- 14 Haziran 2023
- 181
- 51
- 13
- 28
- Konu Sahibi damla kadir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa inşallah nolur dua etBen yaşamadım ama çizgiyi ben de gördüm. Dilerim güzel haber alırsın.
Evet çizgi görünüyor rabbim olumlu sonuçlar göstersin inşallahpolikistik Ömer hastasıyım 3 yıldır hamile kalamıyorum böyle bir test yaptım belirli belirsiz bir çizgim var sizde yaşayan oldu mu başınıza böyle bir şey geldi mi Lütfen yazarsanız sevinirim
amin inşallah nolur dua edin kucagim boş kalmasın çok istiyorumEvet çizgi görünüyor rabbim olumlu sonuçlar göstersin inşallah
Duamdasın ..amin inşallah nolur dua edin kucagim boş kalmasın çok istiyorum
5 dakika da cıkmadı tekrar idrarım geldi test yaptıkdan sonra tekrar döndügümde bu cizgiyi gördümkaç dakika içinde çıktıı bariz belli oluyoe çizgi
ben böyle gördüm, bugün kan testi sonucum pozitif cıktıpolikistik Ömer hastasıyım 3 yıldır hamile kalamıyorum böyle bir test yaptım belirli belirsiz bir çizgim var sizde yaşayan oldu mu başınıza böyle bir şey geldi mi Lütfen yazarsanız sevinirim
peki kaç gün gecikmişti yada hcg kaç olması gerek , yeni olduğu içinmi böyle silikben böyle gördüm, bugün kan testi sonucum pozitif cıktı
Ben de bu kadar silik öğrenmiştim canım beta 52 çıkmıştı daha çok yeni olunca böyle çıkıyor genelde yarın bir kan ver bencepeki kaç gün gecikmişti yada hcg kaç olması gerek , yeni olduğu içinmi böyle silik
bu üç ardarda olan testler 11,12,13 haziran testleri. benim beklenen adet tarihim 15 haziran daha gecikmedi. bugün yaptığım başka bir test bu, beta sonucum bu.peki kaç gün gecikmişti yada hcg kaç olması gerek , yeni olduğu içinmi böyle silik
Ben de bu kadar silik öğrenmiştim canım beta 52 çıkmıştı daha çok yeni olunca böyle çıkıyor genelde yarın bir kan
inşallah benimde çizgim böyle belirli çıkar nolur banada dua et çok istiyorum şuan bile ağlıyorumbu üç ardarda olan testler 11,12,13 haziran testleri. benim beklenen adet tarihim 15 haziran daha gecikmedi. bugün yaptığım başka bir test bu, beta sonucum bu.
35 sağlıklı bir sonuç mu bilmiyorum henüz adetim gecikmedi, inşallah sağlıklıdır doktor hamilesin dedi ama
En kısa zamanda testi tekrarla ve kan testi ver benceinşallah hamileyimdir sadece ben görüyomuşum gibi bu çizgiyi sanki
allahım sana da nasip etsin inşallah damlacım hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla bencede testi tekrarlamaya bak kendini sağlama al kan testide verinşallah hamileyimdir sadece ben görüyomuşum gibi bu çizgiyi sanki
canım sen biliyosun betaları benim betam düşük mü 35 kimyasal gebelik falan yazmışlar ben çok korkuyorumEn kısa zamanda testi tekrarla ve kan testi ver bence
amin amin inşallah yarın ilk işim kan testi vermek nolur bugun bana dua et cok bekliyodumallahım sana da nasip etsin inşallah damlacım hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla bencede testi tekrarlamaya bak kendini sağlama al kan testide ver