince adet olurmuyum? Yoksa hiçbi şekilde olmazmı adet

Bu kadar sıkıntıdan sonra daha tevbe ettim. Allah tüm isteyenlere versin inşallah. Ben şimdi Allah korusun pozitif çıksa o bebeğe kıyıp bi de katil olmak istemiyorum. Öleyim daha iyi :KK43:
Güzel düşünmeye çalışıcam inşallah, yarın belki gitmem bu aile hekimi kafamı karıştırdı. Olmazsa haftaya kadar bekleyip yine idrar testi alır yaparım, o zaman sanırım kesin sonuç olur. Yukarda da sordum adet söktürücü içsem hamile olsam ilaç bitince adet olurmuyum? Yoksa hiçbi şekilde olmazmı adet
cnm onu bilmiyorum ya sen dediklerimi yap bugun yarin hasta olursun sonucu haber ver merak ediyorum seni

Bu kadar sıkıntıdan sonra daha tevbe ettim. Allah tüm isteyenlere versin inşallah. Ben şimdi Allah korusun pozitif çıksa o bebeğe kıyıp bi de katil olmak istemiyorum. Öleyim daha iyi :KK43:

kötü düşünüp kafanda kurma .adet söktürücü kullanmadım bu yüzden bişey diyemiyorum inş iyi haberler alırsın artık kendini üzme bekle biraz daha

kötü düşünüp kafanda kurma .adet söktürücü kullanmadım bu yüzden bişey diyemiyorum inş iyi haberler alırsın artık kendini üzme bekle biraz daha

Evet sanırım hastane fikri yalan oldu. Kesin bilgi olmadan gitmeye cesaret edemem. Birkaç gün daha bekleyim, kafamdaki kuruntulu düşünceler de yok olsun inşallah. Çok teşekkür ederim yazdıkların,ilgin, herşey içinnn

Ben devlet hastanesinde yaptırmıştım sonra aile hekimliğinden gelmişlerdi eve hamile misiniz falan diye net hatırlıyorum . Özel hastanede yaptır . Bende azarlamıştım sağlık görevlilerini bu benim özelim bekarım sonuçta babam çıksa ona mı soracaktınız diye . Aklında bulunsun .

Ben devlet hastanesinde yaptırmıştım sonra aile hekimliğinden gelmişlerdi eve hamile misiniz falan diye net hatırlıyorum . Özel hastanede yaptır . Bende azarlamıştım sağlık görevlilerini bu benim özelim bekarım sonuçta babam çıksa ona mı soracaktınız diye . Aklında bulunsun .

Özelde de gidiyomuş, erkek arkadaşım sordu tanıdığı vardı orda, sağlık bakanlığının uygulamasıymış. Bu kan testi yatar böylece.

nasıl bir uygulamadır bu böyle eve kadar görevvli gönderme falan bunu bilmiyordum .daha neler öğreneceğim ... en iyisi özel kadın doğum kliniğine gitmek o zaman ama özel klinik yokmuş orda

nasıl bir uygulamadır bu böyle eve kadar görevvli gönderme falan bunu bilmiyordum .daha neler öğreneceğim ... en iyisi özel kadın doğum kliniğine gitmek o zaman ama özel klinik yokmuş orda

Ben de bilmiyordum, internette bir haber okuyunca araştırdım ve sordurdum ki gerçekten haber gidiyormuşşş...
Özel klinik yok canım, olsa direk gidicem oraya. Yarın predictor diye erken gebelik testi varmış onu alıp yapmaya karar verdim. Başka bir alternatifim yok şuan

Evet.bende gecen hafta özel hastaneye gittim hamilelik testi için. Kimlik fotokopimi aldilar.neden dedim sadece gebelik testi yaptiranlardan aliyoruz dedi.bu yüzdenmis demekki

Ben de bilmiyordum, internette bir haber okuyunca araştırdım ve sordurdum ki gerçekten haber gidiyormuşşş...
Özel klinik yok canım, olsa direk gidicem oraya. Yarın predictor diye erken gebelik testi varmış onu alıp yapmaya karar verdim. Başka bir alternatifim yok şuan[/Q
en iyisi öyle yap canım

Tıp merkezine yaptırdım ve sordum böyle bişey varmı aile hekimine haber veriliyormu diye, "bizde öyle bi uygulama yok" dedi. Kızlar sonucum 0.02 çıktı.

Back