• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilirmiyim acaba :(

Farkındayım haklısınız bende çok kınadım kendimi ama hep bi şüphe var içimde engel olamadım ve sormak istedim

Cinselliği kinamadim. Caninin istediği gibi yap ama bari nişanlın bir kondom taksin şeyine. Ne o öyle pantolona boşalmak?
Sen hayatin boyunca bir kadin doktoruna gidip korunma hakkında bilgi edindinmi? Edinmediysen şimdi tam zamani.

Ben senin bu yaşda böyle sacma bir şeye inanmani kinadim. Evlenmeyi planliyorsun ve bir spermin 2 donu ve 2 pantolonu delip geçebileceğini saniyorsun...

Biliyorum fakat bi şüphe işte ya olursa ya geçerse diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum
Bak aşağıda çok güzel cevap verilmiş ;)

Cinselliği kinamadim. Caninin istediği gibi yap ama bari nişanlın bir kondom taksin şeyine. Ne o öyle pantolona boşalmak?
Sen hayatin boyunca bir kadin doktoruna gidip korunma hakkında bilgi edindinmi? Edinmediysen şimdi tam zamani.

Ben senin bu yaşda böyle sacma bir şeye inanmani kinadim. Evlenmeyi planliyorsun ve bir spermin 2 donu ve 2 pantolonu delip geçebileceğini saniyorsun...

Ekside bir başlık vardı, prezervatif, doğum kontrol hapı, spirale rağmen doğan bebek diye. Olursa bunların üstüne +"pantolona ragmen" doğan bebek olarak tarihe geçer :KK53: şu devirde çocuklar bile öğrenmiştir artık yapmayin allasen

Ilahi ya cok tatlisin:)) harfiyen katılıyorum bu yoruma. Evlenmeyi düşünen birinin bu soruyu soruyor olması.. bilemiyorum..

Ekside bir başlık vardı, prezervatif, doğum kontrol hapı, spirale rağmen doğan bebek diye. Olursa bunların üstüne +"pantolona ragmen" doğan bebek olarak tarihe geçer :KK53: şu devirde çocuklar bile öğrenmiştir artık yapmayin allasen

İnanmiyorum yaaa... o bebek simdi captain america olmuştur...
Hapla hamile kalani duydum, spirallede, kondomlada... ama ücünü yarıp gecen sperme madalya takmak gerek :)

İnanmiyorum yaaa... o bebek simdi captain america olmuştur...
Hapla hamile kalani duydum, spirallede, kondomlada... ama ücünü yarıp gecen sperme madalya takmak gerek :)
Hahahaa bebek bu kadar istenmedigini bilse kendi isteğiyle geri dönerdi herhalde:KK45: burada da okumuştum, yine böyle hamile miyim acaba başlığı altında, hiç ihtimal yok görünüyorken üyelerden biri bu 3luye rağmen hamile kaldığını anlatmıştı

Hahahaa bebek bu kadar istenmedigini bilse kendi isteğiyle geri dönerdi herhalde:KK45: burada da okumuştum, yine böyle hamile miyim acaba başlığı altında, hiç ihtimal yok görünüyorken üyelerden biri bu 3luye rağmen hamile kaldığını anlatmıştı

Vallah ilac, kondom, spiral firmasini kapak olsun...
Türk spermin gücüüüü adinaaaaa.... delip gececem demiş ve başarmış :) :)

Bile isteye yapılan bişey değil zaten böyle bişeyi düşünüpte yapmadık birden oldu ve pişmanım yeterince. sizin yermenizi anlayamadım

Nasıl bi spermmiş o 10 kaplan gücünde :KK53:
bu kadar ısrarla dünyaya gelip nasıl bir insan olacak Acaba :KK53: böyle istikrara insanlığa büyük bir katkısı falan olacak herhalde. Dünya barışı, kansere çare ya da garantili bir korunma yöntemi bulacak bir bilim adamı :KK53:
Keci boynuzu ve osmanli macunu... :)
Spermin heykelini dikmek gerek...

Durexe kapak olsun

Kesin istenmediği için hırs yapan inatçı bir Boga burcu bebeğidir, hatta Boga burcu erkeği :KK53:

Back