- 5 Kasım 2014
- 203
- 97
- 98
- 38
- Konu Sahibi Yellowpepper
-
Canım onlar stresten de olabilir için rahatlayacaksa yarın bi kan testi yaptır kesin sonucu alırsın.İnşallah canım bana dua et nolur, inan çıldırıcam sanki. Daha demin yine test yaptım negatif çıktı. Ama karnım,kasıklarımda sancı var, idrara çıkıyorum devamlı. Ya üşüttüm enfeksiyon filan kaptım, ya da hamileyim
Merhaba herkese...
Öncelikle lütfen yargılamamanızı rica edeceğim. Buraya yazmamın sebebi ise siz deneyimli ablalarımdan görüş alabilmek. Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadık, yani kusura bakmayın açık yazıcam ama sadece uç kısmı girebildi, içime boşalma olmadı. Adetimin sondan birinci günüydü, kanamam yoktu o an. Normalde adetlerim düzensiz, pko'luyum. Hamile olup olmadığımı anlayamıyorum haliyle ama çok korkuyorum, kafama taktım, araştırmadığım yer okumadığım şey kalmadı. Kimi bu şekilde hamile kalamazsın diyor, kimi zevk suyuyla da kalırsın diyor...
Bana bir yol gösterin lütfen...
İlişkim 26 ekimde oldu
Bu ay soğan kürü kullandım (normalde adet görmek için hap kullanıyordum ama bırakmıştım ilişkiden öncesinde)
Kasıklarımda ara ara batma oldu bikaç gün önce, sık idrara çıkıyorum,akıntım var. Soğan kürünün bu etkileri de varmış diye okudum.
Ama emin olamıyorum da... Bugün test yaptım negatif çıktı ama erkenmi diye düşündüm bir yandan da...
Lütfen bana birşey deyin. Sizce hamile kalınırmı böyle bir durumda?
Şu olayı bi atlatıyım bi daha tövbe ettim, çok korkuyorum
gebelik testinde çıkardı sonuç ne zaman adet olacaktın normalde adet tarihi geciktikten sonra testi tekrarla ve stres yapma adetini geciktirebilir daha da .
Canım onlar stresten de olabilir için rahatlayacaksa yarın bi kan testi yaptır kesin sonucu alırsın.
Adetlerim düzensiz o yüzden bilemiyorum, geçen aya kadar hapla 28 günde bir oluyodum o hesaba göre cuma olmam gerekiyordu. Stres yaptığım için midem bile bulanıyor sıkıntıdan. Böyle hamile kalırsam literatüre geçicem zaten herhalde ya ama şüphe insanın içini kemirip bitiriyor resmen. Çok teşekkür ederim sizler rahatlattınız biraz beni
kan testi yaptır bu evli olanların yaptıramayacağı anlamına gelmez özelde yaptırabilirsin .burdan haber et merak ediyorum dua ederim sana
kan testi yaptır bu evli olanların yaptıramayacağı anlamına gelmez özelde yaptırabilirsin .burdan haber et merak ediyorum dua ederim sana
Canım çok teşekkür ederim Allah senden razı olsun. Her zamanki doktoruma gidicem hormon testi yapsın diye, onu yapınca beta hcg'de çıkıyormuş geçen tahlillere baktım. Açıkça diyemem çünkü. Özel hastanedeki bayan doktor da kongreye gitmiş, erkek doktor var ona da söyleyemem. Devlette sorun olurmu ya acaba, gitmesemmi
Canım evet yaşım 26. Çok saol canım çok teşekkür ederim inan beni rahatlattındevlette sorun yapmazlar yaşın 18 den büyük olduğunu düşünüyorum sonuçta kadın doğum uzmanı da bu konuda seni yargılyamaz hormon testi sonucunda inş rahat bir nefes alırsın canım .ve Allah a sığın dua et stres yapma
Canım evet yaşım 26. Çok saol canım çok teşekkür ederim inan beni rahatlattın
hayırlı haberlerini bekliyrum o zaman Allah yardımcın olsun
Allah razı olsun. Son birşey sorucam, test için aç veya tok olmak farkediyormu canım. Özel hastaneye gidicem, lab.da direk yapılıyomuş.
aç karnına git canım malum sonucu net almak için
Tamam canım çok saol, sana haber ederim inşallah negatif çıkar.
cnm devlet hastanesinde sıkıntı olabilir sonuçta bekarsin tahminimce sen sıkıntı dan olamiyosun guzel düşün stres yapma nane cayi ic adet söktürücü ozelligi var bukdar zamanda idrarda cikmamissa yoktur bn adetime 10 gun varken idrar testiyle hamile oldugumu ogrenmistimMerhaba herkese...
Öncelikle lütfen yargılamamanızı rica edeceğim. Buraya yazmamın sebebi ise siz deneyimli ablalarımdan görüş alabilmek. Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadık, yani kusura bakmayın açık yazıcam ama sadece uç kısmı girebildi, içime boşalma olmadı. Adetimin sondan birinci günüydü, kanamam yoktu o an. Normalde adetlerim düzensiz, pko'luyum. Hamile olup olmadığımı anlayamıyorum haliyle ama çok korkuyorum, kafama taktım, araştırmadığım yer okumadığım şey kalmadı. Kimi bu şekilde hamile kalamazsın diyor, kimi zevk suyuyla da kalırsın diyor...
Bana bir yol gösterin lütfen...
İlişkim 26 ekimde oldu
Bu ay soğan kürü kullandım (normalde adet görmek için hap kullanıyordum ama bırakmıştım ilişkiden öncesinde)
Kasıklarımda ara ara batma oldu bikaç gün önce, sık idrara çıkıyorum,akıntım var. Soğan kürünün bu etkileri de varmış diye okudum.
Ama emin olamıyorum da... Bugün test yaptım negatif çıktı ama erkenmi diye düşündüm bir yandan da...
Lütfen bana birşey deyin. Sizce hamile kalınırmı böyle bir durumda?
Şu olayı bi atlatıyım bi daha tövbe ettim, çok korkuyorum
cnm devlet hastanesinde sıkıntı olabilir sonuçta bekarsin tahminimce sen sıkıntı dan olamiyosun guzel düşün stres yapma nane cayi ic adet söktürücü ozelligi var bukdar zamanda idrarda cikmamissa yoktur bn adetime 10 gun varken idrar testiyle hamile oldugumu ogrenmistim
cnm sen dedigim nane cayini uygula snrada internetten arastir ozel hastane bile sıkıntı olabilir ozel kilinige git ordan hic bi sekilde sıkıntı cikmazÖzele gidicem labaratuvarda direk yapıyorlarmış. Yalnız sonuç pozitif çıkarsa aile hekimine haber veriyorlarmış diye bieşy duydum yaa. 27 gün oldu tam iki test yaptım herhalde çıkardı diye düşünüyorum ama kan testi kesin sonuç diye yaptırıyım dedim. Ama bu aile hekimi işi kötü oldu
cnm sen dedigim nane cayini uygula snrada internetten arastir ozel hastane bile sıkıntı olabilir ozel kilinige git ordan hic bi sekilde sıkıntı cikmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?