Canım fikrim yok, ama konu yukarı çıksın. Yaşayan vardır mutlaka. Allah tez zamanda bebek nasip etsin inşallahKızlaarrr yardımcı olacak var mı
Teşekkür ederim canım benim Allah razı olsunCanım fikrim yok, ama konu yukarı çıksın. Yaşayan vardır mutlaka.
Ah canım benim o korku yokmu işte ondan yapamıyorum daha öncede böyle gecikti kimyasal geçirdim rabbim kimseyi aratmasın böyleBugün test yapabilirsin varsa çıkar. Pazartesine kadar bekleme bence
Gebelik olmuşsa çıkar canım ama en iyisi kan testiHerkese Merhabalar;
Kızlar ben adet gecikmesinin 5. Günündeyim. İki aydır inofolic combi kullanıyorum ve regl döngüsünün 33. Günündeyim regl gününe 6 gün varken gebelik testi yaptım ve hiç bişey çıkmadı bekledim bende ve hala regl olmadım arada kasıklarım iğneleniyor , 35. Günde yani pazartesi günü gebelik testi yapıcam ve hala regl olmazsam her iki güne bir idrar testinde takip edicem koyulaşma olucak mı diye sizlerden istediğim ise idrarda negatif görüp kanda hamile olduğunu gören var mı ve nasıl Bi ilerleme kayıt ettiniz benimle paylaşmanızı istiyorum teşekkürler.
Tabiki ikinci cizgi çıktımı çıkacakmı stresi olmadan bende eşime de sürpriz yapmak istiyorumGebelik olmuşsa çıkar canım ama en iyisi kan testi
İnşallah gebelik vardır canımTabiki ikinci cizgi çıktımı çıkacakmı stresi olmadan bende eşime de sürpriz yapmak istiyorum
Allahım tüm isteyen herkese hayırlı Bi şekilde versin dualarım seninleİnşallah gebelik vardır canımBende bekliyorum bugun regli günüm
Amin inşallah hakkımızda hayırlısı olsunAllahım tüm isteyen herkese hayırlı Bi şekilde versin dualarım seninle
Amiiinnnn inşallahAmin inşallah hakkımızda hayırlısı olsunAma senin günün 5 gün geçmiş idrarda kanda kesin çıkar
Haber ver öğreninceAmiiinnnn inşallah
Hastaneden randevu alacağımHaber ver öğrenince