- 18 Mayıs 2020
- 16
- 5
- 6
- 33
- Konu Sahibi canancanandilan
-
Canım geç döllenme olabilir ve üstüne görmede olabilir . Veya stresli dönemler de regl dönemlerimiz kısa veya uzun da olabiliyor . Bence iki üç gün sonra testi tekrarla inşallah gebesidir bizde 9 aydır korunmayı bıraktık bekliyoruz hayırlı haberlerini inşallah yazarsın yine buraya
Tekrar test yap canım geç döllenme ihtimalide varHanımlar merhabalar.
Öncelikle hikayeme kısaca özet geçeyim
Evliyim 6 aydır cocuk sahibi olmayı istiyoruz ve deniyoruz fakat başarısız sonuc alıyoruz. Herhangi bi sorun yok bedensel olarak doktarada gittik fakat nedense isteyince olmuyomuş bunu anladm.
istemeyenler mutlu haber alıyolar. Neyse..
Adetimden 20 gün geçti testler yaptım her dfasında negatif cıktı. Kan da öyle. 2 gün önce kanamam oldu ama adet kanaması gibi rahatsız etmedi beni bir anda geldi bende çok şaşırdım adet olıyorum zannettim ama 2 gün bile sürmedi. 1.gün mide bulantısı baş ağrısından öldüm. Hala gelen bişi yok. Acaba hamile olabilirmiyim?? Bilgisi olan varsa paylaşabilirmisiniz
Geç döllenme ne demek oluyo?Tekrar test yap canım geç döllenme ihtimalide var
Geç yumurtlamış olabilirsin yumurtlama geç olduğunda adet günü uzar bu yüzden testleri erken yapmış olabilirsin ama kesin değil tabikiGeç döllenme ne demek oluyo?
cok bilgiye sahip değilimde
Anladım.. yani normalde adet oldugumda sadece bel ve bacak agrısı cekerim onun dışında ne midem bulanır ne de başka bişi. Ilk dfa mide bulantısı cekiyotum ve 3 gün süren adetim olunca aklıma gebelik gelmedi değil. Bi umut işteGeç yumurtlamış olabilirsin yumurtlama geç olduğunda adet günü uzar bu yüzden testleri erken yapmış olabilirsin ama kesin değil tabiki
Olabilirde olmayabilirde tekrar test yap sen emin olmak için bazen adet döngüleri ve miktarı değişebiliyor tabiAnladım.. yani normalde adet oldugumda sadece bel ve bacak agrısı cekerim onun dışında ne midem bulanır ne de başka bişi. Ilk dfa mide bulantısı cekiyotum ve 3 gün süren adetim olunca aklıma gebelik gelmedi değil. Bi umut işte
Yarın ilk işim test yapmak olucak. Corona olmasaydı coktan hastaneye gitmiştim ama testlere kaldık. Teşkekkür ederim bilgin ilgin içinOlabilirde olmayabilirde tekrar test yap sen emin olmak için bazen adet döngüleri ve miktarı değişebiliyor tabi
Rica ederim canım inşallah hayırlı haberler alırsınYarın ilk işim test yapmak olucak. Corona olmasaydı coktan hastaneye gitmiştim ama testlere kaldık. Teşkekkür ederim bilgin ilgin için
MalesefRica ederim canım inşallah hayırlı haberler alırsın
Ne olduMalesef
NegatifNe oldu
ilk defami adet gecikmen oldu oncedende oluyomuyduNegatif
Oluyodu gecikmem ama ilk defa bu kadar uzun sürdü mart 23 den beri yani yoktu. Bu seferde az gelince acaba mı dedim ama hayırlsı.ilk defami adet gecikmen oldu oncedende oluyomuydu
su yuzden sordum bende 5 aydir deniyorum bu yasima kadar hic gecikmem olmazdi ama son 2 aydir oluyo gebeligi cok dusundugumuzden boylr oldugunu dusunuyorum benOluyodu gecikmem ama ilk defa bu kadar uzun sürdü mart 23 den beri yani yoktu. Bu seferde az gelince acaba mı dedim ama hayırlsı.
Hayırlısı olsunNegatif
Evet cok düşündüğümüzden dolayı olmuyo aynen öyle benm cok arkadaşm var karı koca saglık sorunları yok paikolojik olarak olmuyo cocukları ama hayıt otu cayıyla da hamile kaldısu yuzden sordum bende 5 aydir deniyorum bu yasima kadar hic gecikmem olmazdi ama son 2 aydir oluyo gebeligi cok dusundugumuzden boylr oldugunu dusunuyorum ben
8 yıl denediler olmadı aşılama yaptı tutmadı en son tüp bebek tedavisi için para biriktiriyodu hayıt otu cayından bahsettim ona içti 2 ay sonra su an 8 haftalık hamile ve doktoru bile şoktaEvet cok düşündüğümüzden dolayı olmuyo aynen öyle benm cok arkadaşm var karı koca saglık sorunları yok paikolojik olarak olmuyo cocukları ama hayıt otu cayıyla da hamile kaldı
Bende polikistik var o yüzden adet düzensizliği yaşıyorum ama en fazla 10 gün atardı ilk defa bu seferki 25 gün attısu yuzden sordum bende 5 aydir deniyorum bu yasima kadar hic gecikmem olmazdi ama son 2 aydir oluyo gebeligi cok dusundugumuzden boylr oldugunu dusunuyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?