- 23 Ekim 2018
- 152
- 101
- 18
- Konu Sahibi sedamunzur
-
Canım hassas testlerden önerecegın bi marka varmı yanıtmayanBat a 5 varken böyle çıkması çok olağan bencede hamilesin.. Kan veremezsen hassasiyeti yüksek olan erken gebelik testlerinden yapsana bize de haber ver
Canım hassas testlerden önerecegın bi marka varmı yanıtmayan
Tamamdır canım cok tesekkür ederimCanım ben predictor ultra erken testiyle öğrenmiştim reglden önce gerçi kimyasaldı olmadı ama. Memnun olmayan da var predictorden sen yinede bi eczaneye sor ama ben seviyorum bu markayı
Vala hayırlısı olsun cnm inş pozitif olur kan sonucun dakızlar selam evden cıkmadan yıne test yaptım sabahkıyle aynıydı hemen cıktı hastaneye gidemedim ama saglık ocagına gıttım 11 e kadar vermenız gerekıyor dedıler kurye gıttı dedıler bende pazartesı geleyım dedım pazartesı 8:45 de gidp kan vericem hem biraz daha zaman gecer diye düşündüm. Bu arada test aldım 2 tane albi testten 2 tanede miratech aldım predicor early 45 tlydı üzerimde o kadar nakıt kalmadı alamadım pazartesı daha net bır sonuc alırım
İnşallah kuzum allahım isteyen herkese nasip etsın ınsallah sana da kuzum senınde ne kadar istediğini biliyorum allah aratmasınVala hayırlısı olsun cnm inş pozitif olur kan sonucun da
İnşallah kuzum ınsallah hepimiz hamiş kalırız saglıkla kucagımıza alırız inşallahinş gebesindir canım rabbim hepimze nasip etsin
Saol cnm Allah razı olsun inşallah hayırlısından versin Rabbım hepimizeİnşallah kuzum allahım isteyen herkese nasip etsın ınsallah sana da kuzum senınde ne kadar istediğini biliyorum allah aratmasın
yarin daha da koyulasacaktir tebrik ederim hayirli olsun bizlere de dua edin :)Üstteki foto düne ait alttaki de bu sabaha ait kızlar cok az koyulasma var
Sagol bitanem inşallah takip ediliyorum bende daha kesınlestırmedim edıyorum tabi etmem mi Rabbim isteyen kimsenin kucagını bos bırakmasın inşallah hepimize hayırlı gebelikler hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsınyarin daha da koyulasacaktir tebrik ederim hayirli olsun bizlere de dua edin :)
Sagol kuzum amin inşallah hepimize hayırlı saglıklı bebişler nasip etsin inşallahHayırlı olsun sağlıklı bir şekilde doğar inşallah .Bizede dua eder misin
Yüksek ihtimal gebesiniz benim de böyleydi tabi kimyasal değilseKızlar günaydın , bu sabah eşimi işe göndermeden once test yaptım sonra 10 dk sonra esım evden cıktı teste baktım silik çizgi bi 15 dk sonra tekrar baktım daha da belirgin. Bat 28 kasımda erken yapmamın sebebi 24 kasım esimle yıl dönümümüz ona sürpriz yapmak içindi bu 2. Denememiz inşallah bebişim benimledir yorumlarınızı bekliyorum
İnşallah değildir hergün takip ediyorum koyulasma varmı dıyeYüksek ihtimal gebesiniz benim de böyleydi tabi kimyasal değilse
canim kesin hamilesin gozun aydinÜstteki foto düne ait alttaki de bu sabaha ait kızlar cok az koyulasma var
Sagol kuzum inşallah öyledir Pazartesi kana baktıracagım bakalım o zaman kadar bende takip ediyorum rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahcanim kesin hamilesin gozun aydin
Sagol kuzum inşallah öyledir Pazartesi kana baktıracagım bakalım o zaman kadar bende takip ediyorum rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?