• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilirmiyim lütfen bana söyleyin. Çok heyecanlıyım belirli belirsiz bi cizgi cıktı ama umitlenmek de istemiyorum. Sizde hiç böyle olan varmı

yaseminhncgl yaseminhncgl canim ben ilk öğrendiğimde 12 flndi hcg. Çok erken anlamışsın dedi sadece doktor. Önemli olan artık bence. Yoksa düşükken öğrenmen çokta önemli değil bence
o zaman inşallah artış oluyodur🩶 peki bi şey sorabilir miyim kan testi vermeden önceki teslerim ve bugünkü testimi koysam beta hcg yükseldiği için daha belli olmaz mı çizgiler özür diliyorum yani fikir ürettim
üclü gözükenler kan vermeden önce yaptıklarım tek olan bugün kan sonucumdan sonra yaptığım

Eklentiler

• A6F91916-6345-4A65-BDCF-DF6EE619C5C4.jpeg
    A6F91916-6345-4A65-BDCF-DF6EE619C5C4.jpeg
    46,1 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_2813.png
    IMG_2813.png
    264 KB · Görüntüleme: 63
o zaman inşallah artış oluyodur🩶 peki bi şey sorabilir miyim kan testi vermeden önceki teslerim ve bugünkü testimi koysam beta hcg yükseldiği için daha belli olmaz mı çizgiler özür diliyorum yani fikir ürettim
üclü gözükenler kan vermeden önce yaptıklarım tek olan bugün kan sonucumdan sonra yaptığım
Tekli olan testte diğerlerinden daha koyu çizgi. Senin korkun ne canım hcg düşük çıkti diye dış gebelik boş gebelik olması falan mı onu anlamadım

Benim ilk hamileliğimde 28 çıktı boş gebelik yaşadım 2. Hamileligim de daha düşük çıktı şimdi çok şükür kollarımda. Geç döllenme olur yani bi sürü şeyden olur moralini bozma.
Allahım nasip et sağlıkla kucağımıza almayı ya rabbi.🫶🏻
İki test arasında ne kadar süre var
kaset testin en üstündekiyle 2, alttakileriyle 1 gün var en son belirgin çizgi olanın 24 saati aşmıştır muhtemelen

Allahım nasip et sağlıkla kucağımıza almayı ya rabbi.🫶🏻

kaset testin en üstündekiyle 2, alttakileriyle 1 gün var en son belirgin çizgi olanın 24 saati aşmıştır muhtemelen
Yani bence sen stres yapıyorsun ama kendimden biliyorum elinde değil 🤭 inşallah güzel haber duyarsın. Kanda baktirmadin mi. Yada sonuç mu bekliyorsun

Yani bence sen stres yapıyorsun ama kendimden biliyorum elinde değil 🤭 inşallah güzel haber duyarsın. Kanda baktirmadin mi. Yada sonuç mu bekliyorsun
Hatta bak şimdi aklıma geldi. Benim çizgi o kadar belli belirsizdi ki flaş açıp bakıyorduk çizgiye yani 🤭

kanda baktırdım ilk kan testimi bugün verdim birinci yani bu yarın gitmemin sağlıklı olmadığını söylüyolar 48 saat geçsin falan. kanda BENCE HAMİLELİK VAR YANİ BENİM HAMİLELİĞİM BENCE KESİNLEŞTİ ama burda tırt tırt yorumlar gördüm ya😂

Eklentiler

• IMG_2829.jpeg
    IMG_2829.jpeg
    54 KB · Görüntüleme: 67
Hatta bak şimdi aklıma geldi. Benim çizgi o kadar belli belirsizdi ki flaş açıp bakıyorduk çizgiye yani 🤭
benim ilk gördüğüm öyle gibiydi sırayla en sonuncusunda net çıktı hemen yapar yapmaz, hatta diğerlerini eşim anlamaz göremez belki diye kan testi verdikten sonra bu testi yaptım ki net görsün adam net anlasın diye🥺

benim ilk gördüğüm öyle gibiydi sırayla en sonuncusunda net çıktı hemen yapar yapmaz, hatta diğerlerini eşim anlamaz göremez belki diye kan testi verdikten sonra bu testi yaptım ki net görsün adam net anlasın diye🥺
Sen içini ferah tut stres yapma daha şimdiden herseyin hayırlısı tabiki. Umarım güzel haber alırsın 🙏

ya ben goruyorum sadece sanki eşim görmüyo
eşini napcan boşver biz görüyoruz ya😂 ben de eşim görmicek diye test yaptım zaten😂😂😂 damla aşkım şimdi bu tamamen benim şahsi fijrim neticede ben kadın doğumcu değilim avukatım az önce başka bir yerde de aynı konuyu tartışıyoruz hcg hormonu hiç olmasa o pembe silik cizgi cıkmıyor 5 10 dk içinde test bozuk değilse, 10 dk nın sonrasında zaten testlet cöp bak hepsini atiyom HAMİLELİK OLMAYAN ESKİ DENEME TESTLERİM VE HAMİLELİK OLANLARI

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    102,4 KB · Görüntüleme: 46
  • image.jpg
    image.jpg
    97,1 KB · Görüntüleme: 41
  • image.jpg
    image.jpg
    170,1 KB · Görüntüleme: 34
  • image.jpg
    image.jpg
    83 KB · Görüntüleme: 36
eşini napcan boşver biz görüyoruz ya😂 ben de eşim görmicek diye test yaptım zaten😂😂😂 damla aşkım şimdi bu tamamen benim şahsi fijrim neticede ben kadın doğumcu değilim avukatım az önce başka bir yerde de aynı konuyu tartışıyoruz hcg hormonu hiç olmasa o pembe silik cizgi cıkmıyor 5 10 dk içinde test bozuk değilse, 10 dk nın sonrasında zaten testlet cöp bak hepsini atiyom HAMİLELİK OLMAYAN ESKİ DENEME TESTLERİM VE HAMİLELİK OLANLARI
bitanem inşallah öyledir hamileyimdir. Bende eczacıyım başka zaman herkese cevap verirdim ama konu ben olunca nasıl heyecan yaptığımı anlatamam bu benim ilk hamileligim olcak 3 yıldır istiyorum. İnsallah bu defa tutturmuşuzdur çünkü Allahın gücüne gitmesin hergün ağlıyorum. Senden yana içim çok ferah içime doğuyor hamilesin ama kendime ne biliyim inanmiyorum

Back