hamile olabilirmiyim?

E

EU3

Ziyaretçi
kızlar adetime 5 gün var.ve benim karnımda ara ara kasılamalar mevcut.bundan önce hiç böle olmazdı..ağrı şeklinde değil..kasılıp kasılıp bırakıyor rahim..son 1 haftadır aşırı kilo aldım ki ben zayıf biriyim..göbeğim katlandı resmen.çok sık idrara çıkıyorum,wc den bıktım nerdeyse.ayrıca gece uykusuzluklarım var..sürekli huzursuzum..

sizce hamile olabilirmiyim?

test yapsam çıkmaz diye size sorayım dedim..a.s.

canım bence adetinin olmasını bekle gününden on yada onbes gün geçse belli oluyo hamilelik daha günün varmış şuan hamilesin demek için çok erken ben hamile kaldığımda aşırı derecede zayıflamiştim yan taraflarımda ağrı çok olmustu kasılma olmadı hiç.bence 15gün bekle eğer adet olmazsan.test yapsan bile sanmıyorum belli olacağini

canım bence adetinin olmasını bekle gününden on yada onbes gün geçse belli oluyo hamilelik daha günün varmış şuan hamilesin demek için çok erken ben hamile kaldığımda aşırı derecede zayıflamiştim yan taraflarımda ağrı çok olmustu kasılma olmadı hiç.bence 15gün bekle eğer adet olmazsan.test yapsan bile sanmıyorum belli olacağini

teşekkürler canım yorumun için..

sevgilerimle
a.s.

canım ben adetıme 3gun kala yapmıştım test ve sonuc dogruydu pozıtıf
bendekı belırtıler göğüslerom şişti ve manyak bı agrı vardıkı bu şikayetler yaklasık 25gun oncesınden baslamıştı
bekle tabı adet gununu ama gelmezse hemen yapsanda cıkıo 10 yada 15 gun beklemene gerek yok canım...

:nazar:
kızlar adetime 5 gün var.ve benim karnımda ara ara kasılamalar mevcut.bundan önce hiç böle olmazdı..ağrı şeklinde değil..kasılıp kasılıp bırakıyor rahim..son 1 haftadır aşırı kilo aldım ki ben zayıf biriyim..göbeğim katlandı resmen.çok sık idrara çıkıyorum,wc den bıktım nerdeyse.ayrıca gece uykusuzluklarım var..sürekli huzursuzum..

sizce hamile olabilirmiyim?

test yapsam çıkmaz diye size sorayım dedim..a.s.

test yaptın mı ?bende aralık ayında hamile kalmıştım.düşürdüm.şimdi bekliyorum gene.bazılarında hiç belirti olmadan gecikme oluyo..herkesin farklı.sen içini ferah tut. inşallah hamişsin.:emir_bebek:

umarım hamilesindir tatlım bence bi test yap kan testi kesin dogru cevabı alırsın tatım allah gönlüne göre versin

canım bence bir kan testi yaptır çünkü eğer hamileysen kanda kesin çıkar belirtilerin hamilelik gibi istiyorsan inşallah hamilesindir canım

hamile olanlarda ilk ayda adet günü geldiğinde adet ağrısı oluyo mu.

X