• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilirmiyim lütfen bana söyleyin. Çok heyecanlıyım belirli belirsiz bi cizgi cıktı ama umitlenmek de istemiyorum. Sizde hiç böyle olan varmı

bitanem inşallah öyledir hamileyimdir. Bende eczacıyım başka zaman herkese cevap verirdim ama konu ben olunca nasıl heyecan yaptığımı anlatamam bu benim ilk hamileligim olcak 3 yıldır istiyorum. İnsallah bu defa tutturmuşuzdur çünkü Allahın gücüne gitmesin hergün ağlıyorum. Senden yana içim çok ferah içime doğuyor hamilesin ama kendime ne biliyim inanmiyorum
kız öyle demeseneee ya damla neler görüyoruz neler duyuyoruz allah aşkına testinde cizgiyi görürken bu kadar umutsuz olma anlıyorum seni beklenti icine girip hayal kırıklıgı yasamak istemiyosun ama her sey cok güzel olur rabbin izniyle güvennnn🌸 ben hamilelik cikacagina inaniyorum

kız öyle demeseneee ya damla neler görüyoruz neler duyuyoruz allah aşkına testinde cizgiyi görürken bu kadar umutsuz olma anlıyorum seni beklenti icine girip hayal kırıklıgı yasamak istemiyosun ama her sey cok güzel olur rabbin izniyle güvennnn🌸 ben hamilelik cikacagina inaniyorum
nolur bugun bana dua et sabah 9 da ilk işim kan vermek olcak 🤲. Senin varmı cocuk hic gebelik yasadınmı ?

nolur bugun bana dua et sabah 9 da ilk işim kan vermek olcak 🤲. Senin varmı cocuk hic gebelik yasadınmı ?
dualarım seninle damlaaaa inşallah en güzel haberlerini en güzel şekilde alırsında buraya yazarsın canım benim🌸 hayırrr ben de 26 yaşındayım ilk gebeliğim🌸🌸🌸🌸 allahın izniyle

dualarım seninle damlaaaa inşallah en güzel haberlerini en güzel şekilde alırsında buraya yazarsın canım benim🌸 hayırrr ben de 26 yaşındayım ilk gebeliğim🌸🌸🌸🌸 allahın izniyle
yaa bende 26 yaşındayım olursa ilk gebeliğim olcak. Bugün dualarımdasın inşallah o annelik duygusunu tadarsın bitanem

Surda bos beles insanlarin lutfen ne dediklerini takmayin hem bebeginize hem size zarar. Ben adet gunumde 12.22 ile ogrenmistim keseyi gordum gecen hafta. Onemli olan beta hcg nin saglikli artmasi ve kanamanizin olmamasi. Kimyasal gebeligin en onemli belirtisi kanamadir

evet evet tamamen bu ya burda millet moralimi bozdu beta düşük diye betam 35 çıktı bugün
Buradakilere ne bakıyorsunuz, doktor bile düşük beta dese ben umudumu kaybetmem. En son yaptığınız testte koyuluk artmış belliki değer de artmış. Boşu boşuna kendinize stres yapıyorsunuz, bebeği düşünün onun için sakın kalın. Hamileliğin tadını çıkarmaya başlayın rahatlayın lütfen.

Tebrik ederim kucağınıza da almak nasib olsun Amin 🥰🌺

polikistik Ömer hastasıyım 3 yıldır hamile kalamıyorum böyle bir test yaptım belirli belirsiz bir çizgim var sizde yaşayan oldu mu başınıza böyle bir şey geldi mi Lütfen yazarsanız sevinirim
Ben de çizgi görüyorum, umarım kan testi ile de belirlenmiş olur gebeliğiniz. Rabbim sevindirsin sizi 🥰🌺

yaa bende 26 yaşındayım olursa ilk gebeliğim olcak. Bugün dualarımdasın inşallah o annelik duygusunu tadarsın bitanem
test yaptın mıı
Surda bos beles insanlarin lutfen ne dediklerini takmayin hem bebeginize hem size zarar. Ben adet gunumde 12.22 ile ogrenmistim keseyi gordum gecen hafta. Onemli olan beta hcg nin saglikli artmasi ve kanamanizin olmamasi. Kimyasal gebeligin en onemli belirtisi kanamadir
bugun kadın doguma gittim bat yarın diyo su hamileligi erken ögrenmeyin sonra böyle oluyosunuz😂 yarın tekrar beta vericem inşallah yükselmiştir
Buradakilere ne bakıyorsunuz, doktor bile düşük beta dese ben umudumu kaybetmem. En son yaptığınız testte koyuluk artmış belliki değer de artmış. Boşu boşuna kendinize stres yapıyorsunuz, bebeği düşünün onun için sakın kalın. Hamileliğin tadını çıkarmaya başlayın rahatlayın lütfen.

Tebrik ederim kucağınıza da almak nasib olsun Amin 🥰🌺
doğru söylüyorsunuz bu kadar stres yapmamam lazım hepimize nasip olsun kucağımıza almak🫶🏻

sanırım hamile degilim sabah test yaptım beyaz cikti

Eklentiler

• 16867464955833791830726978585335.jpg
    16867464955833791830726978585335.jpg
    98,7 KB · Görüntüleme: 58
Back