- 14 Haziran 2023
- 181
- 51
- 13
- 28
- Konu Sahibi damla kadir
inşallah öyle değildir hamilesindircanım sen biliyosun betaları benim betam düşük mü 35 kimyasal gebelik falan yazmışlar ben çok korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah öyle değildir hamilesindircanım sen biliyosun betaları benim betam düşük mü 35 kimyasal gebelik falan yazmışlar ben çok korkuyorum
rabbim hayırla sağlıkla bebişini kucağına alabilmeyi nasip etsinamin amin inşallah yarın ilk işim kan testi vermek nolur bugun bana dua et cok bekliyodum
doktor hamile dedi yani öyle gözüküyo ama burda yazanlar cok korkuttuinşallah öyle değildir hamilesindir
canım önemli olan kaçla öğrendiğin değil ne kadar yükseldiği, ne zaman kan verdiysen 2 gün sonrasında yine ver baktır bi, içini ferah tut. Benimde lekelenmem var, karnımın sağ tarafı bariz şiş moraller bozuk yacanım sen biliyosun betaları benim betam düşük mü 35 kimyasal gebelik falan yazmışlar ben çok korkuyorum
onlara bakma doktora güven sadece sendoktor hamile dedi yani öyle gözüküyo ama burda yazanlar cok korkuttu
inşallah hamilesindir canım dua etcem sanacanım önemli olan kaçla öğrendiğin değil ne kadar yükseldiği, ne zaman kan verdiysen 2 gün sonrasında yine ver baktır bi, içini ferah tut. Benimde lekelenmem var, karnımın sağ tarafı bariz şiş moraller bozuk ya
değerin normal yani daha çok yeni gebelik en yakın zamanda kadın doğuma gidersin zatendoktor hamile dedi yani öyle gözüküyo ama burda yazanlar cok korkuttu
Canım hamileliğim kesinleşti de korkuyorum çok... yani 1 aylık gebelikte hemen karın şişer mi bilmiyorum dış gebelik falan diye korkuyorum açıkçssıinşallah hamilesindir canım dua etcem sana
amin inşallah canımdeğerin normal yani daha çok yeni gebelik en yakın zamanda kadın doğuma gidersin zaten
Allah korusun de ya oluyomud bazi hamileliklerde bazrnCanım hamileliğim kesinleşti de korkuyorum çok... yani 1 aylık gebelikte hemen karın şişer mi bilmiyorum dış gebelik falan diye korkuyorum açıkçssı
sana bi şeu diyim mi biz kendi kendimize yapıyoruz he sürekli bişeyleri bilelim öğrenelim çabası belkide hiçbir şey yok kendi kendimize evham yapıyoruz sen hamilesin lekelenmede hamilelikte olabiliyo yani Allahın izniyle bebisini kucagına alıcaksınCanım hamileliğim kesinleşti de korkuyorum çok... yani 1 aylık gebelikte hemen karın şişer mi bilmiyorum dış gebelik falan diye korkuyorum açıkçssı
bisi soyleyimmi şuan aglattin beni bu mesajinla inşallah alırız bebeklerimizi kucagimiza aminsana bi şeu diyim mi biz kendi kendimize yapıyoruz he sürekli bişeyleri bilelim öğrenelim çabası belkide hiçbir şey yok kendi kendimize evham yapıyoruz sen hamilesin lekelenmede hamilelikte olabiliyo yani Allahın izniyle bebisini kucagına alıcaksın
allah aşkına sen söyle bugün haberimi almışım hamilelik haberimi ahan son testim eşime baba oluyosun haberini vermişim beta hcg 35 çıkmış diye yok cok ümitlenme yok bos hamilelik olabilir yok kimyasal olabilir ONDAN SONRA BASLA BİSSÜRÜ SEYİ ARASTIRMAYA DELİRİCEM YİCEM KAFAYI YAbisi soyleyimmi şuan aglattin beni bu mesajinla inşallah alırız bebeklerimizi kucagimiza amin
yarin bi kan testi versene sabahya öyle değil mi
allah aşkına sen söyle bugün haberimi almışım hamilelik haberimi ahan son testim eşime baba oluyosun haberini vermişim beta hcg 35 çıkmış diye yok cok ümitlenme yok bos hamilelik olabilir yok kimyasal olabilir ONDAN SONRA BASLA BİSSÜRÜ SEYİ ARASTIRMAYA DELİRİCEM YİCEM KAFAYI YA
daha bugün verdim ya doğru sonuç için 48 saat bekleyin diyolar nası beklicem ben de bilmiyorumyarin bi kan testi versene sabah
icini ferah tut benim icime doguyo hamilesindaha bugün verdim ya doğru sonuç için 48 saat bekleyin diyolar nası beklicem ben de bilmiyorum
ya shdhshhss seni yerim ya sende hamilesin allahın izniylleeeicini ferah tut benim icime doguyo hamilesin
yarın buraya yazacam sonucu insallah ikimizde hamileyizdir canimya shdhshhss seni yerim ya sende hamilesin allahın izniylleee
aminnnn inşallahhhyarın buraya yazacam sonucu insallah ikimizde hamileyizdir canim