• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilirmiyim lütfen bana söyleyin. Çok heyecanlıyım belirli belirsiz bi cizgi cıktı ama umitlenmek de istemiyorum. Sizde hiç böyle olan varmı

canım sen biliyosun betaları benim betam düşük mü 35 kimyasal gebelik falan yazmışlar ben çok korkuyorum
canım önemli olan kaçla öğrendiğin değil ne kadar yükseldiği, ne zaman kan verdiysen 2 gün sonrasında yine ver baktır bi, içini ferah tut. Benimde lekelenmem var, karnımın sağ tarafı bariz şiş moraller bozuk ya

Canım hamileliğim kesinleşti de korkuyorum çok... yani 1 aylık gebelikte hemen karın şişer mi bilmiyorum dış gebelik falan diye korkuyorum açıkçssı
sana bi şeu diyim mi biz kendi kendimize yapıyoruz he sürekli bişeyleri bilelim öğrenelim çabası belkide hiçbir şey yok kendi kendimize evham yapıyoruz sen hamilesin lekelenmede hamilelikte olabiliyo yani Allahın izniyle bebisini kucagına alıcaksın

sana bi şeu diyim mi biz kendi kendimize yapıyoruz he sürekli bişeyleri bilelim öğrenelim çabası belkide hiçbir şey yok kendi kendimize evham yapıyoruz sen hamilesin lekelenmede hamilelikte olabiliyo yani Allahın izniyle bebisini kucagına alıcaksın
bisi soyleyimmi şuan aglattin beni bu mesajinla inşallah alırız bebeklerimizi kucagimiza amin

ya öyle değil mi
bisi soyleyimmi şuan aglattin beni bu mesajinla inşallah alırız bebeklerimizi kucagimiza amin
allah aşkına sen söyle bugün haberimi almışım hamilelik haberimi ahan son testim eşime baba oluyosun haberini vermişim beta hcg 35 çıkmış diye yok cok ümitlenme yok bos hamilelik olabilir yok kimyasal olabilir ONDAN SONRA BASLA BİSSÜRÜ SEYİ ARASTIRMAYA DELİRİCEM YİCEM KAFAYI YA

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    88 KB · Görüntüleme: 36
ya öyle değil mi

allah aşkına sen söyle bugün haberimi almışım hamilelik haberimi ahan son testim eşime baba oluyosun haberini vermişim beta hcg 35 çıkmış diye yok cok ümitlenme yok bos hamilelik olabilir yok kimyasal olabilir ONDAN SONRA BASLA BİSSÜRÜ SEYİ ARASTIRMAYA DELİRİCEM YİCEM KAFAYI YA
yarin bi kan testi versene sabah

Back