Gebeliğe Hazırlık Hamile olabilirmiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah kuzum nette doğum tarıhını 8 agustos gosterıyor tabı tutmayabılır ama benım doğum günümde 8 Ağustos inşallah bana sımsıkı tutunur da oda benım gıbı aslan burcu olur
Evet inşallah Aslan burcu olur. Eşim de aslan benim, sanki hayata 1 0 önde başlamak gibi geliyor aslan burcu olmak. Çünkü özgüveni yüksek oluyor Aslan burcunun tuttuğunu koparıyor.

Evet inşallah Aslan burcu olur. Eşim de aslan benim, sanki hayata 1 0 önde başlamak gibi geliyor aslan burcu olmak. Çünkü özgüveni yüksek oluyor Aslan burcunun tuttuğunu koparıyor.
Kesınlıkle ama beni en heyecanlandıran şey benim doğum günüm de 8 agustos inşallah bebısımın de aynı tarıhe denk gelıyor boyle bi tesadüf olabilir mi

Kesınlıkle ama beni en heyecanlandıran şey benim doğum günüm de 8 agustos inşallah bebısımın de aynı tarıhe denk gelıyor boyle bi tesadüf olabilir mi
Size şunu söyleyeyim tahmini doğum tarihim 2 ağustostu ve ben o gün doğum yaptım 40+0 da . Umarım dilediğiniz gibi olur size en güzel doğum günü hediyesi :).

Bende bugun ıdrar kan testı falan verdım tekrar herseye bakacagız dedıler gebelik kaydımı falan actılar hemsıre boyuma kıloma tansıyonuma falan baktı. Hemsıre anlatıyonsunlarj yap bunları yapma ben gülüyorum nıye gülüyon diyo sankı baska bırıne anlatıyosunuz hala inanamıyorum dedım. Folik asit kullanmamıstım bugun yazdılar hemen basladım folipdays dıye bı tablet içinde 90 tane var 3 ay kullan dedı

Canim bize de dua et olur mu, ben dun test yaptim negatif. Bugün gecikmenin ikinci günü. Hafif lekelenmeler oluyor, adet olacaksam cozuleyim diye temizlik yapıp duruyorum ama hic olacak gibi de değilim bilmuyorum ya

Canim bize de dua et olur mu, ben dun test yaptim negatif. Bugün gecikmenin ikinci günü. Hafif lekelenmeler oluyor, adet olacaksam cozuleyim diye temizlik yapıp duruyorum ama hic olacak gibi de değilim bilmuyorum ya
Ediyorum kuuzm tabi etmem mi belki hec döllenme olur dur bakalım ben 5 kala öğrendim ama herkeste aynı olmuyor bılıyosun baska seyler düşün kendini temizliğe vermen iyi olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…