• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim?

Simay d

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
kızlar merhaba ben bugün test yaptım 2. Çizgi çok silik çıktı ama sonra kayboldu günümde 12 gün geçti sizce hamile olabilir miyim ilk önce çıkıp sonra görünmemesi neden kaynaklı?

kızlar merhaba ben bugün test yaptım 2. Çizgi çok silik çıktı ama sonra kayboldu günümde 12 gün geçti sizce hamile olabilir miyim ilk önce çıkıp sonra görünmemesi neden kaynaklı?
12 gün geçtiyse geç döllenme değilse çıkar bence
Benim adet gecikmemin ilk günü kan değerim 27 idi üstelik
Çok silik çıkmıştı

En iyi sonucu kan tahlili verir ama 12 gun gecince silik cikmaz canim genede emin olmak icin kan ver bence hakkinda hayirlisi olsun

Hamile olma ihtimalin yüksek canım. Neden 12 gün bekledin.hemen kan testi yaptır bence.

Buyuk bir ihtimal hamilesin canim benimde ayni olmustu ertesi gun yaptimda kaybolmamisti yarin tekrarla

Merhaba arkadaşlar bana da yardimci olurmusunuz goguslerim çok ağrıyordu dün test yaptım iki tane pozitif çıktı sabah gene yaptım belli belirsiz çıktı acaba hamilemiyim

Kaybolan cizgi bende de olmustu ve hamile degildim. Buharlasma iziymis o. Yine de kan testi yaptirmakta fayda var

O
Merhaba arkadaşlar bana da yardimci olurmusunuz goguslerim çok ağrıyordu dün test yaptım iki tane pozitif çıktı sabah gene yaptım belli belirsiz çıktı acaba hamilemiyim
o zaman hamilesindir canm git bi kan testi yaptır benm olmadı senin olur inşallah

Back
X