Yermemis ki gayet sevimli bir dille anlatmış bence. Ayrıca bile isteye yapmadık nedir yahu? Sevismişsiniz, istemiyorsanız neden sevistiniz ki?Bile isteye yapılan bişey değil zaten böyle bişeyi düşünüpte yapmadık birden oldu ve pişmanım yeterince. sizin yermenizi anlayamadım
Bile isteye yapılan bişey değil zaten böyle bişeyi düşünüpte yapmadık birden oldu ve pişmanım yeterince. sizin yermenizi anlayamadım
Şahsınızla kimse dalga geçmedi.Dalga geçilecek gülünecek bi konu olduğunu düşünmüyorum sadece yardım istemiştim bu kadar alay niye :)
bu kadar ısrarla dünyaya gelip nasıl bir insan olacak Acababöyle istikrara insanlığa büyük bir katkısı falan olacak herhalde. Dünya barışı, kansere çare ya da garantili bir korunma yöntemi bulacak bir bilim adamı
Kesin istenmediği için hırs yapan inatçı bir Boga burcu bebeğidir, hatta Boga burcu erkeği
HaYermemis ki gayet sevimli bir dille anlatmış bence. Ayrıca bile isteye yapmadık nedir yahu? Sevismişsiniz, istemiyorsanız neden sevistiniz ki?
Hadi yapalım deyip de yapmadık yani birden oldu işte nasıl anlatabilirim ki. sadece merak ettiğim konu hamile kalınırmıydı.Yermemis ki gayet sevimli bir dille anlatmış bence. Ayrıca bile isteye yapmadık nedir yahu? Sevismişsiniz, istemiyorsanız neden sevistiniz ki?
Buldum seniKesinlikle... akrep veya oğlakda olabilir.
Ben nasil başardım hic bilmiyorum... balik burcu olarak o azimi nerden buldum acaba?! Kesin tüm azim kontenjanim o gün bitdi veya benim sperm kardeşler bendende azimsizdi
Bilmiyor değilim biliyorum fakat bu şüpheyi kuruntuyu atamıyorum aklımdanŞahsınızla kimse dalga geçmedi.
tulumbachen gayet güzel bir mesaj yazmış.Sizi yerecek tek kelimesi yok.
Sadece evlenmek üzere olan bir kadının cinsellikle ilgili hiçbirşey bilmemesi garip geldi
Tamam şüphe edilecek birşey yokBilmiyor değilim biliyorum fakat bu şüpheyi kuruntuyu atamıyorum aklımdan
Biliyorum ama bazı sayfalarda okudum geçebilir diye o yüzden korktum ve sormak istedimSürtüşerek hamile kalınmaz üstelik çıplak bile değilmişsiniz. Kaç yaşındasın merak ettim.
Buldum seniEki Görüntüle 2078916
Gidicem cesaretimi toplarsam inşallahMadem bu kadar endişelisiniz bir doktora gitsenize burada soracağınız yerde ?
Şu yorumunuz bile fazlasıyla sert :) belki bi kaç olumlu yorum gelir diye üye olup sordum ama yanılmışım iyice strese girdim:)Yermiyorum.
Yersem fark ederdin.
Korunmayi öğren. Evlilik cağında bir kadinsin...
Eczaden iki kondom almak zor değil. Nişanlın alsin ve cüzdaninda bulundursun.
Şu yorumunuz bile fazlasıyla sert :) belki bi kaç olumlu yorum gelir diye üye olup sordum ama yanılmışım iyice strese girdim:)
Shxvahvsa haklısınSevişmemiş ki sürtünmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?