• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilirmiyim?

Yellowpepper

Guru
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
1.879
2.284
333
Merhaba herkese...
Öncelikle lütfen yargılamamanızı rica edeceğim. Buraya yazmamın sebebi ise siz deneyimli ablalarımdan görüş alabilmek. Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadık, yani kusura bakmayın açık yazıcam ama sadece uç kısmı girebildi, içime boşalma olmadı. Adetimin sondan birinci günüydü, kanamam yoktu o an. Normalde adetlerim düzensiz, pko'luyum. Hamile olup olmadığımı anlayamıyorum haliyle ama çok korkuyorum, kafama taktım, araştırmadığım yer okumadığım şey kalmadı. Kimi bu şekilde hamile kalamazsın diyor, kimi zevk suyuyla da kalırsın diyor...
Bana bir yol gösterin lütfen...
İlişkim 26 ekimde oldu
Bu ay soğan kürü kullandım (normalde adet görmek için hap kullanıyordum ama bırakmıştım ilişkiden öncesinde)
Kasıklarımda ara ara batma oldu bikaç gün önce, sık idrara çıkıyorum,akıntım var. Soğan kürünün bu etkileri de varmış diye okudum.
Ama emin olamıyorum da... Bugün test yaptım negatif çıktı ama erkenmi diye düşündüm bir yandan da...
Lütfen bana birşey deyin. Sizce hamile kalınırmı böyle bir durumda?
Şu olayı bi atlatıyım bi daha tövbe ettim, çok korkuyorum :(

adetlerin duzensiz gliba
kan versen olmazmi ?
yani gebelik testi için kan versen
varsa çikar

ama idrar testinde de çikardi olsaydi, iliskinin ustunden 1 ay geçmis

Ders olmuştur sanada insan bişeyi yasamayinca çıkacak sonucu anlamaz mış. Erkeklere bişey olmaz olan hep kadına kıza olur. .

Çok haklısın. Uzun zamandır beraberiz seneye nişan olacak işte sabredemedik herhalde. Ama bin pişmanım, düğünden bir gün öncesinin bile garantisi yok....
Sence hamile kalma ihtimalim ne kadar abla? Kafayı yicem artık ya, kan testi yaptırmaya çekiniyorum zaten, o yüzden gidemiyorum :(

döllenme olduysa 15-20 gün sonra idrarda çıkar. senin bir ay geçmiş ilk idrarınla yaptıysan kesin çıkması lazım..

döllenme olduysa 15-20 gün sonra idrarda çıkar. senin bir ay geçmiş ilk idrarınla yaptıysan kesin çıkması lazım..

Ya ciddenmiiiii
Evet sabah bişey yemeden yaptım, yarım saat beklettim hatta. Yarın bi daha yapmama gerek varmıki yoksa iki üç gün sonramı yapsam?
Pazartesi kan testine gidecem galiba ben, iyice taktım :(

Ya ciddenmiiiii
Evet sabah bişey yemeden yaptım, yarım saat beklettim hatta. Yarın bi daha yapmama gerek varmıki yoksa iki üç gün sonramı yapsam?
Pazartesi kan testine gidecem galiba ben, iyice taktım :KK43:

yarın ya da ptesi sabah ilk idrarınla bitane daha yaptır. çıkmazsa kan testine gerek yok bence ama için rahatlicaksa yaptır sen bilirsin..

Çok haklısın. Uzun zamandır beraberiz seneye nişan olacak işte sabredemedik herhalde. Ama bin pişmanım, düğünden bir gün öncesinin bile garantisi yok....
Sence hamile kalma ihtimalim ne kadar abla? Kafayı yicem artık ya, kan testi yaptırmaya çekiniyorum zaten, o yüzden gidemiyorum :KK43:
Hamile değilsin gibi canım. Hassas gebelik testleri var ondan al % 90 doğru çıkıyor canım

Merhaba herkese...
Öncelikle lütfen yargılamamanızı rica edeceğim. Buraya yazmamın sebebi ise siz deneyimli ablalarımdan görüş alabilmek. Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadık, yani kusura bakmayın açık yazıcam ama sadece uç kısmı girebildi, içime boşalma olmadı. Adetimin sondan birinci günüydü, kanamam yoktu o an. Normalde adetlerim düzensiz, pko'luyum. Hamile olup olmadığımı anlayamıyorum haliyle ama çok korkuyorum, kafama taktım, araştırmadığım yer okumadığım şey kalmadı. Kimi bu şekilde hamile kalamazsın diyor, kimi zevk suyuyla da kalırsın diyor...
İlişkim 26 ekimde oldu
Bu ay soğan kürü kullandım (normalde adet görmek için hap kullanıyordum ama bırakmıştım ilişkiden öncesinde)
Kasıklarımda ara ara batma oldu bikaç gün önce, sık idrara çıkıyorum,akıntım var. Soğan kürünün bu etkileri de varmış diye okudum.
Ama emin olamıyorum da... Bugün test yaptım negatif çıktı ama erkenmi diye düşündüm bir yandan da...
Şu olayı bi atlatıyım bi daha tövbe ettim, çok korkuyorum :KK43:
Büyük
Merhaba herkese...
İlişkim 26 ekimde oldu
canım hamileysen normal testlerde iki hafta sonra kesin sonucu alıyorsun diye biliyorum. Erken gebelik testinde daha çabuk çıkıyor. Olsaydın çıkardı diye düşünüyorum üstünden geçmiş yeterince zaman.

Merhaba herkese...
İlişkim 26 ekimde oldu
Büyük ihtimalle değilsin canım hakkında hayırlısı

Büyük

canım hamileysen normal testlerde iki hafta sonra kesin sonucu alıyorsun diye biliyorum. Erken gebelik testinde daha çabuk çıkıyor. Olsaydın çıkardı diye düşünüyorum üstünden geçmiş yeterince zaman.

Bugün biraz rahatladım testten sonra ama sürekli idrar hissim var, sık çıkıyorum. Bu da beni endişelendirdi. en iyisi kan testi yaptırmak galiba :(

Büyük ihtimalle değilsin canım hakkında hayırlısı

İnşallah canım bana dua et nolur, inan çıldırıcam sanki. Daha demin yine test yaptım negatif çıktı. Ama karnım,kasıklarımda sancı var, idrara çıkıyorum devamlı. Ya üşüttüm enfeksiyon filan kaptım, ya da hamileyim :(

Back