• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilirmiyim?

Hsnye14

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2017
304
107
103
32
Adet döngüm 40 gün şuanda 4 gün var adetime hiç adet belirtim yok ama aşırı kol ve bacak ağrım var sürekli uyumak istyorum ve ağlama halindeyim kol bacak ağrısı çeken var mı hamileliğinde :)

bazen halsizlik ve ağrı oluşabilir
erken gebelik testinde çıkabilir canım
ya da en garanti kan ver

7 aylik evliyim korunmuyoruz bebek istiyoruz bu ay akintim cok artti ilk baslarda yumurta aki gibiydi 5 gundur falan da akintinin icinde pembe iplik gibi kanamalarda geliyor. Ara ara baş dönmesi goz kararmasi gibi durumlarda yasadim. Ve sol yumurtaligimda ara ara sanci oluyor. Bu dogru bir bilgimi bilmiyorum ama idrarimda da beyaz tortular var. Adet donemimde daha 4 ocak gbi falan. Sizce hamile olabilir miyim? Lutfen kizlar yardimci olun

Bende
7 aylik evliyim korunmuyoruz bebek istiyoruz bu ay akintim cok artti ilk baslarda yumurta aki gibiydi 5 gundur falan da akintinin icinde pembe iplik gibi kanamalarda geliyor. Ara ara baş dönmesi goz kararmasi gibi durumlarda yasadim. Ve sol yumurtaligimda ara ara sanci oluyor. Bu dogru bir bilgimi bilmiyorum ama idrarimda da beyaz tortular var. Adet donemimde daha 4 ocak gbi falan. Sizce hamile olabilir miyim? Lutfen kizlar yardimci olun
5 aylık evliyim bu durumu yaşadm akıntım çoğaldı adetime 4 5 gün kala da ince hafif pembemsi leke geldi araştrdm yerleşme kanaması sandm ama bi kaç gün snra çoğaldı adet oldum 2 ay üst üste yaşadım bu durumu bu ay da hiç leke gelmedi bakalm nolcak adetin düzenli öi düzensiz mi canım

Back