Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile olabilir miyim?
- Konu Sahibi Simay d
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamiellik hamile adayları hamile anneler
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?12 gün geçtiyse geç döllenme değilse çıkar bencekızlar merhaba ben bugün test yaptım 2. Çizgi çok silik çıktı ama sonra kayboldu günümde 12 gün geçti sizce hamile olabilir miyim ilk önce çıkıp sonra görünmemesi neden kaynaklı?
Benim adet gecikmemin ilk günü kan değerim 27 idi üstelik
Çok silik çıkmıştı
Hamile olma ihtimalin yüksek canım. Neden 12 gün bekledin.hemen kan testi yaptır bence.kızlar merhaba ben bugün test yaptım 2. Çizgi çok silik çıktı ama sonra kayboldu günümde 12 gün geçti sizce hamile olabilir miyim ilk önce çıkıp sonra görünmemesi neden kaynaklı?
Hmm bnde bilemedim inşallah vardr12 gün geçtiyse geç döllenme değilse çıkar bence
Çok silik çıkmıştı
Bazen gecikme oluyo o yzden bekleyim defim ama bu sefer çok geciktiHamile olma ihtimalin yüksek canım. Neden 12 gün bekledin.hemen kan testi yaptır bence.
Amin canm inşallah öyledirBuyuk bir ihtimal hamilesin canim benimde ayni olmustu ertesi gun yaptimda kaybolmamisti yarin tekrarla
Amin canm inşallah yaptırcam en kısa zamandaEn iyi sonucu kan tahlili verir ama 12 gun gecince silik cikmaz canim genede emin olmak icin kan ver bence hakkinda hayirlisi olsun
İnşallah öyledir canm brl ağrım çok var 2 haftafır arada kasıklarıma ağrı giriyo bideBuyuk bir ihtimal hamilesin canim benimde ayni olmustu ertesi gun yaptimda kaybolmamisti yarin tekrarla
Teşekkür ederim canm bilgin içinÇizgi kaybolmazki. Kurur daha belirginleşir, testi tekrar yapın.
B
bu geç döllenme nasıl oluyor onu anlayamadım inşallah benmde bir bebişin olur12 gün geçtiyse geç döllenme değilse çıkar bence
Çok silik çıkmıştı
Geç döllenme de adetin geciktiğindde hemen testlerin pozitif göstermeyebilşr.B
bu geç döllenme nasıl oluyor onu anlayamadım inşallah benmde bir bebişin olur
Kimisi gecikmenin 17. Günü falan hamile olduğunu öğreniyor
Testler aynı marka mıMerhaba arkadaşlar bana da yardimci olurmusunuz goguslerim çok ağrıyordu dün test yaptım iki tane pozitif çıktı sabah gene yaptım belli belirsiz çıktı acaba hamilemiyim
Hmm
anlafm canm teşekkürler ama bugün yine test yaptm negatifGeç döllenme de adetin geciktiğindde hemen testlerin pozitif göstermeyebilşr.
Kimisi gecikmenin 17. Günü falan hamile olduğunu öğreniyor
Ben simdi yine yaptm test ve negatifKaybolan cizgi bende de olmustu ve hamile degildim. Buharlasma iziymis o. Yine de kan testi yaptirmakta fayda var
O
o zaman hamilesindir canm git bi kan testi yaptır benm olmadı senin olur inşallahMerhaba arkadaşlar bana da yardimci olurmusunuz goguslerim çok ağrıyordu dün test yaptım iki tane pozitif çıktı sabah gene yaptım belli belirsiz çıktı acaba hamilemiyim