• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilirmiyim?

Cok haklisiniz regl doneminde degisiklikler oluyor ama bu ara normal reglimde yasamagim sislik bulanti yasayinca ve hamile kalmamam gerektigini bildigimden kafam allak bullak oldu.. normalde 13 yillik evliyim 9 yasinda kizim var ve 9 yildirda romotoid hastasiyim. Ilk defa boyle uzun sureli degisiklik yasayinca korktum acikcasi .
Sizinde cocugunuz varmis Allah bağışlasın bende yeni dogum yaptim. Bulantilarim 1.5ayda baslamisti. herhalde baya paniklediniz ama rahat olun gebeligimin ilk belirtisi regl gecikmesiydi(5gun). Kullandiginiz ilaclarin yan etkisi mide bulantisi olabilir mi? Bazi ilaclari recete ederken mide koruyucu ile beraber veriyorlar. Belli bir sure sonra mideyi saglam bozuyor çünkü. Ilac kullanim seklinizjn degismeside etkilemis olabilir

Öncelikle geçmiş olsun ben de ankilozan spondilit ve haşimato hastasıyım bir süre önce iğne kullanmaya başladım ve bi kaç senedir de tiroid ilacını kullanıyorum. İğneler adet düzensizliği ve göğüslerde şişkinlik yaptı bende de. Sanırım iğnelerin yan etkisi

Hormon haplarinin alis sekli alis saati degisikligi mide bulantisi yapar, ki zaten hamilelik bulantisinin sebebi de hormon degisikligidir
Ikincisi üstüne gorme diye tabir edilen hamileyken regl olma olayi diye bir sey yoktur, bu gebelikte kanama olarak adlandirilan ve normal sayılmayan bir seydir.
Zihninizi acip, yanlis bilgileri yok ettiysek, cevap veriyorum değilsinizdir muhtemelen, cunku regliniz olmasi gerektigi gibi devam ediyor zaten.

Back