Gebeliğe Hazırlık Hamile olabilirmiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar selam evden cıkmadan yıne test yaptım sabahkıyle aynıydı hemen cıktı hastaneye gidemedim ama saglık ocagına gıttım 11 e kadar vermenız gerekıyor dedıler kurye gıttı dedıler bende pazartesı geleyım dedım pazartesı 8:45 de gidp kan vericem hem biraz daha zaman gecer diye düşündüm. Bu arada test aldım 2 tane albi testten 2 tanede miratech aldım predicor early 45 tlydı üzerimde o kadar nakıt kalmadı alamadım pazartesı daha net bır sonuc alırım

Vala hayırlısı olsun cnm inş pozitif olur kan sonucun da

Günaydın kızlar, bu sabah da freely marka gebelik testiyle yaptım silik çizgi biraz daha belirgindi bu markada 2 dk içinde çıkıyormus sonuc ve çıktıda. Foto atıcam ama fotoda daha silik ama görmek için o kadar dibine inmiyorum artık dünkü ile arasında cok az bır koyuluk var inşallah tutunur bebişim bide karnımda regl olacakmıs gibi bir agrı var. Sol kasıgımda da sızlama. Regl agrısı hamılelık belırtısıymıs ama acaba regl mı olacgım dıye de korkuyorum.

Üstteki foto düne ait alttaki de bu sabaha ait kızlar cok az koyulasma var

Eklentiler

• 11EAC33B-2288-4036-96AE-103C0D756DC1.jpeg
    93 KB · Görüntüleme: 124
yarin daha da koyulasacaktir tebrik ederim hayirli olsun bizlere de dua edin :)
Sagol bitanem inşallah takip ediliyorum bende daha kesınlestırmedim edıyorum tabi etmem mi Rabbim isteyen kimsenin kucagını bos bırakmasın inşallah hepimize hayırlı gebelikler hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsın

Yüksek ihtimal gebesiniz benim de böyleydi tabi kimyasal değilse

Sagol kuzum inşallah öyledir Pazartesi kana baktıracagım bakalım o zaman kadar bende takip ediyorum rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

Keşke acile gitseydiniz, ya da o kadar para verip test aşmak yerine özelde yatırsaydınız. Eşinize de sonucu sürpriz yapardınız. Bence hamilesiniz bu arada hayırlı olsun, Allah kucağınıza almayı da nasip etsin. Ben bile merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…