- 29 Ocak 2020
- 735
- 429
- Konu Sahibi siyahh inci
çok saol canım benim inşallah hamileyim dir inşallah adet olsam bile haber etcem burayaİnşallah canım. Ben de hamileyim dua ediCem senin için . Haberdar et merak ederiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok saol canım benim inşallah hamileyim dir inşallah adet olsam bile haber etcem burayaİnşallah canım. Ben de hamileyim dua ediCem senin için . Haberdar et merak ederiz
bende de aynı durum bide insanda kusur arıyorlar resmen olmuyormu yoksa doktora gidin bilmem ne insan üzülüyor ister istemezCanım ben evlenir evlenmez hamile kaldım kızım 1 yaşındayken sürekli senin neden çocuğun olmuyor yok bilmem bı sorunun mu var oysaki istemiyordum ozmnlar onlara inat birazda istedim
Canım normalde leke ya yerleşme yada düşük oluyo eltimin ilk cocugunda leke vardı bsy olmadı çok şükür 2. Bebeğinde adet kanaması gibi ve çok ağrılı kanaması oluyordu hastane gitti bebek düşmüştü dikkat etAMİN canım bu durumda düşük tehlike olmaz demi içime korku girdi
Canım benim kızım olmuştu diye bile bı ton laf vardı 2. Çocuk yapmaya korkuyordum ya kız olur hepsi bana saldırır korkusu vardı tabi cahildim daha 21 yaşındayım şimdi 10 tane kızım olsa kimse bsy diyemezbende de aynı durum bide insanda kusur arıyorlar resmen olmuyormu yoksa doktora gidin bilmem ne insan üzülüyor ister istemez
İnşallah ben böyle bir durumda karşılaşmamCanım normalde leke ya yerleşme yada düşük oluyo eltimin ilk cocugunda leke vardı bsy olmadı çok şükür 2. Bebeğinde adet kanaması gibi ve çok ağrılı kanaması oluyordu hastane gitti bebek düşmüştü dikkat et
Ne insanlar var ya cinsiyet ayrımı mı olur kız erek farkedermi evlat evlattır rabbim aratmasın sağlıklı olsun cinsiyetin ne önemi varCanım benim kızım olmuştu diye bile bı ton laf vardı 2. Çocuk yapmaya korkuyordum ya kız olur hepsi bana saldırır korkusu vardı tabi cahildim daha 21 yaşındayım şimdi 10 tane kızım olsa kimse bsy diyemez
Canım belki çıkamıyor bende çıkamıyor eşim izin vermiyor çöp atmam ekmek almaya bile gidemem izin vermiyor gizli yapsam yaparım ama öyle bsy yapmamElimde test yok demişsin de sokağa çıkamıyor musun? Yarın sabah eczaneye gidip alırsın? Hatta ben olsam nöbetçi eczaneye gider alırdım şimdi saat o kadar geç de değil.
Tamam kusura bakmayın.Canım belki çıkamıyor bende çıkamıyor eşim izin vermiyor çöp atmam ekmek almaya bile gidemem izin vermiyor gizli yapsam yaparım ama öyle bsy yapmam
eşim burada değil ve tek başıma dışarıya çıkmama izin vermiyor çarşıda bana uzak yakında eczacı da yok alamıyorum bu yüzden maalesefElimde test yok demişsin de sokağa çıkamıyor musun? Yarın sabah eczaneye gidip alırsın? Hatta ben olsam nöbetçi eczaneye gider alırdım şimdi saat o kadar geç de değil.
Ne gibi belirtileriniz vardı? Hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallah.Canım bende 7 ay boyunca hep test yaptm hep negatif ilk defa bu ay kafama takmadım umrumda dahi olmadı hep kendimi oyaladim öyle bı hiç geldi ki içime eşimi aradım test istedim ve yaptım pozitif çıktı şok geçirdim o kadar bekledim olmadı agladigim bile oluyodu
Hiç belirtim yoktu ama sace canım ekşi çok istiyordu içime bı anda bı his oldu yap diye yaptım yarım saat sonra eşim gelicek bida yapıp buraya aticam var mı yok mu hala emin değilim ama baş dönmesi çok aşırı varNe gibi belirtileriniz vardı? Hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallah.
Bariz var ilk yaptığınız testte.Hiç belirtim yoktu ama sace canım ekşi çok istiyordu içime bı anda bı his oldu yap diye yaptım yarım saat sonra eşim gelicek bida yapıp buraya aticam var mı yok mu hala emin değilim ama baş dönmesi çok aşırı var
Bilmiyorum bidaha yapmak istiyorum inanmıyorum açıkçası pek fazlaBariz var ilk yaptığınız testte.
İçiniz rahat edecekse yapın tabi.Bilmiyorum bidaha yapmak istiyorum inanmıyorum açıkçası pek fazla
Yâ hastaneyi aradım doktor bugün çok yoğunmuş alamayız dedi eşimde yok şehir dışında ne yapcam bilmiyorumEvet ikinci çizgi görünüyor dr gitseniz iyi olur
Hamilelik varsa progestan verir doktor lekelenmeler tehlikelidir hamilelikte