• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilirmiyim acaba :(

Bile isteye yapılan bişey değil zaten böyle bişeyi düşünüpte yapmadık birden oldu ve pişmanım yeterince. sizin yermenizi anlayamadım
Yermemis ki gayet sevimli bir dille anlatmış bence. Ayrıca bile isteye yapmadık nedir yahu? Sevismişsiniz, istemiyorsanız neden sevistiniz ki?

Dalga geçilecek gülünecek bi konu olduğunu düşünmüyorum sadece yardım istemiştim bu kadar alay niye :)

Bile isteye yapılan bişey değil zaten böyle bişeyi düşünüpte yapmadık birden oldu ve pişmanım yeterince. sizin yermenizi anlayamadım

Yermiyorum.
Yersem fark ederdin.
Korunmayi öğren. Evlilik cağında bir kadinsin...
Eczaden iki kondom almak zor değil. Nişanlın alsin ve cüzdaninda bulundursun.

Dalga geçilecek gülünecek bi konu olduğunu düşünmüyorum sadece yardım istemiştim bu kadar alay niye :)
Şahsınızla kimse dalga geçmedi.
tulumbachen tulumbachen gayet güzel bir mesaj yazmış.Sizi yerecek tek kelimesi yok.
Sadece evlenmek üzere olan bir kadının cinsellikle ilgili hiçbirşey bilmemesi garip geldi ;)

bu kadar ısrarla dünyaya gelip nasıl bir insan olacak Acaba :KK53: böyle istikrara insanlığa büyük bir katkısı falan olacak herhalde. Dünya barışı, kansere çare ya da garantili bir korunma yöntemi bulacak bir bilim adamı :KK53:

Kesin istenmediği için hırs yapan inatçı bir Boga burcu bebeğidir, hatta Boga burcu erkeği :KK53:

Kesinlikle... akrep veya oğlakda olabilir.
Ben nasil başardım hic bilmiyorum... balik burcu olarak o azimi nerden buldum acaba?! Kesin tüm azim kontenjanim o gün bitdi veya benim sperm kardeşler bendende azimsizdi

Yermemis ki gayet sevimli bir dille anlatmış bence. Ayrıca bile isteye yapmadık nedir yahu? Sevismişsiniz, istemiyorsanız neden sevistiniz ki?
Ha
Hadi yapalım deyip de yapmadık yani birden oldu işte nasıl anlatabilirim ki. sadece merak ettiğim konu hamile kalınırmıydı.

Nisanlinin hamile kalma ihtimali var senin yine yok. Bak o kadar soyluyorun. Ayrica saglık ocagina gidip kan vermek maksimum 15 dakika. Bu eziyet niye ?

Kesinlikle... akrep veya oğlakda olabilir.
Ben nasil başardım hic bilmiyorum... balik burcu olarak o azimi nerden buldum acaba?! Kesin tüm azim kontenjanim o gün bitdi veya benim sperm kardeşler bendende azimsizdi
Buldum seni :p
Screenshot_20171213-210033.jpg

Şahsınızla kimse dalga geçmedi.
tulumbachen tulumbachen gayet güzel bir mesaj yazmış.Sizi yerecek tek kelimesi yok.
Sadece evlenmek üzere olan bir kadının cinsellikle ilgili hiçbirşey bilmemesi garip geldi :KK66:
Bilmiyor değilim biliyorum fakat bu şüpheyi kuruntuyu atamıyorum aklımdan

Yermiyorum.
Yersem fark ederdin.
Korunmayi öğren. Evlilik cağında bir kadinsin...
Eczaden iki kondom almak zor değil. Nişanlın alsin ve cüzdaninda bulundursun.
Şu yorumunuz bile fazlasıyla sert :) belki bi kaç olumlu yorum gelir diye üye olup sordum ama yanılmışım iyice strese girdim:)

Şu yorumunuz bile fazlasıyla sert :) belki bi kaç olumlu yorum gelir diye üye olup sordum ama yanılmışım iyice strese girdim:)

Tamam anladım streslisiniz ama madem bu kadar büyük bir tabu sizin için bir daha yapmayın,çünkü cidden saçma bir soru.

Eğitim şart. Yoksa don,tayt,pantolon+Don,pantolon üstünden hamile kalınabileceğini düşünen ve buna gerçekten inanan insanlar oluyor. Bu tür konuların gerçekten troll olduğunu düşünüyorum. Değilse üzücü.

Back