• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilirmiyim acaba :(

Inşallahh ya iyice stres yaptım olamıyorum diye karnım şiş patlıycakmışım gibi hissediyorum
Stresin en büyük düşman olduğunu da biliyorsundur.
Derin bir nefes al ve regl olacağına odaklan.. Hatta hiç düşünme bile.
Kafanı dağıtacak şeylerle meşgul ol..

Evet bir çok defa soruldu evet yaptığım çok yanlış farkındayım ama nefsimize yenildik lütfenn yardımcı olun :KK43: Nişanlımla sürtünme yoluyla bi ilişki yaşadık bende pantolon tayt çamaşır nişanlımda pantolon ve çamaşır vardı kendi çamaşırına boşaldı ve adet günüm 10 gün geçti bu aralar eşya alımı falan çok stresliydim o yüzden mi yoksa sperm geçer mi?
Etiketlerde niye koca dayağı var?

Stresin en büyük düşman olduğunu da biliyorsundur.
Derin bir nefes al ve regl olacağına odaklan.. Hatta hiç düşünme bile.
Kafanı dağıtacak şeylerle meşgul ol..
Evet biliyorum farkındayım bu stres yüzünden sedef hastalığım da var ama bi türlü uzaklaşamıyorum bu stresten :(

Şu yorumunuz bile fazlasıyla sert :) belki bi kaç olumlu yorum gelir diye üye olup sordum ama yanılmışım iyice strese girdim:)

sert değil işde.
bunlar gerçekler.
yakında evleneceksin...
cinsellikle tanış ve bir yetişkin kadın olduğunun farkına var.
eğer gercekden hamile olma ihtimalli olsaydı kimse burda konuyu civiklaştirmazdi.
yaptığımız şakalardan anla artik sana söylemek istediğimizi. ..

hamile olman mümkün değil. ama için ferahlamiyorsa mecbur doktora gitmek zorundasın. gitmişken sana korunma yöntemlerini de anlatsın.

yeni trend sürtünme ile ilgili soru çok gördüm
ama sizinkini okuyunca diğerlerine haksızlık ettiğimi düşünmeye başladım

Eğitim şart. Yoksa don,tayt,pantolon+Don,pantolon üstünden hamile kalınabileceğini düşünen ve buna gerçekten inanan insanlar oluyor. Bu tür konuların gerçekten troll olduğunu düşünüyorum. Değilse üzücü.
Anl
Eğitim şart. Yoksa don,tayt,pantolon+Don,pantolon üstünden hamile kalınabileceğini düşünen ve buna gerçekten inanan insanlar oluyor. Bu tür konuların gerçekten troll olduğunu düşünüyorum. Değilse üzücü.
Bu kadar kırıcı olmak zorunda mısınız? Ve anlamamakta niye bu kadar ısrarcısınız ki biliyorum bende olmaz diye fakat bi şüphe var diye yazdım diyorum atamıyorum içimden düzgünce olmaz bişey korkma deseniz yeterdi

Hamile olmanız %0 bir ihtimal

Sonrasında bu kadar korkacaksanız bence bundan sonra yaşadıklarınıza dikkat edin :KK66:

Kesinlikle... akrep veya oğlakda olabilir.
Ben nasil başardım hic bilmiyorum... balik burcu olarak o azimi nerden buldum acaba?! Kesin tüm azim kontenjanim o gün bitdi veya benim sperm kardeşler bendende azimsizdi
Belki de o gün tek sperm sendin ya da o tarihlerde duygusal bir film vizyona girecekti bunu kaçirmamaliyim demiş de olabilirsin:)) asıl ben bir ikizler olarak çıkışa nasıl ilerledim orası meçhul. Gitsem mi Ay yok yok gitmeyeyim, aman gideyim be cok ilginç görünüyor, Ay yok yok şimdi bilmediğim yerler.. Falan derken 9ay geçince mecbur çıktım demek:D

Anl

Bu kadar kırıcı olmak zorunda mısınız? Ve anlamamakta niye bu kadar ısrarcısınız ki biliyorum bende olmaz diye fakat bi şüphe var diye yazdım diyorum atamıyorum içimden düzgünce olmaz bişey korkma deseniz yeterdi
Bildiğinize emin misiniz ?? Çünkü buradaki yorumları okuyunca daha panik oldum filan yazmışsınız. 21 yaşında bişeyleri yapmayı bilen insanlarsınız biraz mantıklı düşünüp doğru cevabı bulabilirsiniz. Kimsenin korkma bişey Olmaz demesine ihtiyaç Olmaz zaten. Yorumumun arkasındayım gerçekten cinsel eğitim önemli. Benim için hala komik bi soru k.bakmayın. Bu kadar korkup panik olacaksanız da bi daha yapmayın. Yanlış anlamayın karşı değilim ama bu kadar bilinçsizseniz ve korkuyorsanız birazcık kendinize hakim olun. Yada doğrularını öğrenin.

Bildiğinize emin misiniz ?? Çünkü buradaki yorumları okuyunca daha panik oldum filan yazmışsınız. 21 yaşında bişeyleri yapmayı bilen insanlarsınız biraz mantıklı düşünüp doğru cevabı bulabilirsiniz. Kimsenin korkma bişey Olmaz demesine ihtiyaç Olmaz zaten. Yorumumun arkasındayım gerçekten cinsel eğitim önemli. Benim için hala komik bi soru k.bakmayın. Bu kadar korkup panik olacaksanız da bi daha yapmayın. Yanlış anlamayın karşı değilim ama bu kadar bilinçsizseniz ve korkuyorsanız birazcık kendinize hakim olun. Yada doğrularını öğrenin.
Size göre komik olabilir. içinde bulunduğum durumu şüpheyi size anlatamam zaten anlatsamda anlamazsınız diye düşünüyorum bi hata yaptım stres oldum ve sormak istedim böyle kötü yorumlar geleceğini bilsem zaten sormazdım :)

Back