- 11 Nisan 2021
- 58
- 129
- 23
- 37
- Konu Sahibi olasiliksizlik
-
Yarin yaptiracagim bulanti bugun gecerse diye bekledim ama gecmedi suan icimde bir korku var. Hamile kalmamam gerektigi icin. Umarim degilimdir .2 keredir normal döngünüzde regl olmussunuz. Neyin şüphesi bu??
Bu kadar kafaya takip stres edeceginize test yapip rahatlatin kendinizi.
Mide bulantisi sadece hamilelik habercisi değildir ki. Her sey olmus olabilir, besin zehirlenmesi yasiyor olabilirsiniz.Yarin yaptiracagim bulanti bugun gecerse diye bekledim ama gecmedi suan icimde bir korku var. Hamile kalmamam gerektigi icin. Umarim degilimdir .
Haklisiniz sanirim. Kafa karisikligindan herseyi hamilelige baglamis gibiyim. Gogus sisligi de olunca...Mide bulantisi sadece hamilelik habercisi değildir ki. Her sey olmus olabilir, besin zehirlenmesi yasiyor olabilirsiniz.
Evet danismistim sahur yapamadigim icin bu sekilde almami soylemisti.İlacın kullanım şeklini değiştirirken doktora danıştınız mı? Ben de hamile olduğunuzu sanmıyorum.
Zaten ramazan bitince normal duzenime geri döndümEvet danismistim sahur yapamadigim icin bu sekilde almami soylemisti.
Metotreksat kullaniyorum. Drum gebelik dusundugunde 6 ay onceden kesmemiz lazim diye bastan uyarmisti. Ama ben ignemi kullanmazsam agridan duramiyorum.Hangi ilaçları kullanıyorsunuz romatoit artrit ile ilgili bende iğne ve ilaç kullanırken hamile kaldım çok şükür bir sorun olmadı
Metotreksat kullaniyorum. Drum gebelik dusundugunde 6 ay onceden kesmemiz lazim diye bastan uyarmisti. Ama ben ignemi kullanmazsam agridan duramiyorum.
Su ara mide bağırsak enfeksiyonu salgını var. Öyle bisey olabilir mi. Çocuklarda ağır seyrediyor. Yetişkinler daha hafif geçiriyor dedi doktorHaklisiniz sanirim. Kafa karisikligindan herseyi hamilelige baglamis gibiyim. Gogus sisligi de olunca...
Cok haklisiniz regl doneminde degisiklikler oluyor ama bu ara normal reglimde yasamagim sislik bulanti yasayinca ve hamile kalmamam gerektigini bildigimden kafam allak bullak oldu.. normalde 13 yillik evliyim 9 yasinda kizim var ve 9 yildirda romotoid hastasiyim. Ilk defa boyle uzun sureli degisiklik yasayinca korktum acikcasi .Mide bulantisi ve göğüs şişliği hemen olmaz. Ayrica regl doneminde de gogusler siser bazi donemlerde ödemden, sicak havadan dolayi daha cok siser. Yani bunlar erken donem gebelik belirtisi degil. Hamile oldugunuzu sanmıyorum iciniz rahat olsun
Cok haklisiniz cok dikkatliyiz aslinda ama bu ara ust uste degisik durumlar yasayinca tedirgin oldum.Cok sevindim sizin adiniza saglikla buyutun bebeginizi insallahMetotreksati hap olarak kullanmıştım ben biliyorum onu evet o problem olabilir benim kullandığım iğne actemra bende çok tedirgin olmuştum hatta kürtaj düşündüm aman bir kaç doktora sordum proftu bir tanesi denk geldim şansıma sorun olmaz merak etme demişti çok şükür bir problem yok 5 buçuk aylık bebeğim ama hamileyken romatoit artrit ten dolayı hastanede yattım enfeksiyon değerlerim yükseldi kan değerlerim düştü çok dikkatli olmak lazım kontrollerini aksatmamak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?