Hamile olabilirmiyim

canancanandilan

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2020
16
5
6
33
Hanımlar merhabalar.
Öncelikle hikayeme kısaca özet geçeyim
Evliyim 6 aydır cocuk sahibi olmayı istiyoruz ve deniyoruz fakat başarısız sonuc alıyoruz. Herhangi bi sorun yok bedensel olarak doktarada gittik fakat nedense isteyince olmuyomuş bunu anladm.
istemeyenler mutlu haber alıyolar. Neyse..
Adetimden 20 gün geçti testler yaptım her dfasında negatif cıktı. Kan da öyle. 2 gün önce kanamam oldu ama adet kanaması gibi rahatsız etmedi beni bir anda geldi bende çok şaşırdım adet olıyorum zannettim ama 2 gün bile sürmedi. 1.gün mide bulantısı baş ağrısından öldüm. Hala gelen bişi yok. Acaba hamile olabilirmiyim?? Bilgisi olan varsa paylaşabilirmisiniz

Canım geç döllenme olabilir ve üstüne görmede olabilir . Veya stresli dönemler de regl dönemlerimiz kısa veya uzun da olabiliyor . Bence iki üç gün sonra testi tekrarla inşallah gebesidir bizde 9 aydır korunmayı bıraktık bekliyoruz hayırlı haberlerini inşallah yazarsın yine buraya

alllah her isteyene nasip etsin inşallah ne diyim..
Cok isteyince olmuyo düşünceyi kafandan at beklemedik anda gelir diyolar ama bu düşünceye bi kerre girince kafadan atılmıyo malessfki.
benm ilk defa böyle bişi oldu. 3 gün regl olmak ve hala mide bulantım var mutfaga bile giremiyorum değil bişi yemek. Cok kötüyüm inşallah kötübişi cıkmaz

Tekrar test yap canım geç döllenme ihtimalide var

Geç yumurtlamış olabilirsin yumurtlama geç olduğunda adet günü uzar bu yüzden testleri erken yapmış olabilirsin ama kesin değil tabiki
Anladım.. yani normalde adet oldugumda sadece bel ve bacak agrısı cekerim onun dışında ne midem bulanır ne de başka bişi. Ilk dfa mide bulantısı cekiyotum ve 3 gün süren adetim olunca aklıma gebelik gelmedi değil. Bi umut işte

Olabilirde olmayabilirde tekrar test yap sen emin olmak için bazen adet döngüleri ve miktarı değişebiliyor tabi

Oluyodu gecikmem ama ilk defa bu kadar uzun sürdü mart 23 den beri yani yoktu. Bu seferde az gelince acaba mı dedim ama hayırlsı.
su yuzden sordum bende 5 aydir deniyorum bu yasima kadar hic gecikmem olmazdi ama son 2 aydir oluyo gebeligi cok dusundugumuzden boylr oldugunu dusunuyorum ben

su yuzden sordum bende 5 aydir deniyorum bu yasima kadar hic gecikmem olmazdi ama son 2 aydir oluyo gebeligi cok dusundugumuzden boylr oldugunu dusunuyorum ben
Evet cok düşündüğümüzden dolayı olmuyo aynen öyle benm cok arkadaşm var karı koca saglık sorunları yok paikolojik olarak olmuyo cocukları ama hayıt otu cayıyla da hamile kaldı

Evet cok düşündüğümüzden dolayı olmuyo aynen öyle benm cok arkadaşm var karı koca saglık sorunları yok paikolojik olarak olmuyo cocukları ama hayıt otu cayıyla da hamile kaldı
8 yıl denediler olmadı aşılama yaptı tutmadı en son tüp bebek tedavisi için para biriktiriyodu hayıt otu cayından bahsettim ona içti 2 ay sonra su an 8 haftalık hamile ve doktoru bile şokta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…